Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:32:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Aleksandar Vucic  (Pročitano 293345 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
BRANI FAMILIJU, NAPADA TUŽILAŠTVO Nikolića baš briga za zakon

Bojana Jelovac, Lana Gedošević   | 20. 12. 2014. - 16:27h  izmena vesti 08:08h |

To što je Tomislav Nikolić predsednik Srbije ne znači da ne treba da poštuje zakone, kažu stručnjaci za „Blic“.

Nikolić se ovih dana „istakao“ izjavama kojima je branio nelegalne vikendice svojih sinova i tajno finansiranje fondacije svoje supruge, a istovremeno je napao tužilaštvo.

Programski direktor “Transparentnost Srbija” Nemanja Nenadić kaže za “Blic” da je Nikolićeva izjava o vikendicama “zanimljiva” i u skladu s onim što govori o fondaciji „prve dame“.

- Daleko bitnije je utvrditi zašto organi koji su nadležni da spreče nelegalnu gradnju ili da naknadno poruše te objekte još to nisu učinili, bez obzira na to da li su vlasnici sinovi aktuelnog predsednika ili neko drugi - upozorava Nenadić.

Nikolić je u intervjuu NIN-u direktno prozvao članicu Saveta za borbu protiv korupcije Jelisavetu Vasilić. Ona je ranije, govoreći o fondaciji Dragice Nikolić, upozorila da je “predsedniku zabranjeno da delovanjem podiže ugled supruge”.

Vasilićeva za „Blic“ objašnjava da je samo tražila da se poštuju zakoni o borbi protiv korupcije i deo koji se odnosi na povezana lica sa funkcionerom.

- Nejasno je da li donatori iz inostranstva, koje je predsednik pomenuo, daju novac Dragici Nikolić ili supruzi predsednika Srbije, odnosno zato što je njegova supruga. Takođe, ne znamo da li zemlje i pojedinci koji daju pare očekuju nešto zauzvrat i da li novac daju Dragici Nikolić kao povezanom licu sa predsednikom, zbog čega bi taj novac mogao da bude državni. Zato smo smatrali da sve treba da prijave Agenciji - kaže Vasilićeva za “Blic”.

Što se tiče kritike na račun tužilaštva, advokat Božo Prelević kaže da predsednik na to ima pravo, ali i da bi bilo zanimljivo znati kakve informacije Nikolić dobija od raznih obaveštajnih službi, koje znaju da pogrešno informišu političare.

O Kosovu zbog ličnog interesa

Izjavu Tomislava Nikolića da će Vladi predložiti „konačno rešenje“ za status Kosova u okviru Srbije, Dušan Janjić, iz Foruma za etničke odnose, vidi kao lični interes predsednika Srbije.
- To je pre svega Nikolićev pokušaj da se pozicionira na domaćoj političkoj sceni. Bilo bi dobro da Nikolić ima magični štapić kojim će vratiti Kosovo u sastav Srbije, tada bi zaslužio Nobelovu nagradu koja je izmakla Dačiću - kaže Janjić za „Blic“.
Janjić podseća da je Nikolić bio prisutan na sednici Generalne skupštine UN kada se Srbija obavezala na proces normalizacije odnosa s Kosovom i da je podržao Briselski sporazum.
- Kada bi izašla iz tog sporazuma, Srbija bi prekršila svoje međunarodne obaveze. Propali su i podela i razmena i velika Srbija i velika Albanija - kaže Janjić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Dačić: Tražim da me Nikolić poštuje

Ž. Jevtić   | 19. 12. 2014. - 22:14h | Foto: V. Lalić
Tomislav Nikolić se ustremio i na ministra spoljnih poslova i lidera SPS-a Ivicu Dačića, kojem je zamerio da stavom o promeni Ustava želi da se u očima EU bolje pozicionira, a nije zaobišao ni koalicione partnere u Vladi tvrdnjom da im smeta tim Vučić-Nikolić.

