Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21169 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
pobedili su na svetskom prvenstvu u kosarci...to jeste Smile

a u ratovima se vode onom starom "vazno je ucestvovati"  Smile i uvek su samo pravili sranja kroz istoriju Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pobedili su na svetskom prvenstvu u kosarci...to jeste Smile

a u ratovima se vode onom starom "vazno je ucestvovati" Smile i uvek su samo pravili sranja kroz istoriju Smile Smile

та-дааа Smile Smile Smile
МалецкИ говори о Србима у трећем лицу, и то му баш онако чучи Smile
Значи да је он глорификује Америку због свега злог што је урадила Србима, подржава Чедомира Јовановића из националних интереса не Срба, него неког другог, а оно што говори о Србима није самокритика него пљување изазвано мржњом типичном за шовинисте околних народа.

Па добро, МалецкИ, могаО си се одмах декларисати, Тајгер, Африка, Ниџа од 34 љета и још многи су то бар поштено одрадЕли Smile

Је ли МалецкИ, а да ниси ти Албанац који има српски пасош, а?!? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson G 502
Svi Srbi koji ste sada na odmoru u ustaškoj državi..sramite se... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
cudna ta demokracija u vas
ili je po vasem ili su svi ustase
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Dominik
nikom ja ne solim pamet, istom logikom mogu i ja da kazem za tvoje prisustvo na forumu, da solis pamet. Heh decko, Srbi u svojoj zemlji ne znaju za stid i sram, a izvan se proseravaju raznim postapalicama i glupostima o patritizmu.

Iskreno, ja se stidim sto sam rodjena u Srbiji. Zasto? zato sto mi moja zemlja nije pruzila nista, ama bas nista...a moji preci su toliko ulozili. Isto kako je tebi tvoj deda pricao price, tako je i meni moj pricao, ali....druga tema

Ja postujem tvoj stav o podrzavanju naroda kojem pripadas, ali...jedan zivot covek ima i ako ga prozivi u sukobu sa celim svetom, tesko njemu, ja sam to na vreme shvatila!
nema sta tebi da pruzi tvoja zemlja,ako si nesposobna kao sto i jesi niko ne moze da ti pomogne.......znas li ti sta je predsednik kolevke demokratije Smile  Smile Smile amerike rekao po pitanju zemlje i gradjanina?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Afrika, nisu svi ustaše, samo varaju se oni koji veruju da je svet podpirivao rat u Jugi zato da bi ostvario državu Hrvatsku. Sutra ćete se sami odreći svog suvereniteta u korist EU pre nego što ratifikujete svoje međunarodne granice. Posle toga će biti restitucija, pa će vam Talijani uzeti Rijeku i Zadar. Već vas kecaju oni picopevci iz Slovenije. Čujem da ste rasprodali obalu a da sad niko tamo ne zida ništa. Dubrovnik cvili jer nema ko da troši pare. Zaželećete se vi svojih Srba, već pijani dalmoši privatno cvile za jedinima na kojima su mogli da zarade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Iskreno, ja se stidim sto sam rodjena u Srbiji. Zasto? zato sto mi moja zemlja nije pruzila nista, ama bas nista...a moji preci su toliko ulozili. Isto kako je tebi tvoj deda pricao price, tako je i meni moj pricao, ali....druga tema

Шта имаш да се стидиш, ионако ниси Србин нити лојалан грађанин.
Лепо се одрекни држављанства, и мирна Бачка Smile
Можда се твој деда стиди тебе или преврће у гробу, но то је друга прича Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Svi Srbi koji ste sada na odmoru u ustaškoj državi..sramite se... Smile Smile
malo je takvih....cesto hladna oruzja zalutaju tamo gde ne treba
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
"zazelecete se vi svojih Srba"....hahahaha "svojih" je posebno dobro.

simijon, to je Slobina propaganda  Smile da li je moguce da se jos lozis na to? Tako je govorio da ce Slovenci, ako odu da pomru od gladi  Smile Smile Vidim, umiru svaki dan  Smile

Duh,
moji preci su me ucili da je Srbija i Srbi takvi kakvi su i svaki dan se uveravam u to sve vise i vise!
Ja se davno odrekla dravljanstva i od tog momenta mnoga vrata su mi se otvorila, a ni jedna zatvorila...to su cinjenice! Nisam imala nameru da zbog glupe zaludjenosti Srba ispastam u Srbiji. Onaj koji to moze, svaka mu cast.

http://www.youtube.com/watch?v=kkYlNBgYo9U        !!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
maleckaa za razliku od tebe ja lično kontaktiram više desetina ljudi u Hrvatskoj i BiH, svojih prijatelja iz drugih, srećnih vremena, i ne govorim na pamet. Ali dosadilo mi je to tvoje hahaha kao argument, potrudi se bolje.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 11:23:07 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.692 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.