Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska prevara ogromnih razmera - Milos Stankovic i medijsko sakrivanje istine  (Pročitano 10076 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung SGH-E590
Ja na mojim kolima koristim taj eko-auspuh i mogu da potvrdim da je decko genije.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
A drugo,ako im je tolko stalo do svega toga,nek ga prijave napokon muriji ili još bolje

Pa ti objasni muriji ladnu fuziju  Smile

Inace, da tip vredi nesto, odavno bi ga uzeli Ameri da radi kod njih  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
A drugo,ako im je tolko stalo do svega toga,nek ga prijave napokon muriji ili još bolje

Pa ti objasni muriji ladnu fuziju  Smile

Smile Istina,istina!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung Galaxy S2
Zasto se uopste smarate sa tim likom.

Prosto novinama i novinarima trebaju bombasticni naslovi, a "nas genije cuda cini dok malim prstom pomera planine i cepa atome na cetvrt' " se bas uklapa u to.

Opet, malo su evoluirali pa ne pisu o teslinom oruziju, vozu koji ide bez sina i slicno.

Ja na mojim kolima koristim taj eko-auspuh i mogu da potvrdim da je decko genije.

Ja sam malo dalje otisao, pa imam njegov kucni hladnofuzioni reaktor:

decko jeste genije, novi Tesla  Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2014, 12:12:48 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
LG Nexus 5
Narod usled ogromnog broja sr*nja u drzavi izbegava da jedan ovakv medijski skandal proprati sa najostrijom kritikom.

Kakav medijski skandal je u pitanju? Ja za ovog decka nisam znao dok ti nisi postavio temu. Smiley

Znas li da je Petnica mrtvo mesto .. ? Istrazivacki raj, za mlade i kreativne umove je sada mesto koje nema podrsku drzavnog budzeta, medija, niti organizovanog sistema od strane prosvete.

Znam. Petnica je pocela da se urusava devedesetih, a licno verujem da Milos Stankovic nema apsolutno nikakve veze sa tim problemom.

To su sve strasne stvari i tome se mora stati na put kroz sociolosku svest, a narod je dosao u situaciju da ostavlja komentare za Milosa: "alal mu vera, nas genije dajte mu pare" masovno, sto je najgori primer kako mediji vladaju javnim mnjenjem i demokraijom izmedju ostalog. Skandalozno je ono sto se desava, a ova tema bi trebala makar kroz google index i reputaciju burek foruma da posluzi onim zainteresovanima da vide o kakvoj se prevari radi.

Delimicno sam saglasan sa svim navedenim ali ajde da se vratimo na tvoj prvi post na temi. On tvrdi da je genije, a ti dajes besmislene argumente. Zasto tako mislim?

1. Recimo, da ti sada izmislis obicnu sijalicu kojoj je vek trajanja 10 godina i da kosta 10 dinara, proglasice te genijem, iako je sijalica vec izmisljena mnogo pre tebe. Drugim recima, mozda je njegov filter za preciscavanje bolje resenje u ekoloskom ili ekonomskom smislu ali da verovatno postoji problem same realizacije iz nekog razloga. Dakle nema nikakve sumnjive vesti ovde, kako se navodi u kopiranom tekstu.

2. Nisam bilo gde uspeo da procitam na linkovima koje si ti postavio da je decko ovladao hladnom fuzijom, vec da se bavi njenim istrazivanjem.

3. Sajt koji je on pravio vise ne postoji, dakle argument ravan nuli.
Kod:
http://www.project10100previews.com

4. Neko ko na primer osmisli ovo: http://www.youtube.com/watch?v=Ws6AAhTw7RA i pored toga sto to deluje ultra kul, moze imati poteskoca za zaposljavanjem. To sto on ne moze da nadje posao je iskljucivo njegov problem i niciji vise. To je ono sto u celoj prici meni smeta, to sto njegovi izumi pored svih nagrada nisu nasli primenu u praksi. Drugim recima su beskorisni u sadasnjosti, da nije tako, vec bi ga neko angazovao.

