Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21119 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Да ли оправдаваш "Олују" или не?
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
maleckaa za razliku od tebe ja lično kontaktiram više desetina ljudi u Hrvatskoj i BiH, svojih prijatelja iz drugih, srećnih vremena, i ne govorim na pamet. Ali dosadilo mi je to tvoje hahaha kao argument, potrudi se bolje.

Simijon moram te razocarati ali vjeruj mi, u HR nitko neprizeljkuje stare dane i nema potrebe za tim danima, u godinu za godinu turizam u HR raste, Dubrovnik je pun i opet se puni kako god to vi mislili,a gradi se na obali u veliko,a mi mila moja nismo kao CG kada prodamo dvije kuce da smo rasprodani...ima tu mnogo sto sta da se proda ali da smo rasprodani to cemo mozda biti tek za 10 i kusur godina... mogu te razocarati da nam nije stalo do Srpskih turista nesto vise nego od njemackih,talijanskih,Austrijskih,jevrejskih i ostalih....svi su dobrodosli! A vjeruj mi da Italijani i Njemci vise trose nego prosijecni Srbi.

Sto se tice Oluje,vi mozete da pljujete po toj akciji i sta god,ali ona je nama vratila cijelovitu drzavu, mi slavimo i slavicemo to jos i za 50 godina jer znamo sto nam je ta akcija donjela,nazalost poginulo je i poslje nje i prije nje i u toku nje civila, samo kakva je to vojska Srpska kada bjezi brze od svojih Srba civila i ostavlja ih na cijedilo.... a jos sto je bitno,vi ste imali alternativu, davali smo Z4 plan nije prihvacen jer u ta doba se sa Srpskim snagama nije moglo pricati jer su mislili da mogu protiv cijeloga svijeta...da ste prihvatili Z 4 plan (kao sto su vas Ruski ambasador molio da prihvatite i znale su se posljedice neprihvacanja) nebi doslo do Oluje i sada bi imali jos jednu autonomiju gdje bi ljudi zivjeli gdje su i prije zivjeli!

@Malcekaa svaka tebi cast

PS: Jos sam htio nesto da napomenem,pricalo je se kada se osamostali HR da cemo crknuti,tako isto za SLO, a Bogami i za CG samo gledam ovih dana nesto turizam u CG i mogu ljudi samo da se pohvale koliko investicija ima i koliko im turizam raste!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

Кажем ја да сте корисни ви Крвати.
Сад бар знамо зашто МалецкИ подржава Америку и Чеду, а пљује по Србији.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Citat

Кажем ја да сте корисни ви Крвати.
Сад бар знамо зашто МалецкИ подржава Америку и Чеду, а пљује по Србији.

Da da evo ga opet podijela svi koji govore drugacije izdajice,a tebi se vijori zastava prava na avaru...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Tger, ne sporim da je odbianje Z4 bila katastrofalna greška, kao što ne sporim da je proterivane Hrvata iz svojih kuća u RSK bilo kriminal. Ipak Hrvatska optužije 5 000 ljudi po imenu i prezimenu za zločine, prognano je 200 000 ljudi, imovina im je uzurpirana ili uništena. Ne čini ti se nesrazmerno? Tim ljudima nije dopušteno da se vrate kući, a znamo da je Hrvatska demografsku sliku menjala celo stoleće i to nasilnim metodama.

A za Dubrovnik koji posećuju kruzerima i kupe samo po koju flašicu vode, prošetaju se po Stradunu pa odu. Žali mi se rođeni Dubrovčanin kako im ne ide prodaja, kko su hteli da uvedu ulaznice za Stari grad, ali im je zaprećeno povlačenjem i tih kruzera. Cela okolina Dubrovnika je rasprodata, recimo onom vašem vozaču formule 1, i nikakve koristi od toga osim što je zabranjen pristup lepi malim plažama i uvalama. Neće ni u podzakup da ih da nikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
"da li opravdavam oluju?"    naravno da ne, medjutim Oluja nije bila akcija koja se desila slucajno, vec samo odgovor na srpsku ideju o Velikoj Srbiji.

Ja ne pljujem po Srbiji, ali sagledavam stvari onako kakve one zaista jesu.

simijon ajde ako uzmemo i da je to sto pises istina, sta hoces da kazes, nisi mi jasna? Hrvatska je razrusena zemlja, zna se ko je krivac, treba vremena da se oporavi, oni makar imaju i te kruzere, kakve takve turiste, a sta ti imas u Srbiji, majke ti?
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 12:23:04 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
Malecka poslacu ti Krajisnike pa nek ti oni ispricaju kako su stvarali Veliku Srbiju...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Tger, ne sporim da je odbianje Z4 bila katastrofalna greška, kao što ne sporim da je proterivane Hrvata iz svojih kuća u RSK bilo kriminal. Ipak Hrvatska optužije 5 000 ljudi po imenu i prezimenu za zločine, prognano je 200 000 ljudi, imovina im je uzurpirana ili uništena. Ne čini ti se nesrazmerno? Tim ljudima nije dopušteno da se vrate kući, a znamo da je Hrvatska demografsku sliku menjala celo stoleće i to nasilnim metodama.

