Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa da 6210 je super telefon ako se izuzme jacina odnosno slaboca signala i iako nemoze da se poredi sa ME45, mislim da je 6210 realnije resenje posto i ja neverujem da mozes naci bilo kakav ME45 za 370 DM. Medjutim ako na bilo koji nacin mozes da dodjes do ME45 kupuj ga i nezali pare jer je stvarno odlican telefon.
M45 nepostoji, ustvari postoji ali samo kao prototip koliko ja bar znam. Postoji samo ME45
Ma pogresno sam napisao To je kao ME45 polovan za 370 dem-a. Zvuci jako dobro, zar ne? Moram jako dobro da razmislim, posto sam uleteo u neku veliku frku sa parama, ali mislim da nikako ne bih imao para za novi s45 ili me45.
Zasto ste protiv motorole ? Ja licno nikada nisam imao priliku da koristim neku motorolu, cisto me zanima vas misljenje... Aj' cujemo se
Motorolu ja NEVOLIM iz vise razloga. Ranije sam imao CD930 i dok sam je imao bio sam vrlo zadovoljan sa njom i cak sam i svima drugima koji su mi pricali kako je motorola sranje rekao da nekenjaju i da su oni samo ljubomorni. CD930 mi je bio tek drugi telefon posle ericsson-a 628 i u odnosu na njega je stvarno bio OK telefon. Kada sam prodao CD930 i kupio SIEMENS C35 tek sam onda shvatio koliko je ta motorola ustvari jedno veliko SRANJE i shvatio da u zivotu ako nesto radikalno nepromene i ubede me u to, necu ponovo kupovati MOTROLU. Naravno video sam i druge motorole i ni posle toga moje misljenje o motoroli se nije promenilo vec je ostalo potpuno isto, identicno.
Generalno MOTOROLE imaju jako lose uradjen software i to im je mozda i najveca falinka. Znaci software je ono tipicno uradjen za glupe Amerikance tako da oni nemoraju mnogo da razmisljaju sta sve njihov telefon poseduje nego da mogu sto manje vremena da utrose na telefon da bi imali vise vremena da jedu hamburgere i gledaju tv. Evo ti recimo primera na CD930 samo nekoliko da vidis koliko je to lose. Na primer kada ti stigne poruka nepise ti ime iz imenika, recimo Vlada85 nego ti pise tvoj broj telefona, e sada nisi ni svestan koliko je to veliki problem kada imas recimo 20 ljudi koji ti salju poruke pa sada ti moras njihove sve telefone imati u glavi kako bi znao od koga ti je poruka stigla. Onda recimo taman provalis od koga je poruka stigla i hoces da odgovoris kad ono nema opcije reply. Onda ti lepo kazes, nema veze uzecu novu poruku i uzmes novu poruku, napises je i taman kada mislis da je tvojim mukama dosao kraj i hoces da izaberes kome ces je poslati shvatis da nepostoji mogucnost da telefon na koji ces poslati izaberes iz imenika nego ga moras rucno ukucati, sto znaci da ga moras znati napamet ili u suprotnom da moras snimiti poruku pa onda ici u imenik i prepisati telefon na neki papir pa onda se vratiti u poruku i poslati je na neki odredjeni broj. Mislim da je ovo potpuno dovoljno da shvatis koliko je los software u motoroli. Naravno ima jos mnogo bug-ova ali ove sam ti naveo jer su mene lisno najvise nervirali. Ostale motorole nisam licno koristio ali su mi rekli da je situacija sa software-om jos gora i da je na cd930 jos i dobar software kakav je na ostalim motorolama.
Pored software-a meni se licno iako je to individualna stvar nesvidja motorolin dizajn uopste, jedino mi je lepa spolja v66 ali osim sto je lepa nema nekih drugih kvaliteta. Onda sve motorole imaju preklopnik, dobro ne sve ali velika vecina sto mene takodje nervira i sto mi je ruzno a pored toga i stalnos e desavaju neka sranja, te prekinula se zica u zbog preklopnika pa neradi display, te prekinula se zica pa nerai mikrofon i tako mislion sranja se desava zbog tog preklopnika tako da ih nevolim i zbog toga. Ima tu jos stvari zbog kojih nevolim motorolu ali mislim da ti je i ovo sasvim dovoljno da shvatis da je motorola sranje i da bezis od nje sto dalje.
Ako stvarno imas ME45 za 370 DM uzimaj to, makar se i zaduzio jer za te pare nema sanse da nadjes taj telefon. Samo naravno ispitaj ga do perverzije jer neverujem da je iko toliko velikodusan da takav telefon daje za te pare a da mu nista nefali. Ispitaj sve dugmice, sve opcije, raspitaj se za trajanje baterije koja mora sa svetlom pozadinskim i bez gasenja nocu i sa normalnim koriiscenjem da ti traje puna 4 dana, raspitaj se o kvalitetu signala i anravno na kraju proveri poreklo telefona da nebi ispalo na kraju da je telefon kraden pa da tebe posle jure zbog toga naravno ako tebi to nesmeta meni jos manje.
Nov S45 ili ME45 ako bi imao bas dosta srece mogao bih da ga pronadjes za jedno 450 DM inace su oko 480 i vise, a ja sam moj doduse dobio sam full pack platio 540 DM, ali sam dobio i original punjac i data kabl original i cd original i kutiju i punu garanciju i na softwarei na hardware i tkao dalje tako da mi i nije toliko zao sto sam ga malo skuplje platio, mislim da vredi.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
BH... u pravu si, znam sta znaci garancija i kada dobijes upakovan telefon, sa svim onim hologramima i sl. ... e, to se zove prava kupovina Ne znam, ni meni se bash ne svidja ta motorola, doduse, vec mi je i spolja ruzna. Razmisljam ozbiljno da uzmem a100, ali recimo tvoju varijantu, znaci orginal, u kutiji i tako to. Video sam na jednom sajtu kako izgleda orig. pakovanje a100. Dobijes ga u nekoj kutiji kao za nakit, teget coja (ili neki drugi materijal) spolja, a unutra belo, kao svileno, + onaj kais, uputstvo, garancije... mislim da ide jos jedna baterija uz njega. Boli glava. Da li neko od vas ima info o tome koliko bi kostao novi a100. Ja bas ne mogu da nadjem i sta mislite o telefonu. Da li ste culi da se kvari ili tako nesto ?
a100 je izmedju 450 i 500. A ovaj moj je polovan od ortaka , malo koriscen ... Ali ako ti je cilj nov onda tesko. U tom slucaju neki od drugo spomenutih.