celeron D 2.4 GHz, 512 MB ram, fx5200 masina je bila i vise nego pristojna pre skoro tri godine kada sam je kupio
paaa,ni sad nije toliko losa-mislim,soldno je... ali pretpostavljam da ti topi kucu,jel tako?jer se 5200serije GeForsa mnogo greju,pa te zato pitam-jesam u pravu? :[115]:uzarena je stalno,jel tako?
inace ja imam 32.GHz Intel Cleron 64bita,GB RAMai udoviste-N6600GT 256MB DDR3... da se ne hvalim previse(jer stvarno je cudo!!!! ),samo cu ti reci ovako- ono sto je pre 2meseca bila 8800GTS-to je bila i N6600GT kad se pojavila,i jos je bila najjaca sve do pre godinu dana...jaca je cak i od 7300GT(provereno-potrazi na netu...),a cak ni posle Obliviona se ne zagreje preko 50'(a treshold joj je na 150')...pa ti vidi... 8)prezadovoljan sam!!!!
« Poslednja izmena: 19. Sep 2007, 16:41:21 od hkj »
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu