Cekaj jer ti to mene zezas? Pa jer bilo diskusija i na ES o ovome i apsolvirano je da se moze ubaciti MMC kartica bilo koje velicine i da velicina nema ogranicenja, fora je smao sto sto je veca kartica vise vremena ti reba da ubacis u njuu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa stvarno me ponekad iznenadjujes. Pa ti bi trebao da znas a mislim i da znas samo si mozda zaboravio :wink: da je razlika izmedju sl45 i 42 samo u tome sto je sl42 jeftinija verzija sl45. To pojeftinjenje nije bazirano na smanjenju kvaliteta telefona, nego na smanjenoj dodatnoj opremi. Znaci ja koliko znam u full pack-u se uz sl42 nebija onaj desktop chargher ili kako se vec tacno zove, pa onda, mislim da ni slusalice neidu, mada mi to niej bas logicno i kartica nije od 32 mb nego je od 16 mb opet da bi cena bila pristupacnija. Sam telefon je potpuno isti i samim tim mozes ubaciti kao i na sl45 bilo kju velicinu MMC samo ako imas para da je kupis a ona nije ni malo jeftina. Kada sam rekao bratu da mi u Nemackoj proveri cenu MMC od 32 mb rekao mi je da je cena 60 EU, pa ti sada vidi koliko onda kosta ista od 1 GB Znaci siemens je samo pametno postupio i odlucio da na pametan nacin nesmanjujuci pritom kvalitet svog top modela omoguci da on bude pristupacniji sirem krugu ljudi u cemu su po meni prilicno uspeli. Evo sl42 kosta kod nas 500 DM a sl45 kosta 750 dm, pa sta mislis da li ce razlika od 150 dm islpati ako pritom nedobijes desktop chargher nego obican punjac i duplo manju MMC koja je opet odgromna? Ja mislim da se isplati.
Gresis , ovaj grdno gresis sinak ... Nije samo u tome finta , dodatna oprema ne kosta tu razliku , ali nije ni vazno ... telefon se ne uklapa u deckovu finansijsku konstrukciju i onako ...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Evo sl42 kosta kod nas 500 DM a sl45 kosta 750 dm, pa sta mislis da li ce razlika od 150 dm islpati ? Ja mislim da se isplati.
Valjda 250dem !!!
Da naravno, 250 DM, pogresno sam napisao, umesto 2, napisao sam 1, pa je ispalo 150 DM. Kazem ti ja koliko znam, a kao sto i sam znas veliki sam obozavalac SIEMENS-a i mislim da znam dosta o ovim telefonima, razlika izmedju sl42/45 je u tome sto sam ti rekao i mislim da je upravo ta razlika u opremi odgovorna za znacajno nizu cenu.
Samo u medjuvremenu sam se setio sta se (ne)dobija uz sl42/45. Uz sl45 se dobija a neboija se uz sl42 data kalb, cd i desktop charger, a to se sve ne dobija uz sl42. Slusalice koje sam ja rekao da se nedobijaju uz sl42 sam dao pogresnu informaciju, jer se one dobijaju sto je i kranje logicno jer bez njih se nemoze slusati mp3.
Znaci Vlado, ja ti jos jednom preporucujem da ako imas dovoljno para da kupis sl42, kupis sl42 i da uopste nerazmisljas o nekom drugom telefonu. Ako hoces da me poslusas onda uradi tako, ako neces onda opet nemam nista protiv jer su to tvoje pare i samo se nadam da ces izabrati pravi telefon i da ces sa njim biti zadovoljan.
Pazi, neznam ni sto mi oko ovoga uopste diskutujemo posto Vlada ocigledno je ispao iz ove diskusije i ovo ga mnogo ni nezanima.
Nego kad smo vec poceli ajde da vidimo i to. Bio sam i ranije a i sada na my siemens i stvarno ali neznam u cemu je razlika. Video sam samo razliku u JAVI i u MMC. Neznam a bas me zanima pa mi reci ako ti znas jos nesto sto ja neznam posto me to zanima.