Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 13:38:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 505 506 508 509 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 718430 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kad Antonic otvori usta-to se cuje(govori) Kostunica a ne on.
Mozda u ovom clanku mozemo da sagledamo Kostunicino odbijanje bilo kakve saradnje sa Nikolicem tokom svih ovih godina.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Сваки појединац која нема своје ЈА у животу је превртљив и подложан притиску,подводљив и
поткупљив било обећањем било новцем.
Без обзира ма шта причао тој особи не треба вјеровати.Коју год политичку опцију или правац
заступао није 100% искрен јер није морално јак нити ментално стабилан да издржи пут за који
се залаже.На првој препреци ће ублажити,на другој девалвирати док ће на трећој промјенити
курс.
Такав је Томислав Николић и то је тачно.

Жалосна је чињеница да Србија нема про-српског политичара који се не може пронаћи у
горњем профилу личности.

Тома,Тодоровић,Веља,Коштуница и пар осталих појединаца су "снага" коју ће иоле организована
група побједити у свакој дискусији,а камоли "жута" Србија иза које стоји новац САД и пропагандна,
јасно дефинисан циљ а то је:"на удици звана ЕУ Србију увести у НАТО и натјерати Србију
да призна Косово како би Русија била избачена из потребе за ВЕТО-ом".Зашто? Па зато што
шиптари пуно коштају,а напуштање првог циља је пад НАТО машинерије.

Томислав Николић је особа која је у 60-тој години живота схватила који "правац је добар за
Србију".Е још када бих ја људе који у 60-тој години кажу:"СРС је била диктатура" схватао као
особе које знају шта изговарају можда би и могао "проћи" код мене али пошто ја особе које
у 60-тој години признају да су били међеди (чим је слиједио ту диктатуру)сматрам више
него смијешним онда могу само констатовати:Тома или је глуп или је неспособан тако да
он никада не може имати моје повјерење као особа која ће доњети промјену Србији.Само
би се гузица у фотељи промјенила и ништа више.
За ову "жуту" англо-ватиканску багру треба неко ко када проговори удара мацолом,а да му
нико у одговору не може рећи:ти си лопов,ти си превртљив,ти мјењаш ставове,ти имаш
кураву којој си купио стан.Значи:ружан,дебео,можда и да тепа мало али је паметан,јак и
може свакоме аргументовано хебати све по списку.Можда будемо имали некога таквог? Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 20:41:04 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6630
Николић и Љигавац су људи који су издајом  показали да за њих морал не представља ништа, да су паре и власт битнији од суштинских националних интереса србског народа, и платиће за то кад-тад, мени је жао људи који гласају за њих нису свесни да ова два мафијаша желе само власт, да их је имало брига за Србе не би ишли по страним амбасадама и молили за помоћ само да се дочепају столице и најодвратније нападали Војислава Шешеља у ситуацији када он не може да им узврати,не знам како могу сопственој породици да гледају у очи, не знам које приче сада Љигави Вучић прича својој деци, али победиће Војислав и Хаг и ове две слине и њихове криминалце.Србија чека Шешеља, Живела Велика Србија!
Ispada da su Hrvati u pravu kad kazu za Seselja: ne dirajte nam tu ljudinu, Srbe samo Hrvat ili slepac moze da vodi.
Toma je bio i ostao radikal. On je samo odstranio gnoj iz stranke. Nece se Seselj vratiti u raikale, nego u Tomine naprednjake.
Тома је био и остао слабић и политичка 0, можда је једно време био на правом путу да постане озбиљан политичар, али је сада постао олош који више смрди него они отворени издајници типа Чеда, Чанак и остала жгадија.
Папина копилад имају највише страха управо од Шешеља, чим чују за њега полуде, јер им је био и остао заклети непријатељ, а не као  Жвалександар који се слободно шета Хрватском, сваки србски политичар који се слободно шета хрватском у данашње време је издајник, то је ваљда доказ ко је ко, а ти памфлети о Шешељевој националности не потичу уопште од усташа него још одавно од Вука Драшковића и осталих њему блиских криминалаца који су опљачкали за време рата све што су стигли.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Фала курцу да су се отарасили сељачине... Први паметан потез ДСС-а после много година...

Паметан потез би био да мало проциркулише свежа крв у странци и да Коштуније дигне руке од политике ... ово им је само корак у смеру којим су кренули још од Коштунијевог враћања мандата народу и расписивања избора ... једносмерна улица ка ивици цензуза.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Фала курцу да су се отарасили сељачине... Први паметан потез ДСС-а после много година...

Паметан потез би био да мало проциркулише свежа крв у странци и да Коштуније дигне руке од политике ... ово им је само корак у смеру којим су кренули још од Коштунијевог враћања мандата народу и расписивања избора ... једносмерна улица ка ивици цензуза.

Ко је иза Коштунице по утицају у ДСС-е?(Коштуница је дефинитивно промашен случај).
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Био је Јочић ... ал' тај је сад више биљка него политичар са снагом да од ДСС-а направи нешто. Бакарец је лудак више га ни не помињу ... остају Алигрудић и Вуксановић, а ни они се нису прославили ... и онај из БГ ДСС-а да л' је Младеновић или како ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
А да врну некако Владету Јанковића у етар? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Био је Јочић ... ал' тај је сад више биљка него политичар са снагом да од ДСС-а направи нешто. Бакарец је лудак више га ни не помињу ... остају Алигрудић и Вуксановић, а ни они се нису прославили ... и онај из БГ ДСС-а да л' је Младеновић или како ...

То је оно што ја говорим.У Србији нема човјека да поведе и сјебе ове док још нису уништили Србију. Smile

Јеботе па ја се надам да ће евентуално нешта Шешељ успјети мада знам да га у Србији ни најмање
неготиве докле је то увлачење у гузове свело националну свијест(наравно под условом да га она
стока пусти).

Код нас је опстанак Србије мањи приоритет од ЕУ. Smile
Јебеш ЕУ ако ће Србију то коштати да срби неће бити број један у Србији.
Сутра ћеш доживити да педер има иста права као и ти у усвајању нечијег дјетета  Smile(куд ћеш горе),а
то ће ЕУ Србији увести као и све оно што је шкарт и отпад западне "културе" док ти истовремено ни
једну ствар која ваља неће дати и мусће те немилосрдно,а када одеш у курац понашаће се као и
према Грчкој.ЕУ заједница истих али у курцу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
А да врну некако Владету Јанковића у етар? Smile

Шта је са њим уопште?

Капирам да је мало баталио политику, откад се ДСС просељачио, јер је увек био на различитим таласним дужинама од Веље и дружине.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Pojma nemam, on mi je jedan od retkih normalnih, poslednje sto znam je da je bio ambasador pri Vatikanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 505 506 508 509 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 13:38:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.