Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:08:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpsko makedonski odnosi  (Pročitano 56584 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
bugarski je jako jako slican srpskom .. razlika je u recima koji su kod njih slicni ili isti ruskom jeziku i gramatici ... koliko mi je receno, oni nemaju padeze nego nastavke koji se dodaju na glagole
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Sviđa mi se zastava Smile

A kako ti se svidja ova

uostalom stvaranje nacija je bio staljinov plan protiv Srba posto je kralj Aleksandar prihvation mnogo belih rusa posle gradjanskog rata koji su pobegli od olosa.

Aaaaaaaa koji si ti car  Smile  Smile  Smile

Stvarno ostao sam bez reci  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Tel.Me Your.Number
Pa to je Evropa nametnula tu zastavu tako da mi se ne svidja isto kao i

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N95
Citat
Aaaaaaaa koji si ti car     

Stvarno ostao sam bez reci

Jesam Car, ko je rekao da nisam  Smile Smile Smile

tj ja sam potomak nasega basileusa Aleksandrosa Magnuma! Sprem'te moje krunisanje u Skoplju Smile!
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Nemoj da dolazis pre Septembra. Tada se otvara sezona klovnova  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
nas sta momce kad napises da su makedonci nasa braca onda treba i da znas neke cinjenice
-srpski vojnik je u prvom sv.ratu oslobodio makedoniju,velike gubitke smo imali da bi nam se nasa braca 90-tih godina oduzila tako to su svakom ko je imao vic na kraju prezimena dodavali ski
-pa onda dovodjenje un snaga na svoju teritoriju zbog straha da ih srbi ne napadnu
-cuveni prvi nacelnik njihove vojske dragoljub bocinov kome su ubijali vojnike ko golubove,koji je izdao jna predavsi luku lora u ruke zng-a gde su posle srbi muceni u ubijani,dezertirao i makedonci su ga samo da bi srbiju zajebavali postavili za nacelnika generalstaba
http://www.youtube.com/watch?v=McT4hNqVm-A&feature=related
pogledajte komentare makedonaca,"nase" brace
-za vreme sankcija makedonci su namerno zajebavali grke koji su prelazili preko njihove teritorije i nosili pomoc srbima
-pa rat na kosovu gde makedonci ne zatvaraju granicu i arnauti teroristi ulaze preko granice ko da idu u prodavnicu,e onda kad im ovi pocnu da prave probleme onda braco srbi pomagajte saljite opremu i naoruzanje,onda smo im braca iste vere,a sto nam hapse verske vodje to nikom nista,sto crkve spc pretvarasu u svoje nepriznate mpc,te crkve su srpski velikani dizali
-makedonci ce prvi priznati kosovo samo da bi se uslihtali amerima i arnautima,da bi se ogrebali za neki dinar i neku pomoc
e to su vam braco srbi nasa "braca" po veri makedonci,ginuli su i nasi momci pa ovi nisu bas nesto potreseni za njima,tako da ni ja nisam potresen za makedonce,drazi mi je 1 covek iz obale slonovace nego 10 makedonaca,obala slonovace nas barem nikad nije zajebavala

Fino ti to kazes ima tu jos sta za reci ali ovo je dovoljno
ZApravo ono sto od Makedoniej interesuje mene je Vardarksa Makedonija i to bi bilo to

Citat
drazi mi je 1 covek iz obale slonovace nego 10 makedonaca,obala slonovace nas barem nikad nije zajebavala
slazem se i ja

Citat
Pošto mi nikog ne poštujemo ni nas niko ne poštuje. Možda su to radili njihovi političari i generali ali ceo narod trpati u isti koš je glupo. Svi Makedonci koje poznajem (običan narod) su divni ljudi. I veoma prosrpski nastrojeni.

Nije li ovo malo kontradiktono pa ciji su to generali ciji su to politicari
Ako 50 000  Slovenaca dodje na Gucu ako kazu dobro vec braco SRbi na nekoj manifestaciji opste narodnozabavnog karaktera zar cemo reci evo nama brace Slovenaca a vamo njihva vlada radi ovo i ono ali eto njih otvaraju Merkator
Ma nikom nista
Zapravo problem je u nama sto nemamo dostojanstva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N95
Ne ne ne

docicu pre septembra, posto ste kao drzava klovnovi vazda vredi da imate i cara klovna!

U krajnem slucaju, Canelane ti si Serboman  Smile Smile Smile, samo sto neces da priznas i tu mi se nesto pravis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Canelane ti si Serboman

Duzim ti pivo, posto ovako se nisam smejao ko zna od kada

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Serboman
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N95
Zahvaljujem i drugi put, ima jedno dobro juzno srpsko pivo, valjda se zove Skopsko il tako nesto zar ne?

Ma daj canelane jesi ti serboman... jesi jesi, smoricete ta gluma po bureku kad tad...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:08:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.