- Predsedniku ne priliči ovakav ton. I što bi meni smetali dobri odnosi Vučića i Nikolića? Nikolića poštujem kao predsednika i očekujem isti takav odnos prema meni - kaže Dačić za „Blic“.

Komentarišući prozivku da se dodvorava EU, Dačić uzvraća da je pre kritike potrebno znati neke stvari.

- Sve zemlje su morale da zakonodavstvo usaglase sa evropskim, pa će morati i Srbija, i to pre ulaska u EU - kaže Dačić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Samsung Galaxy S5
EKSKLUZIVNO: Najnoviji intervju predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa Milomirom Marićem (05.01.2015)
Link do snimka i izveštaja: http://www.vzstudio.me/youtube/ekskluzivno-najnoviji-intervju-predsednika-srbije-tomislava-nikolica-sa-milomirom-maricem-05-01-2015/

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da uslov za ulazak Srbije u Evropsku uniju ne sme biti odricanje od Kosova i Metohije.

„Moj stav je jasan i apsolutno nepromenjen – mi treba da budemo u EU, kao i da u Uniju treba da uđemo ponosno. Moj stav da uslov za ulazak u Uniju ne sme da bude odricanje od Kosova i Metohije takođe je moj život i tu više nema šta da se promeni. I to je toliko jasno EU, da su sve vreme govorili da to niko od nas i ne traži“, kazao je Nikolić u emisiji Ćirilica na TV Hepi.

Nikolić je ukazao da je, međutim, novi sastav Evropske komisije nastupio mnogo oštrije, otvorenije o svojim zahtevima.

„Znači, oni sad ne kažu – mi od vas ne tražimo da priznate nezavisnost Kosova i Metohije, već kažu ono što je rekao nemački parlament pre dve godine – da biste postali član EU moraćete da donesete potpisan ugovor o dobrosusedskim odnosima sa Kosovom u kome će biti definisani svi vaši odnosi“, rekao je Nikolić.

Nikolić je ocenio da to „nije šija, nego vrat“.

„Ako Priština neće da potpiše taj ugovor, kad ćemo da postanemo član EU. A zašto neće (da potpiše), neće jer ne priznajemo nezavisnost Kosova i Metohije“, naglasio je Nikolić, dodajući da se „tako vrtimo u krug“.

Proveriti sastav Biroa za koordinaciju tajnih služžbi

Nikolić je rekao da je jedan od prvih poslova u 2015. godini proveravanje sastava Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

„Biro radi, ali istina je da je Aleksandar Vučić preuzimanjem funkcije predsednika vlade preuzeo mnogo više poslova nego što je imao do tada kao potpredsednik i ministar odbrane. Mislim da sada treba proveriti sastav Biroa za koordinaciju službi bezbednosti – to je jedan od prvih poslova iduće godine koji ćemo zajednički da radimo“, rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, postoji manjkavost vezana za to ko odlučuje da li je dozvoljeno prisluškivanje, praćenje, kao i da to mora da bude rešavano isključivo u najvišem sudu.

„Predsednik republike nije postavljen da bi kontrolisao službe bezbednosti. On može da, kao što to i radim, usmerava i da s vremena na vreme razgovara o tome dokle su stigli“, naveo je Nikolić.

Kako smatra, postoje informacije koje nisu za predsednika države.
„Stvar je procene šta oni misle da je u interesu države. Oni znaju moj stav da ja mislim da nije od interesa za državu ko s kim razgovara, ko se s kim sastaje, takva spletkarenja i ogovaranja“, dodao je Nikolić.

NIkolić je rekao i da svoj posao obavlja u skladu sa zakonom i Ustavom, a „takve materijale ne čita“, kao što nije pročitao ni svoj dosije.

„U Srbiji je oduvek postojala želja onih koji su na vlasti da znaju o svima sve. Ja ni takvu želju nemam, jer se na taj način drugačije odlučuje“, istakao je predsednik Srbije.

Predsednik treba da bude biran u parlamentu

Tomislav Nikolić smatra da bi trebalo promeniti način izbora predsednika republike, koji umesto direktno, treba da bude biran u parlamentu, kao i da je njegovo pristajanje na sadašnji sistem bio ustupak Demokratskoj stranci.

