Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta da uzmem  (Pročitano 15040 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Cekaj jer ti to mene zezas? Smile  Pa jer bilo diskusija i na ES o ovome i apsolvirano je da se moze ubaciti MMC kartica bilo koje velicine i da velicina nema ogranicenja, fora je smao sto sto je veca kartica vise vremena ti reba da ubacis u njuu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa koja j onda razlika izmedju sl42 i 45 ako moze da se rokne bilo koja majke ti ??? Pravili bi drugi model zbog karte ? Funny
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa stvarno me ponekad iznenadjujes. Pa ti bi trebao da znas a mislim i da znas samo si mozda zaboravio :wink: da je razlika izmedju sl45 i 42 samo u tome sto je sl42 jeftinija verzija sl45. To pojeftinjenje nije bazirano na smanjenju kvaliteta telefona, nego na smanjenoj dodatnoj opremi. Znaci ja koliko znam u full pack-u se uz sl42 nebija onaj desktop chargher ili kako se vec tacno zove, pa onda, mislim da ni slusalice neidu, mada mi to niej bas logicno i kartica nije od 32 mb nego je od 16 mb opet da bi cena bila pristupacnija. Sam telefon je potpuno isti i samim tim mozes ubaciti kao i na sl45 bilo kju velicinu MMC samo ako imas para da je kupis a ona nije ni malo jeftina. Kada sam rekao bratu da mi u Nemackoj proveri cenu MMC od 32 mb rekao mi je da je cena 60 EU, pa ti sada vidi koliko onda kosta ista od 1 GB Smile  Znaci siemens je samo pametno postupio i odlucio da na pametan nacin nesmanjujuci pritom kvalitet svog top modela omoguci da on bude pristupacniji sirem krugu ljudi u cemu su po meni prilicno uspeli. Evo sl42 kosta kod nas 500 DM a sl45 kosta 750 dm, pa sta mislis da li ce razlika od 150 dm islpati ako pritom nedobijes desktop chargher nego obican punjac i duplo manju MMC koja je opet odgromna? Ja mislim da se isplati.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Citat: Bad Habbit
Evo sl42 kosta kod nas 500 DM a sl45 kosta 750 dm, pa sta mislis da li ce razlika od 150 dm islpati ? Ja mislim da se isplati.

Valjda 250dem !!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Gresis , ovaj grdno gresis sinak ...
Nije samo u tome finta , dodatna oprema ne kosta tu razliku , ali nije ni vazno ... telefon se ne uklapa u deckovu finansijsku konstrukciju i onako ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Hvala vam momci... stvarno. Sada je na meni da odlucim da puknem lovu Smiley Javicu vam obavezno sta sam uradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Okli dokili , ali nemoj da se odradis pa uzmes motorolu ili r210
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: Vlada_85
Citat: Bad Habbit
Evo sl42 kosta kod nas 500 DM a sl45 kosta 750 dm, pa sta mislis da li ce razlika od 150 dm islpati ? Ja mislim da se isplati.

Valjda 250dem !!! Smile

Da naravno, 250 DM, pogresno sam napisao, umesto 2, napisao sam 1, pa je ispalo 150 DM. Kazem ti ja koliko znam, a kao sto i sam znas veliki sam obozavalac SIEMENS-a i mislim da znam dosta o ovim telefonima, razlika izmedju sl42/45 je u tome sto sam ti rekao i mislim da je upravo ta razlika u opremi odgovorna za znacajno nizu cenu.

Samo u medjuvremenu sam se setio sta se (ne)dobija uz sl42/45. Uz sl45 se dobija a neboija se uz sl42 data kalb, cd i desktop charger, a to se sve ne dobija uz sl42. Slusalice koje sam ja rekao da se nedobijaju uz sl42 sam dao pogresnu informaciju, jer se one dobijaju sto je i kranje logicno jer bez njih se nemoze slusati mp3.

Znaci Vlado, ja ti jos jednom preporucujem da ako imas dovoljno para da kupis sl42, kupis sl42 i da uopste nerazmisljas o nekom drugom telefonu. Ako hoces da me poslusas onda uradi tako, ako neces onda opet nemam nista protiv jer su to tvoje pare i samo se nadam da ces izabrati pravi telefon i da ces sa njim biti zadovoljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pogledaj na my siemens za SL42 , e pa tu imas i razlike ... sem razlike u opremi videces jos neke zanimljive stvari!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pazi, neznam ni sto mi oko ovoga uopste diskutujemo posto Vlada ocigledno je ispao iz ove diskusije i ovo ga mnogo ni nezanima.

Nego kad smo vec poceli ajde da vidimo i to. Bio sam i ranije a i sada na my siemens i stvarno ali neznam u cemu je razlika. Video sam samo razliku u JAVI i u MMC. Neznam a bas me zanima pa mi reci ako ti znas jos nesto sto ja neznam posto me to zanima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.