Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 08:45:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko makedonski odnosi  (Pročitano 56824 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Na ovoj  bebeys nema da mu odgovaram posto pak ce mi go izbrisat postot a toa sto go kazav i go mislam ma kolku i da go brisat ali ova sto go komentirat drugite do negde drzi             

samo za bebeys idi na kosovo pa nek opet bude srpsko "junacino jedna "

ovo ne vazi za ostale SRBE na forumu i veliki pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ja sam bio na Kosovu 1998 i 1999 god!!!! i da ti kazem Siptar nisu nigde mogli da pruze ozbiljan otpor!!!! Npr kraj jula i pocetak avgusta 1998 na najjaci otpor smo naisli u Drenickom selu Malisevo koji je trajao par minuta!!!! ne vise od toga!!
to je oznacilo kraj siptarskom otporu!!E onda je dosao Vilijem Voker agent CIA sa svojom "posmatrackom misijom!!!"
I onda su nas vratili na posetne polozaje a siptare naoruzal.I opet posle pola god smo ih pocepali kao stare kante bez obzira na NATO napade.Al onda je NATO poceo da gadja civilne ciljeve po Srbiji pa su potpisali primirje u Kumanovu!!!!
I Srbi su se povukli sa Kosova!!!! "born" Ne sekiraj se ima ko da ide na Kosovo ima dana polako Srbija ce opet da se digne iz pepela nije ovo prvi put da smo na kolenima!!!!!! nego sto ti ne odes na Sarplaninu????? Deli znas da su siptari sve granicne kamenove na granici Makedonije i Kosova pocupali i polomili???????
Pusti it nas izboricemo se mi opet.Znaj da Srpsko pitanje jadino nije reseno na balkanu!!! Ima dana doci ce i ono na red!!! Al zapamti da kad ono dodje na red da ce Srbi da naplate sve sa kamatom!!!!!!!!
Pozdrav za sve iz zemlje Srbije!!!!!!!
CCCC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ja sam bio na Kosovu 1998 i 1999 god!!!! i da ti kazem Siptar nisu nigde mogli da pruze ozbiljan otpor!!!! Npr kraj jula i pocetak avgusta 1998 na najjaci otpor smo naisli u Drenickom selu Malisevo koji je trajao par minuta!!!! ne vise od toga!!
to je oznacilo kraj siptarskom otporu!!E onda je dosao Vilijem Voker agent CIA sa svojom "posmatrackom misijom!!!"
I onda su nas vratili na posetne polozaje a siptare naoruzal.I opet posle pola god smo ih pocepali kao stare kante bez obzira na NATO napade.Al onda je NATO poceo da gadja civilne ciljeve po Srbiji pa su potpisali primirje u Kumanovu!!!!
I Srbi su se povukli sa Kosova!!!! "born" Ne sekiraj se ima ko da ide na Kosovo ima dana polako Srbija ce opet da se digne iz pepela nije ovo prvi put da smo na kolenima!!!!!! nego sto ti ne odes na Sarplaninu????? Deli znas da su siptari sve granicne kamenove na granici Makedonije i Kosova pocupali i polomili???????
Pusti it nas izboricemo se mi opet.Znaj da Srpsko pitanje jadino nije reseno na balkanu!!! Ima dana doci ce i ono na red!!! Al zapamti da kad ono dodje na red da ce Srbi da naplate sve sa kamatom!!!!!!!!
Pozdrav za sve iz zemlje Srbije!!!!!!!
CCCC

Kakve ovo veze ima sa temom?

IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
@RASMC

jeste to OT ali tako reaguju pravi rodoljubi kad ih neko provocira za Kosmet. Moja jedina zamerka majstorjoe-u što tvrdi da je Srbija na kolenima. Trenutna situacija nije tako ružna kao što izgleda. Primeri iz naše istorije nas uče da smo uvek bili najači kad smo izgledali najslabiji  Smile

A nadam se da će R. Makedonija i njena ARM biti naš saveznik kad jednom za svagda budemo rešavali pitanje pobunjenih Arbanasa na Kosmetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1,
pozzzzzzzzzz   ja jesam makedonac iz srbije , i ima tu dosta istine, ali ako su vas srbe izdali i crnogorci i makednoci  sta li su vam tek uradili vasi predsednici i ministri a srbi . kad se stvara siptarska vojska vama je vaznija vest oce li poskupeti gas ili gorivo.  skoro kad je cena grejnog gasa otisla za 30 procenta  krupne stvari su se desavale na kosovu ali nije to toliko bilo vazno, farbaju vam oci bre. kosovo je davn prodato od strane pojednih srpskih velikana  i meni je mnogo krivo zbog toga,  znate i ja sam ratovao za kosovo
.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1,
ah da setio sam se onoga oko poskupljenja plina znate sta se tada desilo pa da mac i cg su priznale kosovo za mac  nije bitno i onako nas sikanirate kao da nismo pravoslavci .  ali za bracu po krvi pa nasu bracu crnogorce bre ,ja bi tu uveo ono jesi nisi a u srbiju kao srbin a u cg kao crnogorac ali nemoze tako, udarna vest na tv je plin poskupljuje 30 ili 60 posto.
boze moj skrenuta je paznja sa desavanja. sto ja ne mogu da kupim auto u mac sa njihovim tablama i da vozim po srbiji kao
da je to normalno ili auto sa nemackim tablama . aaaa ne pa to mogu samo crnogorci cak ni srbi to nemogu u svojoj zemlji.    ajd uzdravlje i bog vam pomogao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Чекај, друже, ко вас шиканира?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ала лупетате глупости! Нисте ниједном били у Македонији па да знате какво је овде стање и какав је однос према нама Србима. Један једини није понудио неки доказ, само једете говна како су Македонци ССрби, Бугари и Грци. Немате везе с везом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ала лупетате глупости! Нисте ниједном били у Македонији па да знате какво је овде стање и какав је однос према нама Србима. Један једини није понудио неки доказ, само једете говна како су Македонци ССрби, Бугари и Грци. Немате везе с везом.

