Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski dug raste 110 evra u sekundi  (Pročitano 3745 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
Ja mislim da je ovo jedna od najgorih Vlada za koje ja znam.Sastavljena od pun kurac stranaka i svakoj treba nesto udovoljiti,tako da jedino zaduzivanjem sadasnja vlast je mogla opstati ove skoro cetiri godine.
Ogromna birokratija,koja naravno ima nerealne plate sobzirom da mi prakticno ne proizvodimo nista,dosta penzionera na ono malo ljudi sto radi,cujem ovih dana da ako ne doce do reforma penzijskog fonda nece biti sta da se isplati penzosima za nekih 6.meseci...pare se trose na odrzavanje "socijalnog mira" a sve zarad toga da "zuti" i njihovi koalicioni partneri ostanu sto duze na vlasti.
Ok,i druge zemlje se zaduzuju ali kod nas je problem sto se sa tim parama nista,da kazem,pametno ne uradi,pokrene industrija,gradi infrastruktutra,olaksa ukidanjem malog miliona propisa investitorima da uloze neku kintu u zemlju Srbiju...ne,kod nas se pare trose na javnu potrosnju.Pukli smo 500.mil eura na most na Adi. Smile Jel je nama sad to potrebno??Ako je potrebno zasto nasa firma ne gradi most???Zasto ce Kinezi da grade most Zemun-Borca???Koridor 10. se gradi u nedogled.... Smile
Ja ne znam ko ce doci na vlast sledece godine,mogu samo reci da je i ta 2012.godina izgubljena unapred,jer prvo idu izbori pa ko ce da formira Vladu.....Neko ce morati ozbiljno da se pozabavi sa ogromnim problemima koje ce ova Vlada Mirka Cvetkovica da ostavi. Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2011, 20:54:12 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Qtek 小米
Нема вишка запослених у државним фирмама то је подметачина и тако се народу мажу очи, проблем је што имамо вишак државних фирми, дакле измишљене и непотребне институције.

Е сад ... увек је лакше да власт прича о измишљеном радном месту као проблему који убија наш буџет, него о измишљеној институцији, још ако се глупи народ прими на то, онда милина. Smile

Citat
Pukli smo 500.mil eura na most na Adi. Smile Jel je nama sad to potrebno??Ako je potrebno zasto nasa firma ne gradi most???Zasto ce Kinezi da grade most Zemun-Borca???Koridor 10. se gradi u nedogled....
Мора да се улаже у БГ кaд пола Србије живи ту, али није нам требао тај мост ''3 у 1'', сасвим су довољни ови скромни кинески, као што је планира.
Што је најгоре, кинески мост је већи приоритет од моста ''3 у 1''.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
stvarno kad prave most drkosi da bi se uslikali pored njega.. Smile

jebote prebaci grede preko vode i zabetoniraj samo da narod moze da predje preko bezbedno a ne mi tu prave neka cuda-muda za brdo para..
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
cinjenica da imamo 0,7 radnika na 1 penzionera + toliki dug = picka materina izbeglice na Mars
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Taj most je najmanji problem u svoj ovoj prici. Ova zemlja odvaja mnogo vise para na lencuge koji ispijaju po 150 kafica dnevno u toku 8h vrlo efektivnog rada.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Postoji višak zaposlenih u državnim firmama - u komunalnim preduzećima, JAT-u, delimično u Zastavi itd. zatim u ministarstvima, ustanovama tipa pozorišta, škola itd.
Dug raste i zbog plata koje su nerealne jer mi ovde živimo bolje nego što zaslužujemo i što radimo
Dug raste i zbog neplaćanja dažbina, komunalija, tv pretplate
Dug raste i zbog subvencija za malinare koji ne znaju da se dogovore sa hladnjačarima, ne znaju da plasiraju svoje proizvode itd. zbog povišica policiji koja je korumpirana, nesposobna itd. zbog ulaganja u bazene i akva parkove umesto u infrastrukturu
Dug raste i zbog omogućavanja besplatnog školovanja za kadrove koji nam ili ne trebaju ili odu odmah u inostranstvo

Kada se ove pojave spreče, manje ćemo imati dugova i živećemo bolje. Medjutim, problem je što u ovoj zemlji ljudi ne žele da žive bolje nego da žive kao naši političari - na račun drugih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Postoji višak zaposlenih u državnim firmama - u komunalnim preduzećima, JAT-u, delimično u Zastavi itd. zatim u ministarstvima, ustanovama tipa pozorišta, škola itd.
Dug raste i zbog plata koje su nerealne jer mi ovde živimo bolje nego što zaslužujemo i što radimo
Dug raste i zbog subvencija za malinare koji ne znaju da se dogovore sa hladnjačarima, ne znaju da plasiraju svoje proizvode itd. zbog povišica policiji koja je korumpirana, nesposobna itd. zbog ulaganja u bazene i akva parkove umesto u infrastrukturu
Dug raste i zbog omogućavanja besplatnog školovanja za kadrove koji nam ili ne trebaju ili odu odmah u inostranstvo

