Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21133 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
"da li opravdavam oluju?"    naravno da ne, medjutim Oluja nije bila akcija koja se desila slucajno, vec samo odgovor na srpsku ideju o Velikoj Srbiji.

Ja ne pljujem po Srbiji, ali sagledavam stvari onako kakve one zaista jesu.

simijon ajde ako uzmemo i da je to sto pises istina, sta hoces da kazes, nisi mi jasna? Hrvatska je razrusena zemlja, zna se ko je krivac, treba vremena da se oporavi, oni makar imaju i te kruzere, kakve takve turiste, a sta ti imas u Srbiji, majke ti?

malecka malecki ti mozak pa ne mozes da shvatis zlocine Hrvata nad Srbima u RSk.
RSK je - ajde da ti ponovim malo istoriju- na zalost Austrougarske cija ste provincija bili vekovima-
Austrougraski carevi su za odbarnu carstva od Turaka stvarali Krajine koje su naseljavali Srbima koji ce za uzvrat braniti granice Austrougarskog cartsva od Turaka i nevernika,
Srbi su bili vekovna brana islamu i njegovom prodoru u Evropu.
raspadom Austrougarske monarhije ipak je ostala Krajina      i to pogledaj dobro granice Krajine od one u Bosni - Bosanske krajine do Krajine u Hrvatskoj koja je stvaranjem Hrvatske 1991. i njenim proglasenjem za samostalnu i sama proglasila sampostalnost pod nazivom Republika Srpska Krajina- jer su Srvi u njoj bili vecina stanovnistva.
Toliko o istoriji stvaranja i postojanja Krajina .
Onda ste 1995. godine napravili najveci etnicki progon Srba sa svojih vekovnih ognjista- zasto niste bili udinje kao sto se sada zalazete da Kosovi dobije samostalnost- da date odredjeni vid samostalnosti u okviru Hrvatsek RSK???????????????
kada bi Srbi uradili na Kosovu ono sto ste vi uradili Olujom i Bljeskom - na Kosovu sta bi bilo- pa i za manje sredjivanje stvari na Kosovu su nas bombardovali.
SAD i EU i NATO  su samo pokazali dvostruke standarde    kada su u pitanju Srbi.
Sada ih *ebu Rusi koji postaju opet mnogo jaki i koji svetskim serifima ne dozvoljavaju da vecito brljaju- u vezi Kosova.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mile dakić je govno koje je cijelo vrijeme zagovarao ratnu opciju za razliku od dmitra obradovića načelnika tadašnjeg vrgin mosta a čije je ubojstvo organizirao baš taj smrad dakić
kao i ubojstvo 4 policajca u budačkoj rijeci kod karlovca to je bilo prije početka rata bar u karlovcu
dakle to govno sada nešto traži i uvjetuje
bolje bi bilo da si izbjegli srbi nađu neko manje govno da ih vodi ako več moraju izabrati govno za vođu
nadam se da če to govno od dakića doči u hr da nešto traži jer je u odsutnosti osuđen na zatvorsku kaznu
da nije bilo govana okji su mislili da će vladati i hrvatima i srbima ne bi ni bilo ni oluje ni bljeska niti bi srbi pobjegli iz hrvatske da su srbi imalo pametni sami bi ga lopatama zatukli kao i svaku drugu zmiju

PRESUDA U ODSUTNOSTI

20 godina za ubojstva policajaca 1991. godine
Na Županijskom sudu u Karlovcu na po dvadeset godina zatvorske kazne nepravomoćno su danas u odsutnosti osuđeni Darko Kresojević, Đorđe Radujkić i Stanko Tomić za kažnjivo djelo ubojstva i ubojstva u pokušaju, to jest napada na četveročlanu prometnu ophodnju MUP-a RH na cesti u Budačkoj Rijeci 4. kolovoza 1991

KARLOVAC- Ubijeni policajci Zlatko Škrlac, Mile Butina, Joža Milčić i ranjeni Nikola Rakocija postali su tada prve žrtve agresije pobunjenih Srba u Karlovačkoj županiji.

Za isto djelo već su pravomoćno osuđeni na zatvorske kazne od po dvadeset godina, također u odsutnosti, Mile Dakić, za poticaj na ubojstvo, te Dušan i Milan Tomić za ubojstvo. Županijski sud u Karlovcu osudio ih je 1999., a zbog nedostatka dokaza oslobodio je Kresojevića, Radujkića i Tomića. Vrhovni je sud 2002. potvrdio osuđujuće presude, a oslobađajuće ukinuo i vratio na ponovno suđenje.

