TF2 je vremenom postao mnogo zahtevniji, moja stara masina na kojoj sam igrao vanilla verziju (celeron na 2.4ghz, pola giga rama, fx5200) je ranije sasvim solidno vrtela igru a sada je izmedju mucnog i izdrzljivog u zavisnosti od toga kolika je guzva
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Kako ti se cini? Igru treba probati u multiplayer-u posto je svojevremeno bila najbolja multi igra. Ja tu i tamo odigram koju partiju. Medjutim, veliko opterecenje za procesor stvara puno igaraca na jednoj mapi. Tako da je najbolje igrati 3 na 3. Igrao sam i 10 vs 10, i 15 na 15 ali se igra tako vukla da su me ubijali samo tako. I bas sam iznervirao zbog toga.
sad skidam i F.E.A.R. Extraction Point, i F.E.A.R. Perseus Mandate...pa cu onda da krenem fear 2...sad mi je u sobi extra atmosfera,mrak,fear na max podesavanja tezina na hard i ukjucen 5.1 sistem