Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Hrvati slave na godišnjicu "Oluje" !?!  (Pročitano 21214 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ustav iz 74 izričito ne dozvoljava teritorijalno cepanje države i za garanta stabilnosti postavlja JNA.

Hrvatska nikad nije imala međunarodno verifikovane granice. Znači ne postoji teritorija Hrvatske, samo iluzija da im sutra neće podmetnuti Istru i Dalmaciju na otcepljenje.

Srbi su u Hrvatskoj imali prava iz ranog srednjeg veka, prenošena kroz istoriju preko Austro Ugarske, pa u ugovoru kojim je formirana kraljevina SHS, i tako sve do ustava na koji se pozivaš.

Zašto bi Kosovo bilo za otcepljenje a po istom merilu Kraina i Slavonija ne? Biće da je tu ipak odigralo nekog udela Danke Deutschland.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
"hkj
to i ja mislim...eto u tome se slazemo"                                      Smile   Smile  Smile
Wrriiighhtttt........ Smile   jeste,jeste... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
hkj
to i ja mislim...eto u tome se slazemo  Smile

JFront
Veruj mi, da Srbi nisu usli na teritoriju Hrvatske, UN bi se postarao da zastiti te ljude u Krajini, kako-tako, ali bi sada tamo bilo Srba!
Jeste teritorija Srbije, ali Hrvati nisu napali nezavisnu zemlju, vec su to uradili Srbi, to je bitna razlika!
Да,видим како нас је штитила УН...Толико су нас зашититли да данас једва има Срба,а они који су данас на својим вековним огњиштима доживљавају такве непријатности,изливе национализма,фашизма...цркве се скрнаве...ма шта је теби причам!
Срби нису никога напали,већ су се бранили, јеси ли можда била/о тамо па знаш?Немој да блебећеш кад немаш појма...
Шиптари су напали независну земљу...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 03:12:23 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
hahaha simijon  Smile ...ajd nadji negde taj ustav (mislim da ima i na netu) pa baci pogled

Tako je "Danke Deutchland", ima udela i ta pesmica, sigurno, ali su dobili ono sto su hteli  Smile

ostali deo posta je nepovezan....ponavljanje, vec sam rekla nesto o tome

JFront
e to je zbog Arkana, Legije, Shekija i ostalih "patriota". Da je Srbije u to vreme zatrazila zastitu ljudi u Krajini, tamo bi danas bilo Srba, ali ne odlucili ljudi da rade na svoju ruku, mimo sveta, e pa neko mora da plati za to!
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 03:13:47 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Од кога да тражи заштиту?Од америке која је подржала и опремила акцију ''Олуја'' и ''Бљесак''?Или од Немачке? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Citat
pobegulja? hahaha a sta je trebalo, da ostanem i da zajedno sa vama gledam kako mi zivot prolazi u jednoj rupi, beznadju kakva je Srbija? Da zajedno sa vama zakuvam sa celim svetom i da onda imam cime da se "pohvalim". to nikako...
I sad si dosla da meni tj. nama solis pamet sta mi trebamo da radimo Smile Zalosno je to sto tako jedna Srpkinja govori, voleo bih da vidim koliko hrvatica tako govori o svom narodu, zalosno je i sramno ja sam ti jednom rekao a i opet cu sram da bude i tebe i onog ko te tako vaspitavao! Sada kada nam je najteze mesto da se ujedinjujemo mali ljudi kao ti opet nas dele, pa ni ja nisam hteo taj rat on se nekako sam nametnuo i sta je trebalo da predjem na stranu hrvata jel to? da javno pricam i ubedjujem sve koje znam da su Srbi gov*a kao sto ti sada pricas, moji Srbi moj narod u kome su 4 generacije mojih predaka dale zivot za ovu zemlju, u bitkama na Ceru, na Solunskom Frontu, na oslobodjenju Nisa, i po Zapadnoj Hercegovini zar ja treba njih da se odreknem da se ne osvrnem, da se ne setim dede kji mi je pricao kako se spasio od ustaskog noza samo jer je bio Srbin, ne dam bre ne dam shvati to utuvi jedared ne dam moj narod ni sada ni ovde ni za vijek vjekova!!

Nije muka od turaka nego od poturica-Njegos

Citat
e to je zbog Arkana, Legije, Shekija i ostalih "patriota". Da je Srbije u to vreme zatrazila zastitu ljudi u Krajini, tamo bi danas bilo Srba, ali ne odlucili ljudi da rade na svoju ruku, mimo sveta, e pa neko mora da plati za to!
Jel si ti iz Krajine pa pricas proverene stvari ili kako corava koka kljucas pa ako nabodes nabodes Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 03:18:14 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
hahaha nije argument, čak ni kad je u pitanju Kandićka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Citat
Jel si ti iz Krajine pa pricas proverene stvari ili kako corava koka kljucas pa ako nabodes nabodes Smile
Ма то је чуо на гласу америке или на У92 па сад мисли да има сву мудрост света.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ma,malecka je pravi "Starac Foco i stotinu ljeta"...pravi mudrijas...sve zna-a nista nije procitao...lepo je to,al ne ide tako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
Dominik
nikom ja ne solim pamet, istom logikom mogu i ja da kazem za tvoje prisustvo na forumu, da solis pamet. Heh decko, Srbi u svojoj zemlji ne znaju za stid i sram, a izvan se proseravaju raznim postapalicama i glupostima o patritizmu.

Iskreno, ja se stidim sto sam rodjena u Srbiji. Zasto? zato sto mi moja zemlja nije pruzila nista, ama bas nista...a moji preci su toliko ulozili. Isto kako je tebi tvoj deda pricao price, tako je i meni moj pricao, ali....druga tema

Ja postujem tvoj stav o podrzavanju naroda kojem pripadas, ali...jedan zivot covek ima i ako ga prozivi u sukobu sa celim svetom, tesko njemu, ja sam to na vreme shvatila!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.