Obrazlažući današnju presudu, sudac Ante Ujević je pobrojio ključne iskaze nekolicine svjedoka te činjenice iz obdukcijskog nalaza koji govore da je pucano iz više vrsta oružja i s obje strane ceste, te je usporedbom dokaza i iskaza svjedoka 'zatvoren krug dokaza i za tu trojicu okrivljenika'.

Bivši policajac Rifet Hasanović potvrdio je danas u svjedočenju da je osobno bio u Motelu u Vojniću kad se Đorđe Radujković hvalio da su u unakrsnoj vatri ubili 'ustaše', te da je Kresojević i njemu osobno prijetio likvidacijom.

Također je rekao da je cijeli Vojnić znao da su to učinili martićevci, tj. pripadnici pobunjeničke srpske milicije. Oni su, rekao je, najprije bili u Kninu na obuci, gdje su dobili oružje i maskirne uniforme, a nakon događaja u Budačkoj Rijeci sve ih je 'preuzeo Dakić iorganizirali su se negdje na Petrovoj gori'.

Za trojicom pravomoćno osuđenih, kao i za trojicom danas nepravomoćno osuđenih na snazi je međunarodna tjeralica.
 PRESUDA U ODSUTNOSTI

20 godina za ubojstva policajaca 1991. godine
Na Županijskom sudu u Karlovcu na po dvadeset godina zatvorske kazne nepravomoćno su danas u odsutnosti osuđeni Darko Kresojević, Đorđe Radujkić i Stanko Tomić za kažnjivo djelo ubojstva i ubojstva u pokušaju, to jest napada na četveročlanu prometnu ophodnju MUP-a RH na cesti u Budačkoj Rijeci 4. kolovoza 1991

KARLOVAC- Ubijeni policajci Zlatko Škrlac, Mile Butina, Joža Milčić i ranjeni Nikola Rakocija postali su tada prve žrtve agresije pobunjenih Srba u Karlovačkoj županiji.

Za isto djelo već su pravomoćno osuđeni na zatvorske kazne od po dvadeset godina, također u odsutnosti, Mile Dakić, za poticaj na ubojstvo, te Dušan i Milan Tomić za ubojstvo. Županijski sud u Karlovcu osudio ih je 1999., a zbog nedostatka dokaza oslobodio je Kresojevića, Radujkića i Tomića. Vrhovni je sud 2002. potvrdio osuđujuće presude, a oslobađajuće ukinuo i vratio na ponovno suđenje.

Obrazlažući današnju presudu, sudac Ante Ujević je pobrojio ključne iskaze nekolicine svjedoka te činjenice iz obdukcijskog nalaza koji govore da je pucano iz više vrsta oružja i s obje strane ceste, te je usporedbom dokaza i iskaza svjedoka 'zatvoren krug dokaza i za tu trojicu okrivljenika'.

Bivši policajac Rifet Hasanović potvrdio je danas u svjedočenju da je osobno bio u Motelu u Vojniću kad se Đorđe Radujković hvalio da su u unakrsnoj vatri ubili 'ustaše', te da je Kresojević i njemu osobno prijetio likvidacijom.

Također je rekao da je cijeli Vojnić znao da su to učinili martićevci, tj. pripadnici pobunjeničke srpske milicije. Oni su, rekao je, najprije bili u Kninu na obuci, gdje su dobili oružje i maskirne uniforme, a nakon događaja u Budačkoj Rijeci sve ih je 'preuzeo Dakić iorganizirali su se negdje na Petrovoj gori'.

Za trojicom pravomoćno osuđenih, kao i za trojicom danas nepravomoćno osuđenih na snazi je međunarodna tjeralica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@harkonen_vladimir 

Koliko je Srba poubijao i prognao Seks u Psiejku pa nije jos uvek osudjen.
Zasto da ubistvo 20 policajaca- a vise mislim pripadnika ZNG  da predstvalja povod za ovoliki zlocin????
Pokusavas da uporedjujes                po sistemu - za nasih 20 vasih 200.000 Srba.
E pa nije bas to pravedno Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne,ne....Zaboravio sam reci da su mi Srbi prije oluje sravnili grad sa zemljom,da sam 4 godine zivjeo u strahu od srpskih granata,da mi je pola drzave bilo razoreno i da je to sve prestalo dolazkom oluje ......

