Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:41:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 503 504 506 507 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 718638 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa dobro a jel se spominje ime dame? Ja znam da recimo Lidija ima kljakavog muza.
Kad je igrao za Zvezdu, cim ga neko jace udari, bezi i od njega i od lopte. Ceo stadion mu je zvizdao.
Pa evo sta zensko dupe radi: stan za Unesko u centru Pariza za 7000 evrica. Mislim sediste i stan.Mangup mali Vuk. Ko veli cesto sam u Parizu, pa sto ne bih imao malo garaze za moju kitu? Sta fali? Nije od sapuna da se istrosi. Smile Smile Smile

Весан Ривас. Smiley 1Не само што је пјевачица каква се тешко рађа већ има целулита за двије,а још се лако код Воје инфилтрира. Smile
Шубара је зајебана ствар када се навикнеш на њу свакакве човјек глупости може да направи,а и Тома
је од крви и меса (мало склиског)и нормално је да ни он није имун на добру "старку" од 30 банки. Smile
Ма чешља ко кога и гдје кога ко стигне али је будалијештина одмах проглашавати неку
подметачину.Гураш а не гледаш око себе и то је све.Уз "кафицу" се све рашири и мож'се
хакат са "мирним" животом јер нисмо амери да се мора показати узорак са хаљине.Довољна је
само ријеч и ништа више. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Dakle ispadose neoradikali veliki jebachi.Slabo nesto vidim druga Tomu. To zbog nekog embarga medija ili slabo ima inspiracije?
Zadnja izjava mu bila, kad je bio kod Velje u poseti na infuzije: Kriva vlast.
Treba nam jos dubokoumnih replika Tomo Nikolicu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6630
Николић и Љигавац су људи који су издајом  показали да за њих морал не представља ништа, да су паре и власт битнији од суштинских националних интереса србског народа, и платиће за то кад-тад, мени је жао људи који гласају за њих нису свесни да ова два мафијаша желе само власт, да их је имало брига за Србе не би ишли по страним амбасадама и молили за помоћ само да се дочепају столице и најодвратније нападали Војислава Шешеља у ситуацији када он не може да им узврати,не знам како могу сопственој породици да гледају у очи, не знам које приче сада Љигави Вучић прича својој деци, али победиће Војислав и Хаг и ове две слине и њихове криминалце.Србија чека Шешеља, Живела Велика Србија!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230
Николић и Љигавац су људи који су издајом  показали да за њих морал не представља ништа, да су паре и власт битнији од суштинских националних интереса србског народа, и платиће за то кад-тад, мени је жао људи који гласају за њих нису свесни да ова два мафијаша желе само власт, да их је имало брига за Србе не би ишли по страним амбасадама и молили за помоћ само да се дочепају столице и најодвратније нападали Војислава Шешеља у ситуацији када он не може да им узврати,не знам како могу сопственој породици да гледају у очи, не знам које приче сада Љигави Вучић прича својој деци, али победиће Војислав и Хаг и ове две слине и њихове криминалце.Србија чека Шешеља, Живела Велика Србија!
Ispada da su Hrvati u pravu kad kazu za Seselja: ne dirajte nam tu ljudinu, Srbe samo Hrvat ili slepac moze da vodi.
Toma je bio i ostao radikal. On je samo odstranio gnoj iz stranke. Nece se Seselj vratiti u raikale, nego u Tomine naprednjake.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ispada da su Hrvati u pravu kad kazu za Seselja: ne dirajte nam tu ljudinu, Srbe samo Hrvat ili slepac moze da vodi.
Toma je bio i ostao radikal. On je samo odstranio gnoj iz stranke. Nece se Seselj vratiti u raikale, nego u Tomine naprednjake.

Очигледно твоја фаза "Шкорпи свјетски путник" долази до колапса па се окрећеш домаћим темама типа: јебеш "куратог руса" ваља сада мало по "куратом Шешељу". Smile Ко зна можда га будале
и пусте. Smile
Када си већ упућен у Шешељово поријекло био би ред да и нама лаицима мало појасниш како је то
Војислав хрват.
Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 10:05:04 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 

Па колико сам и ја приметио они наводно кукају на Шешеља и плаше га се, а у суштини би били никад срећнији да таква будала зајаше Србијом.

