Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski srednjoškolci prilično "konzervativni"  (Pročitano 19315 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ja sam davno bila mlada ali se očito bolje sećam (vraćaju se sećanja od kad sam senilna) i znam šta smo radili onoj nakurčenoj Ireni kad upadne na čas da nas anketira nebuloze. Namerno smo joj pomerali mozak. Tačno smo znali šta želi da postigne i udarali joj kontru da se izgubi. Pa ona tako naduvena od svoje asocijalne pameti utripovanog psihologa bez iskustva posle dođe u zbornicu da komentariše rezultate a profani se podave od smeha. Najpametniji su joj uvek uvaljivali najgore koske i ispadali sociopate i debili.  Smile

e sad dodaj na sve to da nije u pitanju glupi školski psiholog nego neka naduvena glava iz NVO. Čim čuju za NVo i oni konstruktivni postanu destruktivni a još kad ih pitaš takav debilizam dodali ni i nogom ću je šamarati, ne samo rukom.

Dakle koki nemoj biti kockast, ako si ti jednosmeran drugi su diverzanti. Skapiraj da ne misliš isto kao većina i nauči kako misli većina

Ma nije problem sloziti se da se dosta njih sprda u tim situacijama, ali je problem sto se takav sablon ponasanja moze videti u svakoj skoli, na svakom cosku, ispred svake zgrade, u svakom kaficu onda kada ih niko ne anketira.
Kakav šablon? Da šamaraju devojke koje ne gledaju u zemlju skrušeno? Da ne psuju, ne piju i ne dime džidžu? Da veruju CNNu ili RTSu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ah, vaspitanje  Smile

Za razvitak stavova je drustvo bitno isto koliko i vaspitanje. Vaspitanje je polaziste ali stavovi se uce i nastaju kroz interakciju na ljude i dogadjaje tokom vremena. To moze biti direktnim iskustvom ili kroz socijalno ucenje. Tako da je vaspitanje bitno isto koliko i drustvo

Opet vam kazem da ne verujem u rezultate ali ne bi me cudilo da je zaista tako. E sad, da li je to krivica roditelja ili drustva je presiroko pitanje ali rekao bih pomalo od oboje. Roditelja jer su vaspitali decu tako da smatraju da je OK da mlate devojku a drustva jer podupire takvo ponasanje (pogledajte samo kakve su nam vesti, jos malo pa kao u Americi)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Citat
Batali istrazivanje, pricam o sustini. Jos je gori taj njihov nivo zrelosti ako ne misle stvarno da bi tukli zenu i decu ali to kazu da bi ispali kul.

причамо о суштини ОК ... Немам нимало добро мишљење о зрелости млађих малолетника али није горе тући жену него причати да би је тукао. Али такви су клинци не знам што се толико чудиш. Па и старији који се више не воде као малолетници.

ajд де прво реци шта ти је то конзервативно и шта би то од доброг дела Европе требало да прихватимо?

evo uzmi ova shvatanja u uvodnom kokotinom postu

не контам те ба шта замераш васпитању ... а мрзи ме искрено да се враћам и ишчитавам и контам шта си хтео рећи  Smile

Citat
Pa kapiram kako misli vecina, anketa to pokazuje. Kao i u dosta drugih slucajeva, vecina nije u pravu.

e јбга ... контам да људи виде оно што желе да виде, али прихватање било чега без питања а зашто или преиспитивања мотива ... само делић слике, зајеб у старту.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Ja sam davno bila mlada ali se očito bolje sećam (vraćaju se sećanja od kad sam senilna) i znam šta smo radili onoj nakurčenoj Ireni kad upadne na čas da nas anketira nebuloze. Namerno smo joj pomerali mozak. Tačno smo znali šta želi da postigne i udarali joj kontru da se izgubi. Pa ona tako naduvena od svoje asocijalne pameti utripovanog psihologa bez iskustva posle dođe u zbornicu da komentariše rezultate a profani se podave od smeha. Najpametniji su joj uvek uvaljivali najgore koske i ispadali sociopate i debili.  Smile

e sad dodaj na sve to da nije u pitanju glupi školski psiholog nego neka naduvena glava iz NVO. Čim čuju za NVo i oni konstruktivni postanu destruktivni a još kad ih pitaš takav debilizam dodali ni i nogom ću je šamarati, ne samo rukom.

