PES, Virtua Tennis 2009 Blur - neka kombinacija Need for Speeda i onog Kreša fazon kupiš neke mine, rakete, karafeke pa zaebavas ove druge .. znaci ono kao prave trke samo eto imaju ti dodatni efekti...
prije sam imao vise vremena za te igrice... sad ovako sjednem, odigram koju partiju sa burazom i to je to
Zezam se,bre,jer i ja više volim da ponovo obrnem stare igre koje su mi značile nego da mozak pretvaram u žele-zeku nekom iz palete novokomponovanog šita. Obrn´o sam poslednjih par meseci Splinter Cell trilogiju (po ko-zna-koji put) i upravo se spremam da instaliram četvrti deo.
To mi je najcudnije... Portal je furao na 30 FPS sa medium/high detaljima na rezoluciji od 1152x768 pixela.. ovo na low na najjadnijoj rezoluciji od 640x480 ne moze da pokrene. A isti engine i ista godina objavljivanja (pa cak i kutija) je kod obe igre...
Mislim da je pre neki softverski problem... ceprkacu malo.
TF2 je vremenom postao mnogo zahtevniji, moja stara masina na kojoj sam igrao vanilla verziju (celeron na 2.4ghz, pola giga rama, fx5200) je ranije sasvim solidno vrtela igru a sada je izmedju mucnog i izdrzljivog u zavisnosti od toga kolika je guzva