Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 07:11:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Aleksandar Vucic  (Pročitano 293318 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Smile

od postenog i mrkotrpnog rada Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Pa od prodaje ruza... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Atifete Jahjaga i Tomislav Nikolić na trci Formule 1u Abu Dabiju

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga je u nedelju u Abu Dabiju posmatrala trku Formule 1, a među zvanicama je bio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Prištinski mediji danas javljaju da nije bilo zvaničnog, niti nezvaničnog susreta predsednice Jahjage i predsednika Nikolića.

Na poslednjoj trci sezone Formule 1 su bili i jordanski kralj Abdulah Drugi, bivši španski kralj Huan Karlos, predsednici Kipra, Gabona, Kenije i ministri spoljnih poslova Sejšela i Etiopije.

Jahjaga je u Ujedinjenim arapskim emiratima (UAE) razgovarala s princom Abu Dabija, Šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom o ekonomskoj saradnji i investicijama na Kosovu.

Kako se navodi u današnjem saopštenju kabineta predsednice Kosova, Jahjaga i Al Nahjan su se dogovorili da kroz konkretne projekte UAE pomogne Kosovu u poljoprivredi, energetici i infrastrukturi.

Prethodno je na Kosovu boravila grupa visokih zvaničnika UAE koji su sa predstavnicima vlasti u Prištini razgovarali o tim projektima.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Chrome 39.0.2171.65
mob
Apple 15
Došao sam sa Vučićem na vlast, sa njim ću i otići

NIN   | 18. 12. 2014. - 11:37h | Foto: Rojters   |
Želim sa ovom Vladom da delim sudbinu, jer ako situacija bude loša, uzalud je što predsednik dobro radi, ocenio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić i dodao da su on i Aleksandar Vučić došli zajedno na vlast i zajedno će sa vlasti i otići, ako ne bude dobro.

Nikolić je, u intervju za NIN, rekao da će Vladi Srbije uskoro izložiti svoj konačni predlog rešenja pitanja Kosova i Metohije.

Na tom predlogu intenzivno radim, jer smo već negde na ivici i svako naše sledeće popuštanje moglo bi da znači da smo se pomalo prećutno sa mnogo čime saglasili, rekao je Nikolić.

Ako ne postignemo jedinstvo, ja više ništa ne mogu da učinim za Kosovo, jer u mojim rukama nije ni spoljna, ni unutrašnja politika, rekao je Nikolić.

Ali, pošto sam pobedio na direktnim izborima, od mene se očekuje da uvek imam stav i spreman sam, kao i u slučaju prethodne platforme o Kosovu, da predložim inicijalni tekst i da mi Vlada kaže šta je za nju moguće, a šta nije, da dođemo do zajedničkog rešenja i da za to tražimo i podršku u međunarodnim krugovima, poručio je Nikolić.

To će biti predlog Vladi, jer ja po Ustavu nemam prava predlaganja Skupštini, objasnio je on.

Nikolić je ocenio i da nisu dobra trvenja koja postoje u vlasti. On se kritički izrazio o izjavi ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da je potrebna promena Ustava, ali i o nastupima pojedinih ministara.

Često se ministri, čak i neki njihovi činovnici, usuđuju da komentarišu teme koje nisu u opisu njihovog posla, umesto da sačekaju premijera i sednicu Vlade na kojoj bi se utvrdio zajednički stav, rekao je Nikolić.

Nikolić je ocenio i da je sada pravi trenutak za razgovor o novim oblicima ruskih ulaganja u Srbiju. Zna predsednik Rusije Vladimir Putin da sada postoji neka
senka u našim odnosima i da bi sve moglo da se vrlo lako reguliše ako bi se Rusija uvrstila među veće investitore u Srbiju, rekao je Nikolić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0a1
mob
Motorola 
... dodao da su on i Aleksandar Vučić došli zajedno na vlast i zajedno će sa vlasti i otići, ako ne bude dobro...