Nikolić je rekao da je svojevremeno, kad su usaglašavali stavove Vojislav Koštunica, Boris Tadić i on, „a sve preko Koštunice jer Tadić i ja tad nismo imali komunikaciju, Tadićev zahtev je bio da predsednik treba da bude biran direktno“.

„Ja sam se zalagao da ga bira skupština s ovlašćenjima koja su mu predvideli. Međutim, on je rekao da uopšte neće da glasa za ustav ako predsednik ne bude biran direktno. Rekao sam mu da se ne bojim tog direktnog izbora, jer sam i ranije bio uveren da ću da ga pobediti. Bilo bi dobro da sam ga pobedio ranije“, naveo je Nikolić.

Dodao je da je direktan izbor predsednika republike bio ustupak Demokratskoj stranci, kao i da je Ustav po ovom pitanju ostao nedorečen.

„U ovim okolnostima takvu muku, da stekneš poverenje većine građana Srbije, a da potom predstavljaš zemlju, da ne određuješ predsednika vlade, sastavljaš vladu kao što to rade ostali predsednici direktno izabrani, to je bio ustupak i mislim da je tu Ustav ostao nedorečen, manjkav. Mislim da bi to trebalo promeniti tako da, ukoliko ostanu ove ingerencije vlade, predsednika bira parlament. Teško je promeniti Ustav, ali u toku nekih promena Ustava, ja mislim da bi to moglo da se izvede“, ocenio je Nikolić.

Nikolić je rekao i da mi imamo predsednički sistem, način biranja predsednika kao predsednika Rusije, SAD ili Francuske, a da predsednik posle toga nema takvu moć i takvu vlast koju imaju direktno izabrani predsednici u drugim državama.

„Treba rešiti – ili će imati moć – ja sigurno tada neću biti kandidat – ili će ga birati skupština, sa težim uslovima da ga razreši nego što ga bira da bi se moglo biti makar siguran da neće svako da se igra s funkcijom predsednika republike, pa sad si mi po volji, sad nisi“, zaključio je Nikolić.

Link do snimka i izveštaja: http://www.vzstudio.me/youtube/ekskluzivno-najnoviji-intervju-predsednika-srbije-tomislava-nikolica-sa-milomirom-maricem-05-01-2015/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Oliver Antić: Sportski avioni ugrozili Tomislava Nikolića

Oliver Antić, savetnik šefa države Tomislava Nikolića, potvrdio je da je tražena zabrana leta iznad Nikolićeve kuće, i obrazložio da su se na ovaj korak odlučili jer neko organizuje turističko razgledanje predsednikove kuće iz vazduha!
Antić tvrdi da su organi zaduženi za bezbednost šefa države primetili „pojačanu aktivnost sportskih aviona“ iznad kuće u kojoj predsednik s porodicom često boravi vikendom.

- Proverom je utvrđeno da sa tri obližnja sportska aerodroma ugovaraju kao deo panoramskog razgledanja Šumadije i kruženje iznad kuće šefa države. Organi bezbednosti zaključili su da to narušava elementarna pravila bezbednosti predsednika Srbije i predložili odgovarajuće mere - napisao je Antić, a prenosi Kurir.
Boža Spasić, bivši funkcioner DB, kaže da je obrazloženje „za malu decu i neozbiljno za jednog univerzitetskog profesora“.
- Da bi predsednikov objekat bio pod zaštitom, mora da bude označen kao državna rezidencija, što predsednikova vikendica nije. Bela kuća je zvanična državna rezidencija američkog predsednika, otud ta zabrana. Trebalo bi otvoriti vazdušni prostor iznad Bajčetine, da svi vide kako je lepa predsednikova kuća - preporučuje Spasić.
Opština Knić, na čijoj teritoriji je i Bajčetina, podnela je zahtev MUP za uslovnu zabranu preleta, a u decembru je to potpisao direktor policije Milorad Veljović. On je dopis poslao Ministarstvu saobraćaja, koje ga je prosledilo Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo, navodi Kurir.
Iako su bezbednosni stručnjaci za Kurir objasnili da nigde u svetu ne postoji ovakva zabrana, Antić tvrdi upravo suprotno.

