Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpski dug raste 110 evra u sekundi  (Pročitano 3727 puta)
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Од Душана Силног дођосмо до Бориса Нејаког    Smile

растргли су ову земљу као хијене.  Од целе државе остало ништа
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
Ma da,napravili su od zemlje "banana drzavu"  Smile cega god su se docepali-razjebali su,od razno raznih "eksperata" do korumpiranih politicara.

Citat
Мора да се улаже у БГ кaд пола Србије живи
Ok,uredu svi hoce u BG pa tu sad zivi 1.6 mil ljudi,ali sta mi da radimo koji ne zivimo tu?Pa mi cestito nemamo ni asfaltirane puteve u naseljima gde zivimo.Ali sa ovim se slazem:
Citat
ebote prebaci grede preko vode i zabetoniraj samo da narod moze da predje preko bezbedno a ne mi tu prave neka cuda-muda za brdo para..

"Dug raste i zbog plata koje su nerealne jer mi ovde živimo bolje nego što zaslužujemo i što radimo"
I ja kazem da su plate nerealne u drzavnom sektoru,najrealnija plata za njih je 17100.din koliko je minimalac,ako se ne varam a za koliko i mi,barem vecina,radi kod privatnika.Jbt,oni prosfetari imaju po 40000 din platu,rade par sati dnevno da ne racunam letnji i zimski raspust kad ne rade,i opet im malo i samo nesto stajkuju.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2011, 16:15:14 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ne znam sta ljudi ocekuju od politicara? Svaka Vlada se zna u napred (pre izbora), politicari ne dolaze da nesto menjaju, vec da drze stvari pod kontrolom (status kvo) odnosno da nista ne menjaju.

Izbori na kojima ljudi zaokruze svog ljubimca imaju cisto psiholoski efekat. Politicari rade za svoje sefove, njima ne znaci nista da naprave dug od par milijardi necega, jer ga oni ni nece vracati. Do duse, u takvoj smo situaciji (cela planeta) da se dugovi vise ne mogu vratiti ni teoretski.

Ljudi treba da razbiju iluzije o politicarima, politici, institucijama itd. U civilizovanom drustvu, politicari bi se smatrali najvecim kriminalcima.

Politika je mogla nesto da uradi pre 200-300 godina. Danas ne moze nista. Politika je prevazidjena stvar. Ceo svet zivi na dugu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Qtek 小米
Taj most je najmanji problem u svoj ovoj prici. Ova zemlja odvaja mnogo vise para na lencuge koji ispijaju po 150 kafica dnevno u toku 8h vrlo efektivnog rada.

Чак и да смо ми циганска нација како нас ти видиш и вероватно западњаци, опет долазимо до тога да су те ленчуге најмањи проблем и да је то заправо врх леденог брега а уједно и генерализовање.

Дакле, много је већи проблем неки лењи референт у некој општини, него један читави парадржавни парламент у Новом Саду, са армијом посланика, државних службеника на положају итд.

Једино решење је смањити број посланика за више од 50 %, на неких 100 - 120, изабрати владу која неће имати 28 чланова, укинути парадржавне институције и у Београду, разни заводи и агенције, сузбити корупцију, али то ће бити тешко док смо под окупацијом ЕУ и запада.

« Poslednja izmena: 21. Okt 2011, 20:03:32 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
@Cane Mafija
Citat
Citat
"Dug raste i zbog plata koje su nerealne jer mi ovde živimo bolje nego što zaslužujemo i što radimo"
I ja kazem da su plate nerealne u drzavnom sektoru,najrealnija plata za njih je 17100.din koliko je minimalac,ako se ne varam a za koliko i mi,barem vecina,radi kod privatnika.Jbt,oni prosfetari imaju po 40000 din platu,rade par sati dnevno da ne racunam letnji i zimski raspust kad ne rade,i opet im malo i samo nesto stajkuju.

Plate su nekada nerealne i u privatnom sektoru, samo to je manji problem jer takav problem u principu pogadja samo privatnika, a ovo pogadja celu državu. Prvo, mnogo je onih koji smišljaju razne razvojne projekte za svoju firmu kako bi uzeli pare od države, drugo mnogo je onih koji ne znaju da rade a na kreditima su, koji više troše nego što zaradjuju itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
ja ne znam, tebe pitam (ti se ponasas ko da znas, i dobro je da bar neko zna, hvala bogu) ,  koji su ti ljudi ??
ti pobrojani ??? daj reci mi ja ne znam

napisao sam u prvoj poruci na ovoj strani

Citat
ja  sam prijavio, ja redovno prijavljujem, sve sto je korupcija... gadi mi se to, inace sve sto primetim prijavljujem.... ja i moja porodica mislimo da je to najvece zlo ove zemlje ( koja je tvoja zemlja, odakle si ti?? ja sam iz Srbije)

