Company of Heroes...tek sad uvidjam kvalitete ove igre...
Probao sam je i obozavam WWII srtategy. ali mi je malo monotono i stereotipno jurisanje i iznova osvajanje strategic pointa...ali grafika
P.S. Ljudi, ako je neko igrao (CoD2 ПОДВИГ СОЛДАТА) neka mi jeb.. kaze kako da izađem iz jeb... zatvora na samom početku gamea!!!! uuhhhhhhh Hvala Molim vas sto pre inace
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 23:28:17 od wasisdas »
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«