5. Kako se niko nije pitao kako je moguce da taj prevarant ide godinama unazad po tim "sumnjivim" sajmovima i dobija priznanja? Sta je konkretno validan dokaz prevare u njegovom slucaju? To da li je on slucaj za psihijatra u potpunosti diskredituje ono sto je protiv njega napisano. Kao da je on nekom zabo ribu, pa mu se neki ranjeni orao sveti na ovaj nacin. Pored svih njegovih "besmislenih" pronalazaka, optuzbe su jos besmislenije i smesnije.

Ajd da pitam jos jednom, kako mu to sve polazi za rukom, pa obmanjuje javnopst u zemlji i inostranstvu?

Kod:
http://milos-stankovic.com/eco/foto-galerije/

I jos jednom, sta su elementi prevare ovde? Da napomenem da se i ja bavim istrazivanjem hladne fuzije.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2014, 12:52:50 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Apple 15
Ma, ne znam koga zaista obmanjuje... dobija nagrade udruzenja kojima platis i stampaju ti sta hoces...

Mislim... mozda pokusava da dobije neke parice, ali objektivno.. niko ozbiljan ga ne uzima za ozbiljno...

Kao onog lika sa fantasticnim nacinima ucenja i specijalnom tastaturom...

Prodavci magle koji mogu da uzmu neku kinticu i to je to...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
Samsung Galaxy S2
@Crowz nema mediskog skandala... postoji samo tiraz  Smile.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Uglavnom, da tip nesto vredi, ne bi mlatio praznu slamu i ladio fuziju u garsonjeri i odavno bi radio na nekom ozbiljnom institutu ili nekoj laboratoriji  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia N70
Obmanjuje jer je vec dobijao podrsku vlasti, opstina i slicno za njegove igrarije sa naukom koje su ravne eksperimentima dece iz 80ih sa onim setom za struje, kako se vec zove ona zanimljiva decija kutija.

A najvise obmanjuje cinjenicom da ima podrsku medija, za svoj ocigledni hir i psiholosko stanje koje se zove "deluzioni poremecaj grandioznosti" sobzirom kako sebe velica, to nije uvreda de fakto, to je medicinski termin. Nisam ja nikoga uvredio, a to sto su izrazi "lud, moron, idiot, debil" postali uvreda, ne znaci da i dalje nisu validni medicinski izrazi za psihicko stanje ili intelektualnu retardaciju.

I nisi Crowz skapirao problem - problem su medije, a ne on kao prevarant. Ima srbija prevaranata na kilograme i to je vec stvar navike, problem je u tome da mediji ne zele, do granice vece zavere, da objave pravu istinu. Iako im je skrenuto na paznju u hiljadama komentara i mejlova napisanih od strane skolovanih ljudi.

Cela prica o doticnom jeste pocela na forumima u struci (IT, Nauka) ali su oko njegovog medijskog eksponiranja i sakrivanja istine su poceli da se cude i skolovani umovi, kao sto su upravo ljudi iz prave akademije nauka i umetnosti koje neke od njih poznajem licno. Jednostavno smeta da imamo recimo:

prvi medicinski tim u svetu koji je izveo transplantaciju kostane srzi na otvorenom u ekspresnim uslovima

Prvi tim u svetu koji je izracunao godinama misteriozno kretanje satelita i dodao na postojece 4 (100 godina) jos 13 validnih trajektorija

dva naucnika u cernu, srbin i crnogorac koji su medju najcenjenijim teoretskim fizicarima u svetu

Srbina koji je trenutno najveci svetski geneticar i covek najblizi kontroli mapiranog genoma

O njima ni rec. A o ovom mlatiguzu svakih 3 meseca:

protivtenkovska mina koja skakuce
hladna fuzija
eko-auspuh koji se ne trosi al se menja
unistavanje ambrozije akumulatorom
motor bez rotora

i slicno.

To je uzasan problem, jer ce u nekom trenutku zaista biti konkurs za nekog srbina da napravi nesto, i onda ce glasanje ili preko javnog mnjenja ili preko ziri-ja, biti kompromitovano posledicama ovako amaterskog novinarstva.
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Meni taj sajt radi

PS. jel se sećate onog tesla telefona, dobio je valjda 100 dolara na indiegogo, a tako revolucionaran proizvod
« Poslednja izmena: 18. Feb 2014, 13:36:48 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.