Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko zdravstvo najgore u Evropi  (Pročitano 31863 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Preterujete. Nije baš tako. Smile

A pogotovo ovi iz inozemstva kad dodju ovde pa krenu da popravljaju zube, snimaju abdomen, idu kod kardiologa, vade krv za razne analize, opskrbe se lekovima za narednih godinu dana...i tako dalje  Smile

Samo sto ti placaju u evricima a ne idu na knjizicu, niko nije reko da sistem ne valja kad se u dzep turi evric  Smile

Toliko o lošem sistemu  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Citat
Nije mi namjera da postavljanjem teksta promovišem tezu  da je stanje u srpskom zdravstvu gore nego u većini drugih zemalja,

Nisi pogresio... grozno je...

A ovo za popunjavanje je tacno... plus lekari moraju to sami da rade, tako da pacijenta pregledaju 15 sekundi i 15 minuta popunjavaju dokumentaciju jer je takav protokol...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Preterujete. Nije baš tako. Smile

A pogotovo ovi iz inozemstva kad dodju ovde pa krenu da popravljaju zube, snimaju abdomen, idu kod kardiologa, vade krv za razne analize, opskrbe se lekovima za narednih godinu dana...i tako dalje  Smile

Samo sto ti placaju u evricima a ne idu na knjizicu, niko nije reko da sistem ne valja kad se u dzep turi evric  Smile

Toliko o lošem sistemu  Smile

Dobro, sad ces ti nama da kazes kako treba penzionerka da izdvoji par stotina evrica za posetu lekaru i da je ustvari krivica u pacijentima a ne u sistemu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nismo se ti i ja razumeli, očigledno.

Ja pričam o pogodnostima ljudi koji žire i rade u inostranstvu pa dodju ovde da se leče, popravljaju zube i sve ostalo što ne mogu ili neće da urade tamo odakle su došli.

A te priče da je za ovde potrebno mito, to nije istina. Penzioneri pogotovo imaju sve pogodnosti, sve rade džabe, zakazuju uredno preglede i ne vidim šta im fali. Pri tom te usluge ne plaćaju ili plaćaju participaciju.

Alo, gde ćeš još u svetu kvalitetno da se operišeš za džabe preko socijalnog???

Hirurška odeljenja su puna ljudi koji plaćaju 50 dina bolnički dan a operaciju ništa! O čemu onda mi pričamo.
To što rade sa kineskim repromaterijalom opet nisu krivi lekari i zdravst.radnici. Krivo je ministarstvo. U doba Slobe igle su bile nemačke i italijanske. A sada u doba žutih kupuju plastične tunguzijske. Smile

To što lekar opšte prakse više kucka po kompu nego što ima vremena da te pregleda, nije on kriv, kriv je sistem koji je dužan to da promeni. A da ćeš dobiti uput za specijalistu, dobićeš. I da ćeš biti primljen kod specijaliste najduže za mesec dana (ako nije hitno), je istina. I istina je da hitne službe primaju sve, ne odbijaju čak ni cigane bez osiguranja i zdrav.knjižice.

Zato, ko god kaže da je zdravstvo u ku.... poslala bi ga preko granice bolesnog da vidi šta je "zdravstvo na mestu". Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2012, 00:19:40 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Ja pričam o pogodnostima ljudi koji žire i rade u inostranstvu pa dodju ovde da se leče, popravljaju zube i sve ostalo što ne mogu ili neće da urade tamo odakle su došli.

Pa u cemu je problem, kazem kad se plati onda se i klati, ovde ne govorimo o par gastosa koji suskaju sa evrima vec o ljudima u Srbiji  Smile

Citat

Rece pa ostade ziva  Smile

Citat
A te priče da je za ovde potrebno mito, to nije istina.

Sve sto kazu u ovom svetu... nije istina... Pa sad, neko ima i drugacije iskustvo, valjda laze  Smile

Citat
Penzioneri pogotovo imaju sve pogodnosti, sve rade džabe, zakazuju uredno preglede i ne vidim šta im fali. Pri tom te usluge ne plaćaju ili plaćaju participaciju.

Pa sad dal je dzabe... Dzabe bi bilo da ti penzioneri nisu celi zivot radili negde i odbijali im od plate za razne fondove. Zato je to i izmisljeno da placas zdrastveno osiguranje i kad ti nije potrebno jer ce ti biti potrebno jednog dana, uostalom, kao i svako drugo osiguranje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ti stvarno lupaš ko prazan bubanj veš mašine. Smile

Šta sam rekla pa ostala živa? Kao nisam u pravu? Ja stvarno ne znam sa kog satelita si ti pao i o zdravstvu koje države pričaš. Sve što sam rekla stojim iza toga a ti neargumentovano žvrljaš po ovim stranicama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ti stvarno lupaš ko prazan bubanj veš mašine. Smile

Šta sam rekla pa ostala živa?

E, svasta, kad ljudi nisu dosli dalje od Subotice pa porede zdrastvo Srbije sa drugim zemljama  Smile

Citat

Evo sta si rekla, to znaci da u svetu niko ne bi trebao da placa socijalno osiguranje jer ce da mu zaborave pribor u trbusnoj duplji...  Smile

Citat
Kao nisam u pravu? Ja stvarno ne znam sa kog satelita si ti pao i o zdravstvu koje države pričaš. Sve što sam rekla stojim iza toga a ti neargumentovano žvrljaš po ovim stranicama

Vidim argumente, ljudi ti govore svoja iskustva a ti samo govoris kako to nije istina i navodis gastose koji za shushke idu kod doktora. Procitaj sta ljudi pisu, i domaci za shushke dobiju dobar tretman, al nije rec o tome, i u Somaliji ce doktor da te primi ako pokazes shushke  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Iskustva su različita, zar ne? Kakve veze ima šta ljudi pišu. Ti se rukovodiš onim - kud svi tu i mali Mujo.

Ja lično nemam negativna iskustva sa zdravstvom i sve što mi treba završavam redovno i uredno.
I uvek pišem isključivo o svojim iskustvima, ne rukovodim se blablatroć pričama.
Ljudi su ovde skloni kuknjavi i često nerealni bez osvrtanja na mnogo veće poteškoće kojima smo okruženi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Iskustva su različita, zar ne? Kakve veze ima šta ljudi pišu. Ti se rukovodiš onim - kud svi tu i mali Mujo.

Ja lično nemam negativna iskustva sa zdravstvom i sve što mi treba završavam redovno i uredno.
I uvek pišem isključivo o svojim iskustvima, ne rukovodim se blablatroć pričama.
Ljudi su ovde skloni kuknjavi i često nerealni bez osvrtanja na mnogo veće poteškoće kojima smo okruženi.

Dobro, ako ovde par njih kazu da su morali dobro da podmazu za pregled, operaciju itd. a ti eto kazes ti imas jako dobro iskustvo onda je sve u redu sa zdrastvom a drugi i novine jednostavno lazu  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ако је најгоре у Европи, онда значи да је у Аљбанији боље, мрш тамо на лијечење онда.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.