Uhvatiš ga za ruku,pomaziš ga po licu,nežno mu kažeš da te sve više privlači. Pašće u nesvest jer to neće ni u snu očekivati i onda je pravi pavijan ako se pogubi na to
Uhvatiš ga za ruku,pomaziš ga po licu,nežno mu kažeš da te sve više privlači. Pašće u nesvest jer to neće ni u snu očekivati i onda je pravi pavijan ako se pogubi na to
hahaha... ma gotovo je s njim, digla sam ruke, evo ovde sam našla puno boljih frajera
happy ja sm nažalost heteroseksualka ali mogu da ti preporučim Kulera, on je danas jubilarac pa bi te rado častio. Onda tu je i Far koji siroma nikad nije imao devojku pa treba da ga neko pouči i neizostavni Taxtex.
happy ja sm nažalost heteroseksualka ali mogu da ti preporučim Kulera, on je danas jubilarac pa bi te rado častio. Onda tu je i Far koji siroma nikad nije imao devojku pa treba da ga neko pouči i neizostavni Taxtex.
hahaha... evo opet se moja homoseksualnost odrazila na neposredan način, a toliko je skrivam!!!
Kako vas pali ovaj frik. Sumnjam da je devojka uopste,hahaha. To tako tako j*** j*** i treba da driblas naivne
hvala za aplauz, ali nema mesta nepoverenju ovde.... Jesam devojka, nisam gay, samo se šalim... Vesele sam naravi, šta ću! btw, HVALA SVIMA NA ISKRENIM SAVETIMA ups, pa ovo se još i rimuje!
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ih bre Simi, svrsta ti mene u ekipu nevinih i paranoicnih
Ih bre Simi, svrsta ti mene u ekipu nevinih i paranoicnih
Ja sad kao treba da se nasmejem...
Baš nemaš takta.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 01:53:42 od taxtex »