Prešao Vampire: The Masquerade – Bloodlines... Zadnji boss je najlakši protivnik u čitavoj igri.
Ja sam sad u chinatown-u,treba da idem po barabusa...igram sa clan quest modom,ali nisam video ni q od questa...izgleda da sam se zeznuo i nisam na vreme otisao kod strausa da uzmem quest za moj klan(valjda treba za vreme questa sa gargojlom...),a onaj novi quest u chinatownu izgleda ne mogu da dobijem jer sam iskulirao onu zensku sto treba da mi ga da,i sad nece vise da prica sa mnom xD Inace jel igrao neko ovaj novi game of thrones?Dobio je neku nisku ocenu i napljuvali su ga...al me zanima valja li ga igrati uopste
Prešao ekspanziju Amnesia: Justin. Uf kako sam se u onom vodenom dijelu isprepadao. Stvarno najbolji horor koji sam igrao... Na kraju je slijedilo olakšanje: "Zar je moguće da sam napokon izašao iz ovog pakla!"
Pošto sam završio Amnesiu, započeh Hunting Unlimited 2. Odličnu simulaciju lova. Da malo izađem iz mračnih hodnika i predahnem po predijelima prostrane prirode.
Takođeo započeo i stare dobre klasike Haunted Castle i Shinobi-a.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 11:02:24 od Magic Master »
Prešao Vampire: The Masquerade – Bloodlines... Zadnji boss je najlakši protivnik u čitavoj igri.
Ja sam sad u chinatown-u,treba da idem po barabusa...igram sa clan quest modom,ali nisam video ni q od questa...izgleda da sam se zeznuo i nisam na vreme otisao kod strausa da uzmem quest za moj klan(valjda treba za vreme questa sa gargojlom...),a onaj novi quest u chinatownu izgleda ne mogu da dobijem jer sam iskulirao onu zensku sto treba da mi ga da,i sad nece vise da prica sa mnom xD Inace jel igrao neko ovaj novi game of thrones?Dobio je neku nisku ocenu i napljuvali su ga...al me zanima valja li ga igrati uopste
Mislim da je sada vreme da odeš kod Strausa. I ja sam dobio moj clan quest tek posle Holivuda. Takođe mislim da moraš da ubiješ Gargojla i da prećutiš da je Strausov.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Mislim da je sada vreme da odeš kod Strausa. I ja sam dobio moj clan quest tek posle Holivuda. Takođe mislim da moraš da ubiješ Gargojla i da prećutiš da je Strausov.
Resio sam gargojla,ali nisam pre toga pricao sa strausom,tako da nisam ni imao opciju da spomenem strausa u dijalogu kod ajzaka...videcu mozda mi sad da quest...hvala na pomoci