- Pretprošlog leta sam bio u sportskom avionu koji je leteo iznad Vašingtona, kad nas je pilot obavestio da ćemo napraviti polukrug „jer posle ove tačke sledi upozorenje kontrole leta, a potom, ukoliko se ne promeni ruta, obaranje“. To je tako u svim državama sveta - rekao je Oliver Antić.

______________________________ ______________________________ ____________________________

Ovi grupno jedu budjave eside....
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62

- Pretprošlog leta sam bio u sportskom avionu koji je leteo iznad Vašingtona, kad nas je pilot obavestio da ćemo napraviti polukrug „jer posle ove tačke sledi upozorenje kontrole leta, a potom, ukoliko se ne promeni ruta, obaranje“. To je tako u svim državama sveta - rekao je Oliver Antić.

kolko moras biti glup da bi izjavio ovako nesto  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
Nikolić: Vukčević da razmisli šta to kopa po Srbiji kada istražuje generala Dikovića

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević, koji je najavio istragu protiv načelnika Generalštaba Ljubiše Diković, ne shvata da je samostalan i da treba da razmisli "šta on to kopa po Srbiji".

"Sada će meni jedan čovek iz Srbije, koji je vrhovni tužilac za tu materiju u zemlji, 16 godina posle bombardovanja, da kaže da će nešto da ispituje. I mandat mu je istekao. Neka malo razmisli šta on to kopa po Srbiji. Ali, nije jedini. Počela je ponovo neka orkestrirana kampanja", kazao je Nikolić u intervjuu za "Politiku".

Predsednik je kazao da tužilac za ratne zločine u Srbiji ne treba da bude "pion Haškog tribunala, niti ruka koja treba da potpisuje dekrete koji stižu iz Haga".

"Svaki tužilac treba da bude samostalan i on u Srbiji ima tu potpunu samostalnost, ali nema nezavisnost. On (Vukčević) misli da je organ nekog drugog samostalnog tužilaštva", kazao je Nikolić.

Nikolić je ponovio da stoji uz generala Dikovića i da zna da je Diković "čestit čovek" i da je siguran da nije "nikakav ratni zločinac".

Fond za humanitarno pravo nedavno je objavio dosije u kojem se nalaze dokazi da je 37. motorizovana brigada, kojom je komandovao Diković, učestvovala u ratnim zločinima 1998. i 1999. godine na Kosovu. Nakon novih dokaza koje je Fond izneo, Vukčević je najavio pokretanje istrage u slučaju Diković.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Sony 
 Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
BANDERAŠ Poslanik SNS krao struju

Narodnom poslaniku Bratimiru Vasiljeviću (SNS) iz Niša 18 puta je isključivana struja zbog dugovanja od 1.153.776 dinara, saznaje „Blic“.

Poslanik od izbora u martu 2014. godine: Bratimir Vasiljević

“Elektrodistribucija” je čak utvrdila da se Vasiljević više puta samovlasno priključivao, odnosno da je krao struju.

Sporazum o izmirenju duga Vasiljević je potpisao novembra 2013. godine, kojim se obavezao da navedeno dugovanje izmiri u 120 mesečnih rata.

Nakon saznanja da mu je pre mesec dana ponovo isključena struja, “Blic” se obratio direktoru „Elektrodistribucije“ Bratislavu Petroviću, koji nam je objasnio da Vasiljević redovno izmiruje dug, ali da je imao “neblombirano” brojilo.

Nakon toga uputili smo zahtev za pristup informacijama od javnog značaja i dobili detaljnije obrazloženje. U odgovoru se navodi da je, prema poslednjem isključenju na brojilu koje je u vlasništvu ovog poslanika SNS, “izvršena obustava električne energije usled tehničkih nepravilnosti na mernom mestu, koje su otklonjene i kupcu je omogućen nastavak isporuke električne energije“.