Ти си толико огорчен зато што знаш сваку појединост.... Smile
што се тиче порекла Македонци су све само не он за шта се представљају. данашња македонија је под турку пала као "Стара Србија" којом су владали Мрњавчевићи и укојој су живели Срби. од Турака су је Срби ослобађали. У балканским ратовима су је Срби ослобађали, и кад се поделила на три дела - бугарски је припао бугарској - и тамо живе Бугари, грчки грчкој и тамо живе Грци, а Србији је припала вардарска македонија, која се до краја другог светског рата сматрала, историјски логично - " СТАРОМ СРБИЈОМ",  коју су комунисти прекројили и створили државу македонију, у којој не живе Срби ( следећи логику из претходних поређења) већ " Македонци".. довољно историје за онога ко хоће да схвати и прихвати.

често имам прилику да одем у македонију, и какво је реално стање ствари? реално стање ствари је да нећете ући ни у нато нити у еу, нити било где док не пристанете на све грчке захтеве. што се тиче Бугара- другар Македонац из Македоније, ми је испричао да када се враћа из Бугарске, где често иде из приватних разлога, неједном му се десило да му бугарски цариници у пасош убаце цедуљу на којој дословно, само на бугарском, пише " македонче, немој да се стидиш да признаш да си бугарин." то је што се тиче реалног стања ствари са та два суседа. што се тиче најприсутнијег суседа ( ако се може назвати суседом) - шиптара - лично сам се уверио у распрострањеност џамија на сваких 50 метара у Скопљу, лично сам се у многим градовима уверио како у главним улицама, у најпосећенијим кафићима имају приступ прво шиптари, па тек онда македонци. реално стање ствари је такво да када год одем у Македонију, и не само ја, сваки пут нам се саветује да без македонца којег познајемо не излазимо у град нити игде. лично сам се уверио у то ко је сила и ко је ауторитет у Македонији. Македонци нису. што се тиче Србије и Срба, осим тога што се признали Косово као републику ( што и није било неочекивано у Србији с обзиром на описано стање ствари које је свима овде добро знано)., немамо лиших односа, па иако сте све српске манастире које су српски владари зидали и који су најбољи сведоци српског постојања на том простору преименовали, као и цркву - у македонску самосталну цркву.
и морам да споменем једно гађење македонцима и њиховом полтронству током овог сп у рукомету. председник македонског савеза прихвата извињење председника хрватског савеза што је један македонац на смрт пребијен, и правда ( македонац) напад речима -" и такве ствари се дешавају на оваквим такмичењима свима, па и македонцима" а заборавио је повод напада - то што је несрећник причао српским па су хрвати помислили да је Србин у питању, па се сада хрватски новинари смеју и отворено прозивају поменутог председника савеза.
мислим да овде и нема пуно тога да се новог каже па ћу тешко одговарати на евентуална цитирања овог поста јер нећу свраћати превише због неинспиративности теме.

да- однос према Србима је свакако ок, када у Македонији неког питате за кога навија - рећи ће Звезда или Партизан , па тек после тога Вардар и остали македонски клубови. у Македонском броду, Кичеву, па и на Охриду и другим источно македонским местима где има доста шиптара сам виђао маторце у мајицама Ратка Младића и Караџића Smile много је лоше крви са суседима и код Срба и код Македонаца да бисмо се и међусобно мрзели. то што је МАК признала Косово нема везе са Македонијом нити Македонцима.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 23:09:53 od Фин_момак »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Српски манастири по некадашњој југословенској републици Македонији су подигнути од стране наших великаша, који су владали том земљом. Они сами по себи не представљају никакав доказ да је долина Вардара српска земља.

Тамошње становништво је углавном бугарског порекла, уз нешто српског (по северу) и цинцарског елемента.

Доста је више заношења глупостима о Јужној Србији. То је причано и нашим војницима у Првом балканском рату. Послали их да ослободе још једну окупирану српску земљу, а они се зачудили кад су у тој земљи видели људе који причају језик знатно сличнији бугарском неко српском. Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2009, 00:47:42 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 08:45:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.