Zapravo, pre par nedelja sam se dvoumio između minecraft-a i dwarf fortressa, koji od ta dva da krenem da pikam (ne, ne mogu oba, nemam vremena ) i reko aj da probam minecraft da vidim kakav je pa da krenem posle u multiplejer sa nekim ortacima... mislim da ima zilijardu modova i svaki je maltene igra za sebe... a nisam još ni jedan probao
Ali pošto se teško organizujemo verovatno ću već sutra krenuti Dwarf Fortress... Bar dok ne izađe novi SimCity...
Poželeh nešto jednostavno,tipa "duck,cover & shoot",da se istutnjim...Naleteh na KaOs varijantu Kane and Lynch 2 : Dog Days ( nekih 2,62 Gb),koja se savršeno uklopila.Par sati napucavanja sa kineskom mafijom/murijom/vojskom i par dobermana.Čitava je igra jedan veeeliki prošireni nivo (ima i enterijera) nalik uličnom napucavanju iz prvoga dela,a upravo je to ono što je valjalo. Solidna grafika,sirotinjski izbor oružja (nema ručnih bombi !?),smandrljavanje...Ne bih je kupio ,niti debelo platio ,ali mi je u ovoj verziji veoma prijala.Ako nekoga interesuje detaljisanje,evo ga (,ali je KaOs varijanta prava mera za "razgibavanje" pred neku ozbiljniju igru) :