Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta da uzmem  (Pročitano 15058 puta)
29. Maj 2002, 15:51:27
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Cao prijatelji Smiley
Kako smo ? Mene evo nema bash u poslednje vreme zbog ovog mucilista (skole) koje se zavrsava za koju nedelju, pa privodim ocene kraju Smiley
Da vas pitam nesto subjektivno, posto bi ovakva tema na [es]-u bila obrisana ...  Smile
Koji telefon bista mi preporucili da uzmem za nekih 350 dema ? Mislim da bih toliko dobio od 3210 i m35 kada prodam i da jos malo dodam... Ono, da bude lep, fine funkcije, ne preko 100g, mali (ne previse Smiley. Kazem "lep", jer verujem u Vas ukus...  

hvala na pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pazi imam retku priliku da ti nabacim Samsungh a100 od ortaka , pazi fon je perverzija a dosao bi te 300dm.
E sad inace ako gledamo tako ...
1. Nokia 6210 mozes za toliko naci
2. Siemens s35 (i plus ti dosta ostane , pa cekaj kupi kasnije opet )
3. Siemens c45 (lep je , mada te nece oduseviti)
4. Sony z5 (isto mozes naci ...)
To je batice stvar licnog ukusa ... Ali po meni uvek 6210
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
SF, hvala ti, kao i uvek  Smiley  Moram jos dobro da razmislim sta cu i kako cu. Hteo sam u pocetku (pre nedelju dana) da uzmem samsung sgh r210, secas se kada sam se ono raspitivao... Taj a100 mi deluje kao strava telefon, samo mi je nekako vec star Smiley Ne znam da li me razumes, kao da je njegovo vreme vec proslo, a ipak znam pouzdano (od jednog tipa) da je jako jako jako dobar. Nokiju 6210 ne bih uzeo zbog velicine. S35 ne bih uzeo zbog toga sto mi se nije bash dopao ovaj m35, a ni s35 me nije odusevio kada sam ga par puta koristio... mislim, ima on dobrih stvari, ali nekako... C45 nikada nisam koristio.
U svakom slucaju ti hvala. Mnogo si mi pomogao, i ako imas bilo sta jos da dodas, molim te da to uradis, jer mi je zaista potreban jos koji savet.

Sta kazu (i predlazu) Kumasin i Bad Habbit ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
a100 nije zastareo ...
A r210 ti je shit.
Kum ne dolazi vise , najutio se , a bad habbit ce ti reci c45!@
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da, ja cu ti svakako preporuciti SIEMENS, posto je on po meni najbolji na svetu. Ako hoces SIEMENS kupi S35.C45 nisam koristio ali su mi rekli da nije bas najbolji.Ako neces SIEMENS i neodgovara ti ti onda lepo kupi NOKIJU,a koju nokiju da kupis neznam jer ih ja nevolim ali ja sam imao 6210 i mislim da je to najbolja nokija koju sam ja video i mislim da je ona najuspeliji model u poslednjih par godina. To da je mnogo veliki uopste nije tacno. Jeste malo veci ali nista preterano i cek po meni skoro idealan odnos velicine tako da nikada ni u najvecoj zurbi nemas problema sa pritiskanjem tastera, a opet nije prevelik tako da moze stati u svaki normalan dzep i kada ga okacis o pojas nestrci mnogo.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Btice , tek ces ako bog da da vidis sta je fon ja uzimama 6310 ili 8310 (radije bih 63 , ali zta maznu ortaci.... ) PERVERZIJA Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Nemoj ovo pogresno shvatiti ali 8310 sam video i tu jednio sto mi se svidelo je backlight koji je lepo uocljiv i bas jak a i lepo izgleda, ostalo se bar meni na 8310 nikako nije svidelo. Bas sam je uzeo u ruke i ako zanemarimo izgled koji se nekom svidja a nekom ne, meni licno ne, telefon je neverovatno nezan i pri iole malo jacem pritisku prilikom pritiskanja tastera ili ovako proizvodi jako neprijatne zvuke za svog vlasnika i odaje utisak kao da ce se raspasti. Meni licno se on nemogu da kazem uopste ali jako malo svidja, skoro da mi je lepsa bila i bolja 8210.

6310 mi se takodje po izgledu uopste nesvidja. Za ralziku od 6210 koja je nekako da kazem aerodinamicna, ovaj mi je telefon nekako bas mnogo veliki sirok, siri od 6210 sto nikako nije logicno a one kombinacije boja, zlatne i tako dalje da i nepricamo jer je meni to bas ruzno.Drugo koliko sam ja shvatio jedina stvar koja je stvarno novina je bluetooth i na tome im svaka cast iako je to delo ericsson-a a od ostalih radikalnih promena ja koliko znam tu nema nista u odnosu na 6210. Drugo 6210 je po meni osim sto je lepsi i bolji mnogo telefon iz tog razloga sto je skoro duplo jeftiniji a skoro je identican po funkcijama kao i 6310.

Znaci sve u svemu reci ti lepo ortacima da ti nabave jedan sl45 ili t68 pa da kazes svima kako imas najbolji telefon na svetu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
E, hvala vam... danas sam zvao jednog mog "ortaka" i on mi predlaze sledece :
- siemens s35/ c45 /m45 polovan (kaze 370dem !!!!)
- sony j70 (ja rek'o "nema sanse")
- samsung a100 (moja prvobitna zelja)
- samsung r210/r200 (kaze da su jako dobri, da se nekvare i tako to...)
- i posebno mi je naglasio da mi on preporucuje motorolu 191

imate li neki savet ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Motorolu nikako , a A100 sam ti rekao imam i ja za tebe ako ti treba ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Motorolu NIKAKO
Sony ako bas moras
Samsung kazu da nisu losi ali ja ih nesto nevolim mnogo, licno misljenje

Siemens koji god da uzmes neces pogresiti samo nekapiram sta je 370 DM?

M45 nepostoji, ustvari postoji ali samo kao prototip koliko ja bar znam. Postoji samo ME45 i on je EKSTRA ODLICAN VANZEMALJSKI NEVEROVATAN i kako god hoces. Ja sam imao pre njega NOKIU 6210, sada imam njega i kako stvari sada stoje NECU DUGO vremena menjati telefon jer sam vise nego prezadovoljan sa njim. Znaci ako imas pare uzimaj ODMAH ME45 ili S45, ista im je cena i funkcije, samo se razlikuju po izgledu.

S35 sam pre neki dan isao sa drugom u MOBILIX i kupio je S35 silver edition sivi sa narandzastim osvetljenjem koji kao vazi za nesto skuplju varijantu S35 i platio ga je znaci novog sa garancijom 310 DM samo ako nisi bio zadovoljan sa m35 onda nemoj kupovati njega iako je odlican telefon zato sto je on unapredjena verzija m35-ice.

C45 po izgledu i na papiru je odlican telefon ali mi kazu neki ljudi koji su ga koristili i to nekoliko njih da nevalja. Zasto nevalja nemam pojma ali mi kazu da im se nije svideo tako da ti nejga nebih preporucio. Inace njegova cena je negde oko 280 DM koliko ja znam.

Javi sta si uradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.