Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:03:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko makedonski odnosi  (Pročitano 56801 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Joj covece  Smile

Pre nego nesto pokupis sa neta i postavis bar se potrudi da uvidis sto je u pitanju.

Inace ono sto si napisao mozes da ubrojis u teorije koje u istoriji imaju samo po jednog istomisljenika  Smile  Smile  Smile

A posto stvarno ne zelim da kolegama otezavam posao, a i napisao sam ti sve sto mislim, idem ja da rucam   Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
I jedni i drugi bez vredjanja, jer cu ubuduce brisati citave postove, bez obzira da li su od strane moderacije ili od strane clanova  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Tako je, naplati sto su Makedonci jedini bili uz vas kada vas je citav svet jebao, gadjao bombama i smatrao za najveca govna na ovoj planeti. Naplati zato sto se jedino u Makedoniji zapalila Americka ambasada kada su poceli da vas bombarduju. Naplati zato sti su svakog dana iz Makedonije dolazili i po 50 autobusa i ti isti ljudi, Makedonci, koje ti tako mnogo mrzis stajali na mostovima zajedno sa Srbima koji ih u tom momentu nisu mrzili. Ili je mozda mrznja samo u tvojoj praznoj glavi!?
Mogu li kakvi dokazi da potkrjepe to sto ti pricas neke slike bar 1 autobusa
Prvi cu ovde reci svakome ubuduce nije tacno lazes Makedonci su bili uz nas tokom NATO bombardovanja
Samo par slika ti protesti i paljenje ambasade i prelazak granice i autobusi puni likova koji idu na mostove zajedno sa Srbima
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
То што човек каже је апсолутно тачно. У Скопљу су стварно палили амбасаду САД и протестовали сваки дан.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
I samo da dodam da je pola Makedonske estrade pevala na koncertima koji su bili organizovani po mostovima, plostadima itd..itd..

Posto je proslo skoro 10 godina od tada potrudicu se ovih dana da ti pronadjem koji link, mada imas moj rec da je sve sto sam napisao bilo bas tako.
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Dobro posto ima jos ljudi koji kazu da se takvo sto desavalo Ja moram reci da sam bio uskracen za takve informacije
Izinjavam se na svom neznanju nisam bio upucen
Od sad na bilo kojoj temi kad ovakvo pitanje bude potegnuto ja cu reci da su Makedonci za vrijeme NATO bombardovanja bili uz srpski narod i izrazavali jaku i prijateljsku podrsku
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat: RASMC link=topic=304693. msg5805831#msg5805831 date=1217949853
То што човек каже је апсолутно тачно.  У Скопљу су стварно палили амбасаду САД и протестовали сваки дан.  

Samo ti (makedonci koji su palili ambasadu) su ustvari srpska manjina koja zivi u Makedonii i deo makedonaca koji su prosrpski nastrojeni .  Veci deo njih su levica i pripadaju VMRO-u.
Inace zalosno je sto ovu "srpsku" manjinu u Makedoniji niko i ne spominje iako su prestavnici srpske vlade 29. 09. 2008
posetili selo Nagoricani , u kome na sred sela na glavnoj seoskoj cesmi stoje nacrtana ocila i u istom selu nalazi se pravoslavna crkva zaduzbina kralja Milutina, i ustanovili da se srpsko groblje iz WW1 nalazi u ocajnom stanju kao i crkva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
SonyEricsson K800i
Jesu Makedonci protestovali u Skoplju '99, čak se i sećam izveštaja sa ruske TV kako u znak solidarnosti sa Srbima stoje na mostovima...  čak mislim da su i bacili mrtvački kovčeg sa natpisom NATO u Vardar (Cane, ispravi me ako grešim, možda sam pobrkao neke događaje)...

IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Umjesto naklapanja o porijeklu, DNk, ratovima. . . .  reci cu samo da imam prijatelja ovde u RS, cija je majka iz strumice, on je tamo proveo rat, i naucio "makedonski" jezik, ali ostao sam zbunjen kada je neki dan isao u jednu fabriku da honorarno prevodi za neke bugare koji su dosli u posjetu?!
ne kontam, kako to makedonac, a prica bugarski. . . . ? moracu bas da prodiskutujem s njim. . . .
Dalje, zaboli me uvo za vas sukob s grcima (mada i o tome imam svoje, licno misljenje) ali posto ste poceli sva ova s. . . a oko autokefalnosti, i posto ste "chachnuli" mechku priznavajuci kosovo. . . .  mogu samo da kazem da posle svega imam jednu (opet svoju, licnu) definiciju "makedonaca"

"makedonci" su Srbi koji zive na Grckom tlu, govore bugarskim jezikom, a vecinu opet cine albanci

:))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Srpsko makedonski odnosi... Šta reći... Tužno i žalosno, umesto da se dogovorimo pa da zajedno "trijebimo gubu iz torine", mi jedne druge ispod oka gledamo...

Mislim da će ovakvo stanje ostati dok god je u MKD na vlasti ova nezdrava koalicija sa Arbanasima. Čekam dan kad će se i to promeniti pa će onda zvanična MKD politika reflektovati ono što makednoski narod oseća prema srbima, a to svakako nije mržnja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:03:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.