Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:15:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 563 564 566 567 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720519 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
„Оци једоше кисело грожђе, а синовима трну зуби“(Jeр 31,29)
Ti se to vracaš u prošlost , covece došlo novo doba , cak se i derpei žene a ti citiraš nešto od pre hiljadu godina , nema toga u demonkratiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
И шта сад, навео си неколико људи чији су родитељи комуњаре и узакључак је који??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pobiti decu komunista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
„Оци једоше кисело грожђе, а синовима трну зуби“(Jeр 31,29)
Ti se to vracaš u prošlost , covece došlo novo doba , cak se i derpei žene a ti citiraš nešto od pre hiljadu godina , nema toga u demonkratiji  Smile
а има ту и наставак... Smile на НАШУ жалост... Smile
Citat
И шта сад, навео си неколико људи чији су родитељи комуњаре и узакључак је који??
она, последње, она пословица...
или
Речи Валтазара Богишића: ''што се грбо роди, време не исправи ''
Citat
Pobiti decu komunista
Smile
Што би они било шта мењали? Њима је одлично! Имају станове по НБГ,куће на Дедињу,летују од Азурен обале до Бахама,лече се у Швајцарској,деца им се школују у Енглеској,узимају кајмак у експозитуама Немачких и Аустријиских банака, возе скупе аутомобиле,лете приватним авионима, нешто трабуњају или гостују код Леае Киш и код Оливере Ковачевић...брига њих...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Tako reci oni su preteca tajkuna , naravucenije ,  svako društveno uredjenje ima svoje tajkune , gde vidiš razliku ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Њима је одлично! Имају станове по НБГ,куће на Дедињу,летују од Азурен обале до Бахама,лече се у Швајцарској,деца им се школују у Енглеској,узимају кајмак у експозитуама Немачких и Аустријиских банака, возе скупе аутомобиле,лете приватним авионима, нешто трабуњају или гостују код Леае Киш и код Оливере Ковачевић...брига њих...

И Мргец је злотвор комуњарски иако он само иде у клаџу! Smile

Јебала те логика Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6300
Oпет претерана генерализација. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
Tako reci oni su preteca tajkuna , naravucenije ,  svako društveno uredjenje ima svoje tajkune , gde vidiš razliku ?
Какви тајкуни?
Да није Мишковић неки финансијиски геније?
Сигурно колико и Беко и Карић?
Ево га Ницовић нема пара да плати раднике,а има да плаћа Тому!
је ли Томи јефинији од Ђикија?
Што је један рекао: ''Хамовић у економији,Хамовић у књижевности''...
Све су то Генексовци,а зна се како се тамо стизало!!!!!
По п-р-е-п-о-р-у-ц-и!!!!!
И шта мене брига за друге државе и народе? Има довољно и овде проблема и штетотчина! Па сам по том питању себичан или.... Smile
Citat
Јебала те логика
ова расправа је почела тако што је дотични желео да брани једног политичара...
шта је ту могу и теби и њему...
учланите се у снс ''па мењајте СрПију'' што рече вучић...
и кад већ изигравате Енглезе или ''припаднике ми-6'' негујте и енглеске манире...у супротном људима ће вас прочитати,пре времена...
па и аца иде редовно у кладионицу...вероватно тако прехрањује породиву кад ништа друго и не ради.... Smile
Citat
Oпет претерана генерализација.
наравно ја сам за то да се на Копаонику сагради 2000(или 200 000) мини хидро електрана....
ајде мало да гусламо о томе...
него ви лепо погледајте клип на пар странице пре ове о томе како се ''пројектује'' нова (псеудо)срПска...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 22:41:36 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ова расправа је почела тако што је дотични желео да брани једног политичара...

Није он бранио никаквог политичара, већ је реаговао на твоје помињање тога да су му родитељи комунисти. Зато ти и кажем 'јебала те логика', јер није свако коме су родитељи комунисти 'Цвијан'. Разумеш?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
Pobiti decu komunista
Smile
кажу на Фокусу,није још време!!!! ''Није време да....'' каже наш пријатељ са форума...
Није време.....није време да срПији буде боље...има још шта да се покраде....

Citat
Није он бранио никаквог политичара, већ је реаговао на твоје помињање тога да су му родитељи комунисти. Зато ти и кажем 'јебала те логика', јер није свако коме су родитељи комунисти 'Цвијан'. Разумеш?
а шта фали дотичном?
он је можда и понајбољи...
није ни стигао поштено да се окористи о државу...

Да резимирам: Ја сам питао да ли су му(Цвијану) родитељи комуњаре,а онда је он(mrgec) морао да реагује јер се нашао увређен!??? Smile
Занимљиво?????
Пошто мени није тешко да се извиним-ево ја се Извињавам свима које сам увредио!!!!!
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 22:44:30 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 563 564 566 567 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:15:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.