Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:42:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 548 549 551 552 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 722739 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Za sve one za koje su Toma i Aca olicenje morala u zemlji Srbiji da se podsetimo kako je to izgledalo pre svega godinu i po dana:

A danas:

Deco, ugledajte se na ove ljude i ucite se moralu. Smile

Kao prvo ni lud ne bih podrzavao politiku radikala, ali da sam bio za njih ni lud ne bih prelazio kod ovih beskicmenjaka. Zar je ovaj narod toliko dvolican i ljigav?  Smile FUJ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
upravo tako.i oni su paraziti i bagra,kojima je bitan samo novac.SVI nasi politicMari su takvi.

ne znam zasto onda ti zivis u tripu da je tvoj narkoman nesto bolji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Citat
"Oko moderne Srbije nema kompromisa i oklevanja i zato takvu stranku gradimo." - LDP

je li, a sta je moderna srbija? evo, nema kosova, priznali smo da smo genocidan narod ... jos malo pa ce vojvodina (ili bar deo) otici ...

mozda je moderna srbija legalizovana droga ... sta je to ceda uradio? koju je fabriku napravio? koliki je njegov doprinos uvoza i izvoza u srbiji ... aj reci mi samo jednu stavku ... cinjenicu ... sta je on to doneo?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ma,@miro,nemoj da trosis vreme,klinac ionako i dolazi na forum samo da bi propagirao stranku u koju jos nije ni uclanjen,jer je klinac.ne znam samo zasto modovi trpe sve to.@SF bi ga odavno lansirao sa foruma da vidi da mu se neko reklamira besplatno,i to cak narkomani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
pa sta. italijani se potuku pa nikom nista.

Italijani su haoticni, na njih se ne treba ugledati. Kakav je to nacin da poslanik opozicije govori ministru, koji se udostojio doci u parlament i obrazloziti zakone koji se donose, "govno jedno" jer je mislio da mu je iskljucen mikrofon. Ma bre, to je bolesno. Neka udje u evropski parlament i tako opsuje, pa zabranili bi mu dozivotno da se tamo pojavljuje, prostacina jedna glupa. Ali to je samo kod nas moguce da prodje sa ovako blagim sankcijama. Ja bih ga kaznio ne samo iskljucenjem iz parlamenta, vec bi mu zabranio i da se bavi politikom najmanje deset godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Italijani su haoticni, na njih se ne treba ugledati. Kakav je to nacin da poslanik opozicije govori ministru, koji se udostojio doci u parlament i obrazloziti zakone koji se donose, "govno jedno" jer je mislio da mu je iskljucen mikrofon. Ma bre, to je bolesno. Neka udje u evropski parlament i tako opsuje, pa zabranili bi mu dozivotno da se tamo pojavljuje, prostacina jedna glupa. Ali to je samo kod nas moguce da prodje sa ovako blagim sankcijama. Ja bih ga kaznio ne samo iskljucenjem iz parlamenta, vec bi mu zabranio i da se bavi politikom najmanje deset godina.
tacno.
nego,ti meni i dalje nisi odgovorio...
ne znam zasto onda ti zivis u tripu da je tvoj narkoman nesto bolji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Kvlade, koja je razlika između Dinkića , Nikolića , Jovanovića i Tadića? Po meni se možda razlikuju samo po broju cipela.Ti si , ili zaluđen politikom , ili plaćen da na ovom forumu trućaš. Koliko vidim niko te ovde ne podržava, ali nije loše što si prisutan, jer kako i na čiji račun bi se mi zezali? Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2010, 18:35:04 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kvlade, koja je razlika između Dinkića , Nikolića , Jovanovića i Tadića? Po meni se možda razlikuju samo po broju cipela.
Smile Smile upravo tako!

mada,sumnjam da ce ti sad odgovoriti,posto pretpostavljam da se sad uvredio,kao sto se uvredio kad sam ga i ja pitao po cemu je to narkoman bolji od grobara,ili krmeta,ili nekog treceg.ili mozda nema sta da kaze,pa zna da je pametnije da cuti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Nemam ja sta da cutim, ali ne mislim da odgovaram na svakojake gluposti. Ne mozes coveka koji simbolizuje evropske vrednosti izjednacavati sa primitivnim beskicmenjakom koji je do juce ponosito nosio titulu cetnickog vojvode.

Perudji, izmedju gospodina Jovanovica i ostale trojice ogromna je razlika, izmedju njih i nije toliko. Nije bitno samo kakvi su ljudi, ne utice to na tokove u ovoj zemlji. Utice politika koju promovisu i simbolizuju. LDP sustinski promovise Evropu i sve vrednosti koje idu uz to, na delima, a ne samo deklarativno reda radi. Oni u svom ponasanju pokazuju toleranciju, iako s kime imaju posla ponekad me zacudi kako uspevaju. Problem kod svih ostalih je u tome sto nauce napamet neke evropske sablone, to izdeklamuju, a posle se ponasaju u svom politickom dejstvovanju kao da te evropske vrednosti ne treba oni da postuju vec neko treci a oni ce se ponasati kao i dosad. Ne ide to tako. Prvo menjas sebe i dajes primer ostalima dok ne pocne dovoljno ljudi to da sledi, i tek tada pocinje da se stvara svest o znacaju tih vrednosti. Npr. ovamo izdeklamuju evropske vrednosti a potom uzmu i u svim javnim preduzecima postave svoje partijske cinovnike. Ko koga tu sad zajebava? Jedino se LDP zalaze da nepartijski, strucni ljudi vode ta preduzeca, ali uticaj LDP nazalost nije dovoljno velik da bi uticao u znacajnijoj meri na tokove u ovoj zemlji. Jedan od aksioma evropskih vrednosti jeste upravo departizacija i institucionalizacija zemlje, tako da je na ovom primeru dovoljno videti koliko postuju evropske standarde. Ne moze tako. Ili postujes standarde ili ne. Tu nema prostora za kompromis jer sustina je u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Člansvo u Eu po svaku cenu, da li je to ideja vodilja Čedomira Jovanovića? Ja bih rekao Eu po svaku cenu znači  Srbija u bescenje.Ponavljam ili si zaluđen , ili plaćen, nema trećeg. Biti lud za nekim političarem može se biti ili iz koristoljublja, ili iz neobaveštenosti (da ne kažem gluposti, izvini, jer se svodi nato).
« Poslednja izmena: 10. Apr 2010, 19:29:01 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 548 549 551 552 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:42:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.