Dakle koki nemoj biti kockast, ako si ti jednosmeran drugi su diverzanti. Skapiraj da ne misliš isto kao većina i nauči kako misli većina

Ma nije problem sloziti se da se dosta njih sprda u tim situacijama, ali je problem sto se takav sablon ponasanja moze videti u svakoj skoli, na svakom cosku, ispred svake zgrade, u svakom kaficu onda kada ih niko ne anketira.
Kakav šablon? Da šamaraju devojke koje ne gledaju u zemlju skrušeno? Da ne psuju, ne piju i ne dime džidžu? Da veruju CNNu ili RTSu  Smile

Sim, sama si negde prva pomenula godine. Jesi mlada duhom ali si ipak poprilicno vam tokova ponasanje mladih u krugovima i mestima po kojim se krecu. Da bi znala kako je to morala bi da odvojis poprilicno vremena i obidjes gomilu nocnih klubova, splavova, da blejis ispred zgrade sa njima da bi razumela ono o cemu govorim.

@Kokota, cek, a sta bi bilo lose u tome i da jesi elitista?

Bilo bi ti i lepse, jer te ne bi zanimalo sto prosek ima da kaze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
ma uzalud pokušavaju da ih na svaki način opravdaju

A zasto osim ako i sami ne praktikuju iste obrasce ponasanja?

ili to ili imaju onaj opozicioni karakter da protivureče svemu što u ovom slučaju ne prestavlja ovo društvo kao normalno.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Koki jesi elitista  Smile

I jesi pametan na način kako su pametna dobra deca koja imaju sve petice i ne beže iz škole, ali nisi pametan na način kako su pametni mangupi. Fali ti iskustvo koje si sam odbacio prezirući ljude koji su neozbiljni.

Evo vidi Kulera, njega smo pokvarili. Kad i tebe pokvarimo misija će biti skoro uspešna (uvek nam ostaje klića)  Smile

Kuleru imam sina i ćerku i vrlo sam zainteresovana za tu generaciju o kojoj pričamo. A ljudi se ne menjaju. u piramidama je nađen tekst: mladež se pokvarila, ne poštuju zakone, ovaj svet srlja u propast. Nije mladost drugačija samo kad dođeš u moje godine gledaš život sa druge tačke na točku nego kad si mlad.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 01:02:30 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
@Kokota, cek, a sta bi bilo lose u tome i da jesi elitista?

Bilo bi ti i lepse, jer te ne bi zanimalo sto prosek ima da kaze.  Smile

Haha, true. Smiley Mada, mozda tu i nije bilo toliko sarkazma. Recimo, visestruki sistem glasanja DZ. S. Mila je nesto sto mi zvuci teorijski vrlo privlacno. Smiley
Ali jebiga, reci da si elitista danas iz nekog razloga odmah privlaci osudu. Smile

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
ma uzalud pokušavaju da ih na svaki način opravdaju

A zasto osim ako i sami ne praktikuju iste obrasce ponasanja?

ili to ili imaju onaj opozicioni karakter da protivureče svemu što u ovom slučaju ne prestavlja ovo društvo kao normalno.

у јбте ... мало је ствари које би и идиоту објасниле све о нормалности овог друштва.

Ал ајд овако.

Некад сам ишао на текме. Накурчених ликова брдо понашаш се нормално не стрепиш. Једном приликом повратка засретне 4 или 5 Цигана одаламе ме пар пута узму ми шал. Мени нормално није фрка да и данас одем текму и не сматрам сваког навијача хулиганом. Неко опет прочита пет чланака, три анкете и претрне сваки пут кад са друге стране улице види клинца са шалом и дресом.

Имам браће Богу хвала брдо. Имам својих другара знам отприлике већи део друштва 4 буразера који су различите генерације. И сад треба да прихватим спрдњу од анкете да ми формира мишљење о клинцима и њиховом размишљању?

Тако да ... један видо нацртану пичку на тараби па се сав одрао ... мислите мало о томе. Гледај размишљај ... а не читај и прихватај.

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Kuleru imam sina i ćerku i vrlo sam zainteresovana za tu generaciju o kojoj pričamo. A ljudi se ne menjaju. u piramidama je nađen tekst: mladež se pokvarila, ne poštuju zakone, ovaj svet srlja u propast. Nije mladost drugačija samo kad dođeš u moje godine gledaš život sa druge tačke na točku nego kad si mlad.

I? Mislis da ti deca pricaju svaku pojedinost? Sa druge strane, ako su u tim krugovima nece ti ni pricati, ako nisu o cemu onda da ti pricaju.

Znao sam da ces ovo reci. Jbg, i ja imam majku, mislis da sve delim sa njom? Naravno da ne, kao sto ni jedno dete (u smislu roditelj/dete) to ne radi, a cak i da pricam sa njom ona nikada to ne moze razumeti i doziveti kao ja. Generacijski jaz je cinjenica a ne izmisljotina.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nego imaš li saznanja noliko je učesnika u anketi, iz koliko sredina, kako je formiran uzorak. Ono što Marko kaže postoji čitava vrlo ozbiljna nauka o tome kako se formira reprezentativan uzorak, kako se postavljaju kontrolna pitanja, kako se obuhvataju svi profili i društveni slojevi u okviru ciljne grupe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.