A za Dubrovnik koji posećuju kruzerima i kupe samo po koju flašicu vode, prošetaju se po Stradunu pa odu. Žali mi se rođeni Dubrovčanin kako im ne ide prodaja, kko su hteli da uvedu ulaznice za Stari grad, ali im je zaprećeno povlačenjem i tih kruzera. Cela okolina Dubrovnika je rasprodata, recimo onom vašem vozaču formule 1, i nikakve koristi od toga osim što je zabranjen pristup lepi malim plažama i uvalama. Neće ni u podzakup da ih da nikom.

Simjion.... jednostavno ja nigdje nisam omalozavao zrtve Srpske nigdje nisam govorio da je uzas sto se nemogu svi vratiti kucama,a dali ti mislis da se svi Hrvati mogu vratiti svojim kucama gdje su prije zivjeli,sta vi mislite dodje rat i prodje i sve onda tece po starome,zaboravi se sve preko dana...ipak Hrvatska optuzuje 5000 ljudi za zlocine u HR,gledaj Bosnu 17 000 ljudi optuzuje za Srebrenicu i jos druge dijelove...sta je to onda...a jedna brojka od 5000 ljudi nije velika kada covijek zna koliko je ljudi ucestvovalo i razaralo po Hrvatskoj,i to nije ocuvanje i braniti Srpstvo nego paljenje,pljackanje i protjerivanje ubijanje civila...ipak Hrvatska je sve generale poslala u Haag,procesuira Gotovinu Cermaka i ostale, cistimo nase dvoriste, popravljamo kuce Srbima koliko toliko ali cinjenica je da ih je se 130.000 vratilo i da jos 80.000 Hrvatskih Srba zive u Srbiji...a moras i razumit da nece svi da se vrate tamo jednostavno to je prirodno...a OHR ove godine napusta HR jer vidi da sve ide svojim pravim putem i da se u godinu za godinu situacija u HR za manjine poboljsava ako ti to osporavas ja ti nemogu pomoci ali to pricaju organizacije koje se time bave....

Turizam...otidji u HR pa vidi kako ljudi zive...nemoj se hvatati svega i svacega sto ljudi pricaju...rasprodano je sve jer u Dubrovniku se za jedan kvadrat nudi i preko 10.000€ pa ti vidi tko od one bjede nebi da postane milioner!

I da nismo vam mi Hrvati krivi sto niste privatili Z4 plan to budite zahvalni onim koji su vas pred svijetom predstavljali....sve bi bilo ljepse za vas da ste rekli ok hocemo taj kompromis,i to bi bio kompromis za obje strane....

A ne sada poslje 12 godina da trazi organzacija jedna u inostranstvu Z4 plan...ja kazem: poslje hebanja nema kajanja!

I simijon jos nesto,nebrini o Rijeci,Istri i Dalmaciji to nitko nece da odkupi ma koliko mi god ulazili u razlicite zajednice...a turizam kazem ti blista! vijdeti cemo koliko ce ove godine da donese turizam Hrvatskoj..  Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 12:35:44 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
"
simijon ajde ako uzmemo i da je to sto pises istina, sta hoces da kazes, nisi mi jasna? Hrvatska je razrusena zemlja, zna se ko je krivac, treba vremena da se oporavi, oni makar imaju i te kruzere, kakve takve turiste, a sta ti imas u Srbiji, majke ti?

Pa ja svo vreme pokušavam da definišem sve odgovorne likom i delom za razaranje Hrvatske, ne da se prosipam politikantskim floskulama o Velikoj Srbiji, Velikoj Hrvatskoj, Velikoj Albaniji, Velikoj Buarskoj,... ne može se jedan zločin pravdati drugim, postoji odgovornost Hrvatskog rukovodstva i za zatezanje situacije, i za gubljenje kontrole, i za nepotrebno podsticanje netrpeljivosti. Kosturi su čudo  kad počnu da ispadaju iz ormana.

Pitanje šta ima Srbija je off, postavi temu pa da pričamo na njoj.

Tiger, za paljevine po Lici nije optuženo ni 10 Hrvata, a znamo da su sva srpska sela izgorela tokom Oluje. A kako se sudi Gotovini za sebe kazuje činjenica da je ručao sa Čumetom u Senju kad su nameštali Tuđmanov kup.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 12:44:30 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
"

Pa ja svo vreme pokušavam da definišem sve odgovorne likom i delom za razaranje Hrvatske, ne da se prosipam politikantskim floskulama o Velikoj Srbiji, Velikoj Hrvatskoj, Velikoj Albaniji, Velikoj Buarskoj,... ne može se jedan zločin pravdati drugim, postoji odgovornost Hrvatskog rukovodstva i za zatezanje situacije, i za gubljenje kontrole, i za nepotrebno podsticanje netrpeljivosti. Kosturi su čudo  kad počnu da ispadaju iz ormana.

Pitanje šta ima Srbija je off, postavi temu pa da pričamo na njoj.

Tiger, za paljevine po Lici nije optuženo ni 10 Hrvata, a znamo da su sva srpska sela izgorela tokom Oluje. A kako se sudi Gotovini za sebe kazuje činjenica da je ručao sa Čumetom u Senju kad su nameštali Tuđmanov kup.

Sta Gotovina rucao sa Cumetom u Senju...!? Daj mi pokazi tu informaciju izvor!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.