Prvo je bilo oduzimanje prava konstitutivnog naroda Srbima. Na moju veliku žalost posle toga je počeo rat kome sam se oštro protivila i onda i sad.
prvo je bilo preuzimanje vlasti u tzv sfrj pomoču oka u glavi i dviju pokrajina srbi su imali isto glasova kao i drugih 4 republika
dakle tko je prvi taj obično drek mrvi
niste neki ratnici dok je trajao rat protiv nenaoružanih hrvata bilo je lepo dereš topovima i minobacačem onda tenk uđe u selo pa tko je ostao četnici pokolju a onda nenaoružan i ogorčen narod traktorima s prikolicama u pljačku
e kad su se hrvati odupreli i to tek nakon 4 god kad smo se malo naoružali onda je to genocid
pa jebo te kako to da oni sad pucaju po nama pa ko nas bre zavadi i slična kukavička sranja a kao vrhunac kukavičluka pobjegne cijela vojska zajedno sa narodom pa ponovno krenu laži o organiziranom iseljavanju od strane hrvata pa jebemu gdje su ti kamioni i vlakovi kojijma je hrvatska vozila srbe u srbiju u vašim glavama pobjegli ste na svojim vlasitim traktorima ali vas je sad toga sram pa lažete i lažete i lažete jer kako je rečeno ako ponoviš laž 1000 puta postane istina ali srbi mi smo živjeli pod vašim granatam i bombama pa možete lagati samo sebi i čuditi se kako to da vas niko ne razumije tj da ne razumije pravu istinu a u biti masnu gadnu laž
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
stami ne uoptužujem ništa jedan je mrtav jedini važan njegovoj obitelji ali kažem tko je mile dakić jedan od organizatora rata na kordunu a samim time i stradanja srba
on je najvjerojatnije organizirao ubojstvo obradovića jer mu je ovaj bio premekan
a kako je bilo prije i za vrijeme rata ja znam jer sam tu živio i to gledao
srbi s korduna su na miru ulazili u karlovac a da meni nije padalo na pamet iči tamo jer znam da bi najebao
znam jer znam te dečke koji su u karlovac išli u školu a srbi su s korduna su i uredno su završili školu u ka a da ne velim da gro srba koji su ostali u ka nisu imali gotovo nikakvih problema naravno da su im srali tijekom najgoreg rata i neposredno nakon ali u svakom narodu ima ludih i luđih ali nekih masovnih ubojstava u ka nije bilo ne znam ni za pojedinačno a da je neko ubijen u ka zato jer je srbin oni koji su otišli ostali su bez kuća i stanova ali tko je ostao ostao je i tu je bio
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 13:57:37 od harkonen_vladimir »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

prvo je bilo preuzimanje vlasti u tzv sfrj pomoču oka u glavi i dviju pokrajina srbi su imali isto glasova kao i drugih 4 republika
niste neki ratnici dok je trajao rat protiv nenaoružanih hrvata bilo je lepo dereš topovima i minobacačem onda tenk uđe u selo pa tko je ostao četnici pokolju a onda nenaoružan i ogorčen narod traktorima s prikolicama u pljačku
e kad su se hrvati odupreli i to tek nakon 4 god kad smo se malo naoružali onda je to genocid
pa jebo te kako to da oni sad pucaju po nama pa ko nas bre zavadi i slična kukavička sranja a kao vrhunac kukavičluka pobjegne cijela vojska zajedno sa narodom pa ponovno krenu laži o organiziranom iseljavanju od strane hrvata pa jebemu gdje su ti kamioni i vlakovi kojijma je hrvatska vozila srbe u srbiju u vašim glavama pobjegli ste na svojim vlasitim traktorima ali vas je sad toga sram pa lažete i lažete i lažete jer kako je rečeno ako ponoviš laž 1000 puta postane istina ali srbi mi smo živjeli pod vašim granatam i bombama pa možete lagati samo sebi i čuditi se kako to da vas niko ne razumije tj da ne razumije pravu istinu a u biti masnu gadnu laž
Kako je pocela kriza u SFRJ- kada su otkriveni sleprei sa oruzjem za ZNG i Hrvate koji se spremaju za otcepljenje.
nemoj da pricas o nenaoruzanim Hrvatima. To je tolika glupost da ne verujem d ai it u nju verujes.
Inace kazi mi - zasto su u Vuklovaru sve Hrvatske kuce imale podzemne hodnike i bile niima povezane i zasto su spremane zalihe za rat???
nije se znalo????
samo Srpski zivalj nije znao za moguci rat jer su do poslednjeg trenutka verovalim u price o suzivotu Hrvata i Srba u Hrvatskoj !!!!
Bila je to najveca prevara vrhovnog bojovnika i oca hrvoja - Njofre Tudjmana.
vam ce se tek osvetiti bombe - ali bombe kpoje su NATO piloti istresali u JAdran prilom bombardovanja Srbije 1999. godine.
nisu smeli da se vracaju sa opsnim i radioaktivnim bombama i kasetnim bombama pa ih na putu u Arijano posipali po JAdranu.
Tek ce plodovi NATO demokratije   prema Srbiji i vae pomoci njima jesti- cika raka ce vas tamaniti da necete shvatiti sta vam se desava od silne radijacije i njenih plodova- malignih bolesti, tumora i cika rake.
Ziveli vi nama sa tim plodovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Neshto se sad ucutali Hrvati Smile