Kada se ove pojave spreče, manje ćemo imati dugova i živećemo bolje. Medjutim, problem je što u ovoj zemlji ljudi ne žele da žive bolje nego da žive kao naši političari - na račun drugih

onda odem na salter, setim se tebe, i mislim se boze cabra....

znaci ljudi ove zemlje su glavni problem, ne prodane duse, ne korupcija, ne sakcije, ne mediji  .... znaci nije "administracija" koja je mozda 10 % zaposlenih ove zemlje  (pricam o "administraciji" - Capo di tutti; ne sljakerima tipa murja, vojska, lekari , skola)

pogledaj ko ovde ima para (ko zivi ko car) , a ko nema (da zivi ili plati dug) , pa onda kenjaj... i daj molim te neku statistiku pa pricaj o ljudima uopste...

P.S. kad ti sledeci put uplate pare za neki sex daj ga bar u neke dobrotvone svrhe, ako ti ne placaju, ti svoju libelarnu energiju iskoristi u dobrotvone svrhe Smiley)))

« Poslednja izmena: 21. Okt 2011, 02:03:13 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202

onda odem na salter, setim se tebe, i mislim se boze cabra....
znaci ljudi ove zemlje su glavni problem, ne prodane duse, ne korupcija, ne sakcije, ne mediji  .... znaci nije "administracija" koja je mozda 10 % zaposlenih ove zemlje  (pricam o "administraciji" - Capo di tutti; ne sljakerima tipa murja, vojska, lekari , skola)
pogledaj ko ovde ima para (ko zivi ko car) , a ko nema (da zivi ili plati dug) , pa onda kenjaj... i daj molim te neku statistiku pa pricaj o ljudima uopste...

glavni problem su oni koji ne plaćaju dugove, a to su pobrojani i oni jesu ljudi ove zemlje, ne neke druge zemlje. koliko je njih prijavilo policajca za korupciju, a koliko njih je pokušalo i uspelo da ga potkupi? sračunaj pa mi javi

ko ima para to me ne zanima, osim ukoliko to nije stečeno protivzakonito, ali me onda zanima ko krši zakon, a ne ko ima novac! ko nema da plati dug ne treba da se zaduži, a svakako ne treba posle da kuka kako nema da ga vrati i to je to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
glavni problem su oni koji ne plaćaju dugove, a to su pobrojani i oni jesu ljudi ove zemlje, ne neke druge zemlje

ja ne znam, tebe pitam (ti se ponasas ko da znas, i dobro je da bar neko zna, hvala bogu) ,  koji su ti ljudi ??
ti pobrojani ??? daj reci mi ja ne znam  Smile

koliko je njih prijavilo policajca za korupciju, a koliko njih je pokušalo i uspelo da ga potkupi? sračunaj pa mi javi

ja  sam prijavio, ja redovno prijavljujem, sve sto je korupcija... gadi mi se to, inace sve sto primetim prijavljujem.... ja i moja porodica mislimo da je to najvece zlo ove zemlje ( koja je tvoja zemlja, odakle si ti?? ja sam iz Srbije)

ko ima para to me ne zanima, osim ukoliko to nije stečeno protivzakonito, ali me onda zanima ko krši zakon, a ne ko ima novac! ko nema da plati dug ne treba da se zaduži, a svakako ne treba posle da kuka kako nema da ga vrati i to je to

srbija je bila komunisticka zemlja deo federativne ... SFRJ , dakle nema tu ne zanimame...sve je jasno ko je imao, ko ima, ko je ukrao, ko duguje...... samo sta je cije..

ko ima novac treba da kaze odakle mu.................  "protivzakonito" ovde nije pojam, ali ti si slepac..... tebi "moje" u prevodu znaci "kako da prodam tudje"

P.S. prodao si i sad ti je frka kako da operes Smiley))))))))))))

« Poslednja izmena: 21. Okt 2011, 04:00:05 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Citat
ja ne znam, tebe pitam (ti se ponasas ko da znas, i dobro je da bar neko zna, hvala bogu) ,  koji su ti ljudi ??
ti pobrojani ??? daj reci mi ja ne znam

napisao sam u prvoj poruci na ovoj strani

Citat
ja  sam prijavio, ja redovno prijavljujem, sve sto je korupcija... gadi mi se to, inace sve sto primetim prijavljujem.... ja i moja porodica mislimo da je to najvece zlo ove zemlje ( koja je tvoja zemlja, odakle si ti?? ja sam iz Srbije)

ja sam isto nažalost iz srbije

Citat
srbija je bila komunisticka zemlja deo federativne ... SFRJ , dakle nema tu ne zanimame...sve je jasno ko je imao, ko ima, ko je ukrao, ko duguje...... samo sta je cije..
ko ima novac treba da kaze odakle mu.................  "protivzakonito" ovde nije pojam, ali ti si slepac..... tebi "moje" u prevodu znaci "kako da prodam tudje"

ti ne znaš šta pišeš, idi spavaj umoran si Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.