2 x 3 sata Risen-a , a nakon toga više ne izdržah i zgulih ga sa harda...6 sati apsolutne švapske dosade. Kako ovo nekome može biti bolje od Witcher-a,zaista mi nije jasno (,a bilo je podosta takvih na Zapadu). Neke od mana :
- nije vas briga šta će se desiti sa likovima,a naročito sa glavnim junakom - neinspirativni kvestovi - besmisleni dijalozi - tromost heroja , naročito tokom "mač + štit" borbi - dosada,dosada,dosada...
Zaobiđite ovo i idite bez osvrtanja odmah na "lean & mean" beloga Vešca...
Risen ti i nije losa igra ako volis "Gothic" igre(isti studio je radio i "Gothic" i "Risen"). Probaj njih ako nisi, interesantne su, jedino sto su dosta starije po pitanju grafike i svega...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
2 x 3 sata Risen-a , a nakon toga više ne izdržah i zgulih ga sa harda...6 sati apsolutne švapske dosade. Kako ovo nekome može biti bolje od Witcher-a,zaista mi nije jasno (,a bilo je podosta takvih na Zapadu). Neke od mana :
- nije vas briga šta će se desiti sa likovima,a naročito sa glavnim junakom - neinspirativni kvestovi - besmisleni dijalozi - tromost heroja , naročito tokom "mač + štit" borbi - dosada,dosada,dosada...
Zaobiđite ovo i idite bez osvrtanja odmah na "lean & mean" beloga Vešca...
Nema galaksije u kojoj je Risen bolji od Witchera!
Risen ti i nije losa igra ako volis "Gothic" igre(isti studio je radio i "Gothic" i "Risen"). Probaj njih ako nisi, interesantne su, jedino sto su dosta starije po pitanju grafike i svega...
Nije mi bitna grafika,već su mi bitne priča i da se lik ne kreće kao kraba (ovo drugo je jedan od razloga zbog kojih ni iz trećeg pokušaja nisam uspeo da izdržim stari DeusEx duže od sat vremena...).
Citat
(miximup) Nema galaksije u kojoj je Risen bolji od Witchera!
Slažem se,ali solidan br. ljudi po manjim igračkim forumima preferira Risen,a ni Švabe nisu poznate po objektivnosti kada je u pitanju bilo šta što su oni proizveli...