Смеју нам се и то са разлогом. Па знају да ако би Вјеко преузео на себе интересе босанских Срба, имали би за коју годину од тад још једну бескрајну тракторску колону.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Na naredne parlamentarne izbore, SNS planira da izađe ojačan koalicijom sa NS-om, a njihova prva zajednička akcija dogodiće se već u ponedeljak i to simbolično, na mestu na kom je Velimir Ilić nedavno napadnut. Kako saznaje “Blic”, DSS će po sopstvenom izboru ostati izvan ovog saveza.

U želji da oforme savez opozicionih stranaka koji će se suprotstaviti DS, lider SNS Tomislav Nikolić i NS Velimira Ilića započeli su pregovore još pre šest meseci, ali Vojislav Koštunica i njegov DSS nisu bili spremni za pravljenje zajedničkog fronta sa trenutno drugom strankom u Srbiji.

Iako je Tomislav Nikolić više puta javno pozivao Koštunicu da se izjasni, tražeći od njega da otkrije da li je za članstvo Srbije u Evropskoj uniji ili ne, što je bio i ključan uslov, odgovor nije dobio. No, Koštunice je javno rekao da „ne želi u novi DOS“, što je bilo dovoljno.

O odnosu NS i SNS dovoljno govori i to što su Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić bili prvi koji su Ilića posetili u bolnici posle napada i to istog dana, dok se Koštunica pojavio tek dan kasnije.

Na mestu gde je Ilić napadnut biće održana prva zajednička akcija SNS i NS, na kojoj će se pojaviti i neke javne ličnosti, ali na njoj neće biti niko iz DSS.

Lider Nove Srbije demantuje pregovore sa SNS o koaliciji, već kaže da razgovaraju o načinu kako da dođu do izbora.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Фала курцу да су се отарасили сељачине... Први паметан потез ДСС-а после много година...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230

Очигледно твоја фаза "Шкорпи свјетски путник" долази до колапса па се окрећеш домаћим темама типа: јебеш "куратог руса" ваља сада мало по "куратом Шешељу". Smile Ко зна можда га будале
и пусте. Smile
Када си већ упућен у Шешељово поријекло био би ред да и нама лаицима мало појасниш како је то
Војислав хрват.
Smile
Nemam ti ja pojma. Samo iz stampe znam sta su ga sve osporavali, pa posle vec sam pisao sta mi pisu Hrvati na forumima:
Ne dirajte nam onu nasu ljudinu Seselja, vas Srbe moze samo Hrvat ili slepac da vodi.
Ne osporavam ja Seselju srptvo, samo sto je njegovo delovanje u srpstvu napravilo Hrvatsku do Novog Beograda. A Tudjman hteo samo do Zemuna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

и пусте. Smile
Војислав хрват.
Smile
Nemam ti ja pojma. Samo iz stampe znam sta su ga sve osporavali, pa posle vec sam pisao sta mi pisu Hrvati na forumima:
Ne dirajte nam onu nasu ljudinu Seselja, vas Srbe moze samo Hrvat ili slepac da vodi.
Ne osporavam ja Seselju srptvo, samo sto je njegovo delovanje u srpstvu napravilo Hrvatsku do Novog Beograda. A Tudjman hteo samo do Zemuna.

Ти као паметан шездесетогодишњак би требао да знаш када те неко зајебава. Smile
Такву слику имаш зато што сте 5.октобра довели "демократе" на власт и то се манифестује од
како нема главних "криваца" што на слободи што међу живима. Smile
Мислим да за вријеме оних које си обарао није било јавне усташке реторике коју сада слушаш
у Н.Београду Smile мада ја мислим да то нема везе са Н.београдом већ прије са Владом "Србије".
Мораш мало аргументовано,а не само рекли мени. Smiley 1

Тиме себе стављаш у позицију особе којој је довољан разлог саопштење Кандићко-Чедине
коалиције. Smile
Знаш ти том својом формулацијом дајеш за право Усташама које ти сједе пред носом умјесто
да их "избичујеш" и истјераш из пацовских канала из којих неометано опет кажем раде поред
тебе.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 12:32:00 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 503 504 506 507 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:41:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.