Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:23:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 562 563 565 566 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 720533 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
само ти мени одговори и мани се ових тирада...где су ти родитељи радили за време комуњара и да ли су били чланови партије?
Чланови партије нису били!!!!
Нису били ни полицајци,ни пандури,ни удбаши,ни означи,ни официри,ни дипломате,ни професори факултета,ни уметници,ни новинари,ни банкари,ни судије,ни било ко,ко је ову земљу одвео у крац!!!!!Нити су они,нити је било ко од ближе родбине!!!!!!!!!!Него су свој посао обављали поштено!!!!!!!!! Шта доказује број људи који о њима похвално говри!!!!!!

Заклетву нисам полагао! Ако ми верујеш- верујеш!Ако не-шта ћу ти ја!!!!!!!

А ти немој да меша бабе и жабе!!!!!

Знам да је тешко поверовати,да од има људи и ван вас!!!! Али шта ћеш!!!!!

Шта ти дође овај Цвијан?
Поштењачина!!!! А радио на факултету???? Био фулбрајтов стпендиста!!!!! Радио код Бориса!!!!???
И сад се опаметио!!!!!!!!
Је л' ти стварно милиш да њему неко прети!!!! Можда му прете американци,да врати оних 600 000 долара....!!!! Ето ко му прети!!!!!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
А чекај у чему је проблем са децом комуниста?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Чланови партије нису били!!!!

их...јака ствар...али су егзистирали у том систему...у целој сфрј је било 970.000 чланова партије од 20.000.000 тако да то и није неки успех

Citat
Заклетву нисам полагао! Ако ми верујеш- верујеш!Ако не-шта ћу ти ја!!!!!!!

ако си рођен после 1983 онда ти верујем...ако си старији-нема шансе....можда ако си тај дан имао заушке Smile

Citat
Шта ти дође овај Цвијан?

дође ми 200 евра плус камата Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
проблем је што се НИКО ОД ЊИХ НИЈЕ ПОКАЈАО за оно што је чинио!
Ево сад ова нова,до пре месец дана је пљувала по Русији! А сад ће да води политку ''и на Истоку и на Западу (и Север и Југ)''!
Да неко добије високо место у Власти,а да није њихов! Немогуће!!!!
Каже господин да је отишао због ''реформе правосуђа''! А све остало,да ли је било у реду? Шта ћемо са продајом Заставе, шта ћемо са уништењем Војске, шта ћемо са Резолуцијама и Резолуцијама, шта ћемо са пребијањем народа,шта ћемо са задуживањем земље. шта ћемо са зај*банцијом од ''И Косово и Јевропа''!
Када буду формирају плаво-жуто-напредну колалицију,да ли ће изаћи и  из те Власти?
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 21:30:09 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
проблем је што се НИКО ОД ЊИХ НИЈ ПОКАЈАО за оно што је чинио!

чекај...ти ово говориш о високим политичким функционерима чије су тате или маме били чланови партије или говориш да се ја нпр требам покајати што ми је отац био...пардон...и даље је комуниста? Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
проблем је што се НИКО ОД ЊИХ НИЈ ПОКАЈАО за оно што је чинио!

Шта су то учинила деца комуниста? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
чекај...ти ово говориш о високим политичким функционерима чије су тате или маме били чланови партије или говориш
таква деца нису ни могла да буду боља од својих родитеља...
народ који жели добро себи мора развити механизме како да такве држи даље од било какве могућности да формирају нове генерације сличне себи!!!!!
А то је једно,обично покајање!!!! Нико себе неће унизити,повредити тиме! Него само спозати Истину да нешто чињено и није било у реду!!!!! Није било исправно! Није било човечанско!!!!!
Citat
да се ја нпр требам покајати што ми је отац био...пардон...и даље је комуниста?
ако неко још говори о ''црвеном пасошу'',''Понеросу'',''бесплатном школовању и лечењу'',''слету,штафети,29.новембру, петој војној сили на у Јевропи,братству и јединству,Макарској,новом валу и доброј старој вутри...'' ако то све не види као једну грешку свог живота....ако не види као једну бајку...као превару где је он био предмет обмане...како он да схвати било шта?
Citat
Шта су то учинила деца комуниста?
Боље речено: Шта нису учинила?
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 21:33:44 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Шта су то учинила деца комуниста?
Боље речено: Шта нису учинила?

Хоћеш ми одговорити шта су учинила? Пошто ме живо интересује одговор.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
проблем је што се НИКО ОД ЊИХ НИЈЕ ПОКАЈАО за оно што је чинио!
Deca da se pokaju za ono što su im roditelji cinili , to mi lici na ono radikalsko " da bog da ti itd" ...
Daj molim te pusti se te demagogije , šta su deca kriva za ono što su im roditelji radili ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Citat
Хоћеш ми одговорити шта су учинила? Пошто ме живо интересује одговор.
Па нпр. пошто је ово тема о снс-у да поменем једног који је отиашо да се ''бори'' у информациони штаб госпође Зелен-Караџић,уместо на фронт! Како су онда они добили тај ''медијиски рат''...сви знају!!!!

Зашто би Тика Арсић био против било кога? Је ли глумео за време Милошевића? Је ли глумео за време Ђинђића? Је л' му је Вук Драшковић финансирао филм? И сад је код Митровића? Због пара или због идеала? А сутра ће да летује у Сплиту?
Ко је господин Радош Љушић? Где је рођен? Шта је то у његовом раду значајно да има образа да конкурише (више пута,на срећу безуспешно) у САНУ?
На пример да поменеме једно ''дете комунизма'' које је више делова Србске Земље предало непријатељу,а да је плакао тек када су га натерали да изда председника сцоје странке?????

Или зар Партизан нема бољег тренера о Николића?
А ако је већ толико добар,зашто га не поставе за тренера првог тима?
Или зар не личи мало на Шојића чињеница да СНС нема градски одбор у граду где је Николић рођен!!!! По принциму,не тамо,тамо ме знају!!!!!

И шта ћеш још?
Наравно ни ово ти није довољно?
Али ја нисам као неки да губим време?
Прочитај,размисли,промени или не свој став? Мени је свеједно!  Smile
Citat
Deca da se pokaju za ono što su im roditelji cinili , to mi lici na ono radikalsko " da bog da ti itd" ...
то је јако компликовано...
имаш код Андрића,Лорнса,Вајнингера....
или..
Citat
чувај се клетве... Smile
Citat
Daj molim te pusti se te demagogije , šta su deca kriva za ono što su im roditelji radili ?
„Оци једоше кисело грожђе, а синовима трну зуби“(Jeр 31,29)
и
Ивер не пада далеко од кладе (Србска народна изрека; Сакупио и штампао: Вук Ст. Караџић)
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 22:01:36 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 562 563 565 566 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:23:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.