ma,potpuno sam se smorio od igrica... jos kad vidim kakva smeca izlaze i kako ih jos gore(gluplje)ocenjuju i hvale,a nista ne vrede-povraca mi se... igrice su sve gore i gore...sem nekih odlicnih izuzetaka koje izadju i daju nam nadu s vremena na vreme. igram malo starije i omiljenje igre(Gothic,Oblivion,SanAndreas...)i sad sam se opet navuko na Generals ,ali nista vise...jedino se mozemo radovati Mafiji2 i Call of Duty 4(mada nece on imati tu epiku koju je imao 2.deo... ),ali sve ostalo je ocaj...da ne pricam da kod nas najgore i najtuplje igre dobijaju najvise i najnerealnije ocene,ili da se unapred (iako nije zavrsena godina i iako nije bilo glasanja) igre koje se svidjaju caspisima i mozda nekoliko ljudi na svetu odmah proglasavaju unapred za Igru Godine... (jaaaooo,sad mi se priigrala Mafia... moram da nabavim...moze i 1.deo...)
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 22:05:41 od hkj »
paaa...imam neke primere,ali necu vise da smaram i gundjam ,tako da zaboravi... dobra je igra,ali meni uopste nije za titulu igre godine,ali ne mogu da mnogo komentarisem jer cim je tolko ljudi voli,znaci da vredi NESTo,zar ne?... (inace-svidja mi se sto si uvek tako tolerantan i dobronameran kada se radi o razlikama u misljenjima! i ranije (u situacaijama kad ne bismo delili isto misljenje) bi me uvek lepo pitao nesto pre nego sto bi iznosio misljenje... ali sto se tice ovog mog posta za Bio-zaboravi..."Laki bio malo nervozan..." )