Arkadni aparati *Ninja Combat *Jumping Pop *Ninja Kids *Nightmare In The Dark *DJ Boy *Battle Garegga *Rambo III *Gunforce: Battle Fire Engulfed Terror Island *Eight Man *Crime City
Sega Mega Drive/CD *Final Fight CD *Garfield: Caught in the Act *Pitfall: The Mayan Adventure *Fantasia (Normal, 1.132.410 poena)
Ostali stari sistemi *Castlevania Chronicles (PSX) *Hotel Mario (CD-i) *Jikkyō Oshaberi Parodius: Forever With Me (PSX) *Virtual Boy Wario Land (Virtual Boy) *The Pirates of Dark Water (SNES)
Večeras započeo Titan Quest.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2013, 23:23:04 od Magic Master »
Izvinite, al mi je hitno potrebna pomoc... Treba mi pomoc, kad udjem u igricu(Far Cry 3), nece mis da mi se pokrece u igrici, tj ko da ga nemam ja ga vrtim i vrtim ona strelica stoji u mestu... Ako neko zna resenje, hvala unapred...
Ja igram Drakensang.Igrica je kao spoj diablo,wow i slicne njima.Igra je pokidala.Arena,razne oblasti,veliki boss-ovi za ubijanje,igranje u grupi,savezi,novi quest-ovi i event-i.Ae ako neko igra vec ovu igru nek mi posalje na kom serveru,koji lvl i ime heroja da ga adujem.Cilj mi je da stvorim guild BalkanWarriors jer nas je samo trojica u guildu iz Srbije. http://www.youtube.com/watch?v=hVkvbExa-Ls
« Poslednja izmena: 27. Jan 2013, 16:04:10 od Buggy Boy »