Jel se menja nesto ako kazem da mi ja tata za 18/ti kupio audi q7
jao slušaj ga molim te!!! moram da ti se nasmejem u facu, izvini slušaj ovako, znam da se mnogo devojaka pali na dobre automobile, nafatirane momke, ili bolje rečeno na tatine sinove, kao što si možda ti, ali nas ima i od drugu sortu jasikasi-ja, izvini na ovolikoj iskrenosti, nemam nameru da te uvredim, samo iznosim svoje mišljenje!
Eto i ti si predočio jednu bitnu stvar, zbog koje ja ne želim u pohod Ja sam KAO shvatila da se on meni svidja, iz razloga što kad se nevidjamo on meni nedostaje, stalno mislim na njega i sl. Ali s druge strane kad razmišljam o tome kako bi izgledala veza naša meni su pred očima njegove "mane" sa kojima ne bih baš mogla da se nosim I u takvim trenucima odustajm od svega i pomišljam da mi je on opsesija samo! Ili je to sve zbog mog perfekcionizma? Sludjena sam pa ne mogu razborito ni da mislim I to je upravo ono što mene muči.
Dakle, prođe jedno pet dana od kada si postavila ovu temu, odbijam ti na 31. i 1. kao jedan dan da si bila pijana/drogirana/klinički mrtva... šta si uradila za ova 4 dana? Imala si dosta dobrih saveta na ovoj temi, da li si i jedan realizovala? I kakva sad osećanja imaš prema tom momku?
i once was lost, but now i'm found was blind, but now i see ...
Uvek se ispovedim pred sam kraj godine. Ja kao veliki vernik smatram da treba priznati svoje mane, pokajati se i zahvaliti se onom gore što je milostiv i prašta i što na sve čuva.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Pa kako kad ti to i misliš jbt... Ali ok opušteno..
Ne mislim to. Velika je razlika da li mislim da si paranoican ili vidim neke stvari koje i ti vidis ali ih dozivljavam manje pretece po sve nas ili se sa nekom tvrdnjom ne slazem.
Bzvz mi je da mislis da zbog nekih nesporazuma mrzim ljude ili mislim o njima lose.
Jel se menja nesto ako kazem da mi ja tata za 18/ti kupio audi q7
jao slušaj ga molim te!!! moram da ti se nasmejem u facu, izvini slušaj ovako, znam da se mnogo devojaka pali na dobre automobile, nafatirane momke, ili bolje rečeno na tatine sinove, kao što si možda ti, ali nas ima i od drugu sortu jasikasi-ja, izvini na ovolikoj iskrenosti, nemam nameru da te uvredim, samo iznosim svoje mišljenje!
Da si iole iskrena prema tom decku kao sto si sad prema meni...nzm gde bi ti kraj bio Nisam se uvredio,tesko se ja vredjam...Mnogo ti treba
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Jesam i prema njemu iskrena kao sada prema tebi, i mnogo više noogo što možeš da zamisliš. To bi ti i on potvrdio, glavu dajem, a isto tako i sa drugim ljudima... Hm.. kako da ti kažem a da te ne uvredim jer mi je tako nešto krajnja namera i tako nešto se debelo zaslužuje! Ali zašto misliš da ljudi koji su mi dragi, koje volim, poštujem i cenim, ne zaslužuju moju iskrenost i više od tebe koga ne poznajem? Samo je u pitanju šta ću reći, a šta prećutati! Prećutati na neko vreme ili zauvek, na moju ili tuđu štetu, nebitno! to je lično moj izbor!
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 04:09:10 od happyfeet_j »