Kako kome, meni je manje-vise isto: izbor pesama, poslovnicno za muzicke igre, varira od mega super kul stvari (Journey - Any way you want it, SOAD - Chop suey, Bon Jovi - Livin' on a prayer) do totalnih gluposti i anonimusa. Preglednost je losija od GH jer su notice tanje i cesto ne primetis one koje mozes da lupas bez cukanja po strum bar-u ali zato ima neke zanimljive dodatke poput oznacenih deonica sa solazama koje daju bonuse i (na odredjenim pesmama) izivljavanja na kraju pesme (AC/DC - Let there be rock) sto je totalno svrsh kada prodjes ionako odlicnu pesmu pa daje oduska narocito kad igras na hard. Nisam probao bubnjeve i mikrofon mada verujem da nema puno razlike u odnosu na GH
Pizza Connection 2, ponovo po ne znam koji put posle 10 godina sigurno
I naravno Left4 Dead 2
Pizza connection 2,jel to bese isto sto i fast food tycoon 2? Mislim da su to iste igre...u svakom slucaju fast food tycoon 2 kida koliko je dobra igra...
Evo sta sam igrao dok nisam mogao da se konektujem na internet:
Sonic Chaos Sonic Blast Sonic CD Donkey Kong Jr. Blades of Avernum: Cave of no Return 64th Streets
Harry Potter And The Sorcerer's Stone Blades of Avernum: Emerald Mountain (jutros igrao dva sata i poginuo, a nisam prije toga snimio poziciju , podcjenio sam misiju uzevsi svoju najjacu grupu, 37 level-a prosjek ) Knuckles Chaotix
Sada, posto sam se povezao na net pogledacu opise, ocjene i youtube review-ove igara i scenaria koja sam igrao. A zatim cu da poskidam dosta novih igara.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 14:09:53 od Magic Master »
I naravno Left4 Dead 2
Pizza connection 2,jel to bese isto sto i fast food tycoon 2? Mislim da su to iste igre...u svakom slucaju fast food tycoon 2 kida koliko je dobra igra...
Aha
Oduševio sam se kad mi je odjednom proradila na Win7, prvi put kad sam probao nije htela. Mislim da je to igra koju sam najviše puta počinjao iz početka da igram pa dokle doguram
I naravno Left4 Dead 2
Aha
Oduševio sam se kad mi je odjednom proradila na Win7, prvi put kad sam probao nije htela. Mislim da je to igra koju sam najviše puta počinjao iz početka da igram pa dokle doguram
Sad se i meni igra,a mrzi me da trazim cd,ko zna gde mi je zagubljen xD Igra je po mom misljenju jedna od najboljih tycoon igara ikada napravljenih...
Dva kompletna poglavlja Sniper Ghost Warrior-a (a,onda me je defektna instalacija ćapila za gušu i onemogućila nastavak - uteče mi diktator brodom,a ja osta da ´ladim jajca u plićaku,urlajući : "Whyyyyyy..." ,pesnica dignutih ka nebu i kotrljajući suzice niz lice išarano kamuflažnom bojom).Na kraju sam se vratio na trenažni poligon i ubijao vreme razvaljujući snajperom sve do jedne kokoške i ´tičur´ne koje šestare po nebu ! Na kraju je to bilo zabavnije od shit nazovi-stealth FPS-a !