"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Za one koji samo idu i udaraju mozda, za nas malko iskusnije je daleko od toga. Moras da znas sta radis(na koje skilove da stavljas), da te malo "usere" sa stvarima i po koju jos foricu da bi uopste presao kako treba(kada kazem kako treba mislim da postanes Patrijarh ili Matrijarh tj. sva tri nivoa tezine). Npr. fora sa konzolom i "players 8"(kada su protivnici 8 puta jaci a ti dobijas 2/3 vise experienca na iste) pa da tako igras ceo normalni nivo tezine i koliko god mozes dalje.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Batalio Diablo 2 - definitivno ove igre nisu za mene...
Sto?
Можда зато што је игра обична "кликталица".
Paa... jednostavno rečeno... Da. Mada sa druge strane, mnoge druge igre imaju za svrhu silovanje levog tastera (većina FPS-a), ali su mi i dalje mnogo zanimljivije.
Nešto mi specifično ovi hack&slash RPG-ovi ne leže. Igrao sam i Torchlight i Sacred i njih sam batalio pre ili kasnije. Mislio sam da će mi Diablo 2 promeniti mišljenje, jer stalno kruže priče da je to najbolji hack&slash RPG gde mu ostale igre nisu ni do kolena, no to se nije desilo.
I uopšte nije do težine ili pravog načina prelaženja igre - to mi je odmah postalo jasno. Ali generalno ovaj žanr... klikćeš, horde protivnika umiru oko tebe, ptičija perspektiva, stalno putovanje od mesta pokolja do gradića da prodaš loot (ovo najviše mrzim, ali je skoro, pa neophodno, da bih nabavio novac za bolju opremu... ili sam ja n00b koji ne zna kako da zaradi drugačije? ) i par nekih sitnica... ne mogu da svarim.
Da li si igrao N64 Castlevaniju? Iskreno meni na pogled deluju mnogo gore.
Nisam. Ali imam u planu da odigram sve Castlevania naslove. Čim završim Adventure započeću Castlevania III: Dracula's Curse. Šta kažeš za nju? Čuo sam da je mnogo dobra igra. Možda čak i bolja od originala za NES?