Mozhda su shvatili da ne treba da slave, vec da se mole Bogu za oproshtaj.

da hrvati uvijek prije napada viču alahu ekber e moj jadniče
a bogu zahvaljujem što mi više svaki treči dan ne tule sirene kao 4 godine zaredom i što mi nedužni krajišnici ne čestitaju božič i novu godinu divljačkim toopovskim napadima i što mi je zemlja cijela i bez okupatora i što mogu u svojoj lijepoj domovini bez straha iči na more i što mogu cijelim svijetom putovati bez vize itd itd itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Kako je pocela kriza u SFRJ- kada su otkriveni sleprei sa oruzjem za ZNG i Hrvate koji se spremaju za otcepljenje.
nemoj da pricas o nenaoruzanim Hrvatima. To je tolika glupost da ne verujem d ai it u nju verujes.
Inace kazi mi - zasto su u Vuklovaru sve Hrvatske kuce imale podzemne hodnike i bile niima povezane i zasto su spremane zalihe za rat???
nije se znalo????
samo Srpski zivalj nije znao za moguci rat jer su do poslednjeg trenutka verovalim u price o suzivotu Hrvata i Srba u Hrvatskoj !!!!
Bila je to najveca prevara vrhovnog bojovnika i oca hrvoja - Njofre Tudjmana.
vam ce se tek osvetiti bombe - ali bombe kpoje su NATO piloti istresali u JAdran prilom bombardovanja Srbije 1999. godine.
nisu smeli da se vracaju sa opsnim i radioaktivnim bombama i kasetnim bombama pa ih na putu u Arijano posipali po JAdranu.
Tek ce plodovi NATO demokratije   prema Srbiji i vae pomoci njima jesti- cika raka ce vas tamaniti da necete shvatiti sta vam se desava od silne radijacije i njenih plodova- malignih bolesti, tumora i cika rake.
Ziveli vi nama sa tim plodovima.

naoružani nismo bili a to šta ti govoriš je bljuvotina rts i politike
zanam da nismo jer smo kupovali puške na samom početku rata rat je htjeo miloševič i srbi jer ste bili u zabludi da je red da nakon 70 godina vladanja jugoslavio red da vladate još 1000 a da su hrvati srbi katolici i slična sranja
e pa srbi ko vjetar sije taj oluju žanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Afrika, nisu svi ustaše, samo varaju se oni koji veruju da je svet podpirivao rat u Jugi zato da bi ostvario državu Hrvatsku. Sutra ćete se sami odreći svog suvereniteta u korist EU pre nego što ratifikujete svoje međunarodne granice. Posle toga će biti restitucija, pa će vam Talijani uzeti Rijeku i Zadar. Već vas kecaju oni picopevci iz Slovenije. Čujem da ste rasprodali obalu a da sad niko tamo ne zida ništa. Dubrovnik cvili jer nema ko da troši pare. Zaželećete se vi svojih Srba, već pijani dalmoši privatno cvile za jedinima na kojima su mogli da zarade.
u kojem ti paralelnom svemiru živiš strašno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ustav iz 74 izričito ne dozvoljava teritorijalno cepanje države i za garanta stabilnosti postavlja JNA.

Hrvatska nikad nije imala međunarodno verifikovane granice. Znači ne postoji teritorija Hrvatske, samo iluzija da im sutra neće podmetnuti Istru i Dalmaciju na otcepljenje.

Srbi su u Hrvatskoj imali prava iz ranog srednjeg veka, prenošena kroz istoriju preko Austro Ugarske, pa u ugovoru kojim je formirana kraljevina SHS, i tako sve do ustava na koji se pozivaš.

Zašto bi Kosovo bilo za otcepljenje a po istom merilu Kraina i Slavonija ne? Biće da je tu ipak odigralo nekog udela Danke Deutschland.
naravno da se kosovo ne treba otcepiti od srbije ali to je off topic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.