ja sam isto nažalost iz srbije

Citat
srbija je bila komunisticka zemlja deo federativne ... SFRJ , dakle nema tu ne zanimame...sve je jasno ko je imao, ko ima, ko je ukrao, ko duguje...... samo sta je cije..
ko ima novac treba da kaze odakle mu.................  "protivzakonito" ovde nije pojam, ali ti si slepac..... tebi "moje" u prevodu znaci "kako da prodam tudje"

ti ne znaš šta pišeš, idi spavaj umoran si Smile

Ne...... ti nista nisi napisao, ti ne znas odgovor zasto su ljudi pozajmljivali (dobro je pitanje i od koga ??) i zasto nemaju da vrate ...

ti i dalje policajca (koji ima platu 30000 i biva povremeno upucan u glavu  mogao bi i tamo nesto da napises) poredis sa partijama i njihovim liderima koji peru milione  i cenim da ti ne prijavljujes nista sto bi smetalo tvom lagodnom zivotu u srbiji Smiley))))))

a posebna je prica sto sam ja umoran kad ti kazem da se poreklo bilo kakave i bilo cije imovine zna, jos je zesci zajeb za tebe sto postoji matematika kojom se moze izracunati, pratiti i videti poreklo novca....

zasto ja postajem: umoran, pospan i slepac kad ti predocim jednu takvo jednostavnu cinjenicu koju bi da si isao u skolu naucio u drugom razredu osnovne ????
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 04:59:55 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Qtek 小米
Taко је, дајмо отказ пандуру који је побегао са КиМ и храни петоро деце, како би уштедели, а политичаре и њихове измишљене институције заштитимо и проширимо.
Повећајмо пензије кад год Кркобабић помисли да му се дигао, а младима поделимо отказе, нека се дрогирају и губе време на улици.
У државним фирмама дајмо отпремнину онима који су пред пензијом и продужимо им стаж уговором о раду, нека узимају и пензију и плату, а млади нека живе у безнађу.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Citat
ja ne znam, tebe pitam (ti se ponasas ko da znas, i dobro je da bar neko zna, hvala bogu) ,  koji su ti ljudi ??
ti pobrojani ??? daj reci mi ja ne znam
napisao sam u prvoj poruci na ovoj strani
Citat
ja  sam prijavio, ja redovno prijavljujem, sve sto je korupcija... gadi mi se to, inace sve sto primetim prijavljujem.... ja i moja porodica mislimo da je to najvece zlo ove zemlje ( koja je tvoja zemlja, odakle si ti?? ja sam iz Srbije)
ja sam isto nažalost iz srbije
Citat
srbija je bila komunisticka zemlja deo federativne ... SFRJ , dakle nema tu ne zanimame...sve je jasno ko je imao, ko ima, ko je ukrao, ko duguje...... samo sta je cije..
ko ima novac treba da kaze odakle mu.................  "protivzakonito" ovde nije pojam, ali ti si slepac..... tebi "moje" u prevodu znaci "kako da prodam tudje"
ti ne znaš šta pišeš, idi spavaj umoran si Smile
Ne...... ti nista nisi napisao, ti ne znas odgovor zasto su ljudi pozajmljivali (dobro je pitanje i od koga ??) i zasto nemaju da vrate ...
ti i dalje policajca (koji ima platu 30000 i biva povremeno upucan u glavu  mogao bi i tamo nesto da napises) poredis sa partijama i njihovim liderima koji peru milione  i cenim da ti ne prijavljujes nista sto bi smetalo tvom lagodnom zivotu u srbiji Smiley))))))
a posebna je prica sto sam ja umoran kad ti kazem da se poreklo bilo kakave i bilo cije imovine zna, jos je zesci zajeb za tebe sto postoji matematika kojom se moze izracunati, pratiti i videti poreklo novca....
zasto ja postajem: umoran, pospan i slepac kad ti predocim jednu takvo jednostavnu cinjenicu koju bi da si isao u skolu naucio u drugom razredu osnovne ????

ti uopšte ne čitaš šta ja pišem kada mi odgovaraš i nemaš pojma. Sa tobom dalje ne raspravljam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
maslino da imam opciju bana- odavno bi je dobio sa tvojim ne rezonskim stavovima i miniranjima.  Smile

ja sam na forumu b92 dobio ban pri prvom postu pod ovim nickom.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2011, 20:21:00 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

ti uopšte ne čitaš šta ja pišem kada mi odgovaraš i nemaš pojma. Sa tobom dalje ne raspravljam

Steta  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.