The next time you think your having a bad day,imagine this: You're a siamese twin,your brother is gay....... your not. He has a date coming over tonight. Your only have one Ass
Ijaoo... ... pa ja potpuno zaboravih na ovo! Hvala puno na podsetniku.
--- Juče završih Sam & Max 303 odnosno treću epizodu treće sezone. Iz nekog razloga, ostali (na forumima za adventure igrice) nisu preterano zadovoljni ovom epizodom i dali su joj nižu ocenu zbog malo lakših i očiglednih "slagalica" ali svakako odaju priznanje priči i duhovitim dijalozima koji su izvukli epizodu. Meni, s druge strane, lično je baš baš prijalo... što zbog dijaloga što zbog cele te tamne atmosfere i parodije na crno-bele noar filmove. Takođe moram pohvaliti Jared Emerson Johnson-a, koji je od početka Telltale franšize zadužen za muziku, sjajno iskoristio šansu i parodiju na stare noar filmove i gde je njegov džez došao do vrhunca. 9/10.
Jedva čekam sledeću epizodu ovog meseca. Dok ne izađe, još jednom hvala Zaretu na podsetniku s kojim ću lepo da ubijem vreme.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...