Opa ! Najoštrija pretnja Vučiću koju je izrekao do sada.Prokljuvio,prekasno,da ovaj neće dozvoliti bitniju ulogu (možda čak ni ostanak u stranci) Radomiru Nikoliću pošto mu ćale nestane (po isteku mandata) sa političke scene Srbije.
  Sada se matori,ubrzano,ankerima kači za temat Kosova i Metohije,jer kome je do nepriznavanja samostalnosti istog,taj bi (iznuđeno) trebalo da podrži i njega... Smile

IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Želi da se prozivkama održi na vrhu

Bojana Jelovac   | 19. 12. 2014. - 15:03h | Foto: D. Danilović, Vesna Lalić   |
Tomislav Nikolić je u intervjuu za NIN pokušao da „očita lekciju“ premijeru, ministrima, SNS-u i koalicionim partnerima. Predsednik je lukavim prozivkama hteo da upozori Aleksandra Vučića da nema nameru da bude marginalizovan ili sklonjen s političke scene.

Skidaju se rukavice: Prozivkama želi da se održi na vrhu
Najviše pažnje je posvetio Vučiću, i to, kako kaže analitičar Đorđe Vukadinović, politički veoma vešto.

- Nikolić je istovremeno poslao različite, a povezane poruke. Prvo, da nema nesporazuma između njega i premijera Aleksandra Vučića i da je spreman na dogovor s njim oko kursa politike. Takođe, da kampanju protiv Nikolića vode zajednički neprijatelji koji im obojici rade o glavi. Međutim, Nikolić je poslao i neku vrstu upozorenja, da li Vučiću ili nekome iz njegovog okruženja, da ne pokušavaju da ga eliminišu ili još više marginalizuju, jer su oni u istom čamcu - kaže Vukadinović.

Takođe, aktuelni predsednik Srbije je pomalo šifrovanim porukama „podsetio“ Vučića da je 2012. došao na vlast zahvaljujući njegovoj pobedi na predsedničkim izborima.

- Nikolić na pokušava da se malo aktivnije vrati u politički život, jer mu je dosadila uloga engleske kraljice, za koju zna da je u Srbiji status koji je malo shvaćen i slabo prihvaćen - zaključuje Vukadinović.

Šta je sve Nikolić rekao za NIN

Vučić ne može bez mene

- Aleksandar Vučić i ja smo na vlast došli zajedno i zajedno ćemo s vlasti i otići ako ne bude dobro. Dovoljno je da se ja sklonim, ostaće bez podrške.

Supruzini gresi

- Greh Fondacije je, izgleda, i to što je vodi žena predsednika Republike. A ima li išta lepše od toga?

Kako se ministri usuđuju

- Često se ministri, čak i neki činovnici, usuđuju da komentarišu teme koje im nisu u opisu posla. Neko mora da im kaže da to ne rade!

Hoće li opet da se kandiduje

- Zavisi od toga da li me pitate u podne ili u ponoć. Ako me pitate bunovnog, iz sna, reći ću vam da nema šanse.

Vikendice sinova su sića

- Te sojenice stoje već 10 godina tamo na Savi... I ne osećam nikakvu grižu savesti, jer se u Srbiji više ne zna šta znači legalno, a šta nelegalno.

"Pravi momenat za Kremansko proročanstvo"

Srpski predsednik se juče istakao i prilično neuobičajenim pozivanjem na „Kremansko proročanstvo“ i proroke Tarabiće, i to u razgovoru s kineskim premijerom Li Kećijangom.

To je izazvalo lavinu negativnih komentara građana na Tviteru mada stručnjaci imaju pozitivnije mišljenje.

- Nikolić je izabrao pravi momenat da citira „Kremansko proročanstvo“ kada Kina ekonomski prestiže Ameriku. Takođe, citirao je deo naše nacionalne istorije i to je potpuno normalno, kao što Kinezi citiraju Konfučija - kaže etnolog Dragomir Antonić za „Blic“.

Kulturolog Ratko Božović kaže da je Nikolićevo citiranje Tarabića njemu bilo duhovito i simpatično.

- E sad, ako verujemo u proročanstvo, ostaje pitanje kakva je to vladavina ljudi sa istoka, da li je vladavina velikih nad malima ili vladavina međusobnog prijateljstva - upozorava Božović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62

Vikendice sinova su sića

- Te sojenice stoje već 10 godina tamo na Savi... I ne osećam nikakvu grižu savesti, jer se u Srbiji više ne zna šta znači legalno, a šta nelegalno.

sica  Smile
odusevljen sam daj meni onda tu sicu  Smile
sramota
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Sony 
Toma se opet malo pogubio, starost je grozna što bi reko Čvarkov  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Jesam li ja uvek tvrdila da Toma nece da vlada...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Па он и не влада...његова функција је протоколарна.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 07:11:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.