Prešao turnir u Unreal Tournament 2004. Poslednja mapa protiv jednog protivnika (Clanlord), pomislim "Sad ću ovo na brzaka da pređem".
... jbt. koji zajeb , 5 sati sam ponavljao jednu te istu mapu, psovao kad god me skine sa Shock rifle-om na kilometar udaljenosti; drao se kada me razvali sa dva direktna pogotka iz Flak gun-a iako sam imao 150 health-a i 100 shield-a; udarao tastaturu kad god bi Clanlord dobio prednost pred kraj meča (4 minuta pre kraja: ja vodim sa 2 fraga razlike, 2:23 minuta do kraja, Clanlord vodi sa 3 fraga razlike ) Ali sam uspeo da ga pobedim.
Jedina (subjektivna) mana u celoj Singleplayer igri jeste što turnir ipak nije urađen kao "pravi turnir". Nema ono, kao u fudbalu, kvalifikacije za prventstvo po grupama, pa prva dva sa najviše bodova prolaze, ostali čekaju sledeću godinu, pa polufinale i finale... U igri je sve linearno i ako ne uspeš, probaš ponovo isto bez ikakvih posledica.
Prešao turnir u Unreal Tournament 2004. Poslednja mapa protiv jednog protivnika (Clanlord), pomislim "Sad ću ovo na brzaka da pređem".
... jbt. koji zajeb , 5 sati sam ponavljao jednu te istu mapu, psovao kad god me skine sa Shock rifle-om na kilometar udaljenosti; drao se kada me razvali sa dva direktna pogotka iz Flak gun-a iako sam imao 150 health-a i 100 shield-a; udarao tastaturu kad god bi Clanlord dobio prednost pred kraj meča (4 minuta pre kraja: ja vodim sa 2 fraga razlike, 2:23 minuta do kraja, Clanlord vodi sa 3 fraga razlike ) Ali sam uspeo da ga pobedim.
Jedina (subjektivna) mana u celoj Singleplayer igri jeste što turnir ipak nije urađen kao "pravi turnir". Nema ono, kao u fudbalu, kvalifikacije za prventstvo po grupama, pa prva dva sa najviše bodova prolaze, ostali čekaju sledeću godinu, pa polufinale i finale... U igri je sve linearno i ako ne uspeš, probaš ponovo isto bez ikakvih posledica.
A zar ti nije palo napamet da nadjes negdje skriveni kutak na mapi gdje ces moci da se sakrijes i sacekas da istekne vrijeme...
Meni je singleplay kampanja bila odlicna. Pogotovo Assault misije, i odredjene BR/CTF mape. Medjutim ono sto nema u kampanji a sto se u multiju najvise igra je Onslaught. Najbolji mod sa vozilima i pazljivom timskom igrom!
A zar ti nije palo napamet da nadjes negdje skriveni kutak na mapi gdje ces moci da se sakrijes i sacekas da istekne vrijeme...
To sam i uradio . Do kraja je bilo nekih 4-5 minuta i stalno sam izbegavao kontakt sa njim ili smo se rokali sa velike udaljenosti (minigun je bio najkorisniji). Dobio sam nekih 3-4 fraga na pocetku i odrzavao sam nekako tu razliku tokom celog meca.
Citat
Pogotovo Assault misije
Ne znam, meni Assault misije dosade posle drugog prelazenja... isti ciljevi, ista pozadina, ista taktika...
Onslaught! E, to je do jaja mod, uradjen do perfekcije! Ne sumnjam da ima ogromnu popularnost u multiju, cim je mene u singleplejeru sa botovima zarazio. Moram da ga probam u multiplejeru.
metro 2033,crysis,crysis 2 to igram uzeo sam novu graficku pa da je testiram Sve na max(1440x900 dx10), metro ide tamo oko 40fps,crysis isto tako,crysis 2 vec stoji zakucan na 60fps
Sta bi jos mogao da uzmem da je jos malo testiram
« Poslednja izmena: 06. Jul 2011, 11:47:07 od Lazar@ »