- Isporuka struje je obustavljena 18 puta od 2003. do 2013. godine. U tom periodu Služba za kontrolu je u više navrata konstatovala samovlasno priključenje - naveo je Petrović, ističući da je Vasiljeviću ostalo da izmiri još 1.009.554 dinara, kao i da rate redovno otplaćuje.

Vasiljević bio i na čelu opštine

Bratimir Vasiljević je imenovan za narodnog poslanika u martu 2014, a u vreme potpisivanja sporazuma o izmirenju duga za struju bio je predsednik Skupštine opštine Pantelej. Do komentara Vasiljevića nismo uspeli da dođemo, jer nije odgovarao na telefonske pozive.

Preuzeto sa ...
« Poslednja izmena: 28. Feb 2015, 09:06:31 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
Dragica Nikolić slagala Čačane za porodilište

Dragica Nikolić obmanula je Čačane da će njena fondacija u rekordnom roku podići porodilište u tom gradu.

Prva dama posetila porodilište 2013. godine

Gradnju porodilišta u krugu čačanske bolnice supruga predsednika republike najavila je još u martu 2013. godine, kao prvu veliku investiciju Fondacije “Dragica Nikolić”. Mesec dana kasnije pompezno su otvoreni pripremni radovi, ali od tada na lokaciji gradilišta ni ašov nije pobijen.

Direktor ZC “Dr Dragiša Mišović” Radoslav Milošević priznaje da ustanova koju vodi u skorije vreme nije imala nikakav kontakt sa Fondacijom.

- Sva buduća planiranja oko porodilišta još baziramo na nadi da će Fondacija “Dragica Nikolić” ispuniti obećanje. Hoću da verujem da je projekat i dalje živ i da će ipak biti realizovan. Postoji idejno rešenje projekta i sada nam preostaje da čekamo - kaže dr Milošević.

Kašnjenje početka gradnje najpre je pravdano administrativnim i urbanističkim razlozima.

- Već mesecima, međutim, na koordinacijama lokalnog rukovodstva niko nije pomenuo porodilište. Mislim da je čitav projekat pao u vodu i da od izgradnje neće biti ništa. Pretpostavljam da Fondacija nema novca za ovu investiciju i sva je prilika da su Čačani obmanuti za potrebe marketinške promocije prve dame Srbije - kaže sagovornik iz jedne od vladajućih stranaka u Čačku.

Zgrada u kojoj je čačansko porodilište, izgrađena pre više od sto godina, pre nekoliko godina je renovirana i adaptirana, ali i dalje ne zadovoljava sve medicinske standarde. Najveći problem predstavljaju kanalizacija, koja se često zapušava i dotrajale instalacije.

- Krevete na kojima leže žene koje se porode carskim rezom moramo šinama da spuštamo niz stepenice do ordinacije. Sve je prilično primitivno. Novo porodilište puno bi značilo i za grad i za čitav Moravički okrug. Međutim, prema mojim informacijama, novac iz Fondacije preusmeren je za druge namene - kaže dr Vesna Popović, neonatolog.

Prema planu, porodilište treba da ima površinu 1.800 kvadrata i 30 postelja. U objektu je trebalo da bude smeštena savremena operaciona sala. Na spratu bi bio opremljen i odsek za ginekologiju. Iz Fondacije “Dragica Nikolić” i pored upornog insistiranja nismo dobili odgovor o statusu projekta izgradnje.

Pravite više dece

Dragici Nikolić porodilišta su bitna, o čemu piše i na sajtu supruga.predsednik.rs u delu o kampanji “Više da nas bude”, koja je u uklonjenoj, engleskoj verziji sajta nespretno prevedena kao “Make more kids” (Pravite više dece). Dragicu podržava i suprug Tomislav, pa je prognozirao da će za sto godina Srbi da se pitaju „kako se beše zove onaj muž Dragice Nikolić koja je napravila 20 porodilišta”.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:32:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.