Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 17:01:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 493 494 496 497 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 717277 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
škorpi, nemoj mnogo da kenjaš, jer moj ćale se ubija od rada već 35 godina, a ja nemam ni raspali yugo. Zato  Smile

nije narod neradan po prirodi. Još je Arčibald Rajs rekao da su Srbi navikli da im porobljivač sve oduzme, pa su navikli da rade i stvaraju minimalno. Ali te okolnosti su se davno promenile. Onaj ko za uzvrat, na uložen rad bude adekvatno plaćen, dobije materijalnu sigurnost i neke osnovne uslove za egzistenciju, jasno da će biti motivisan da radi više. ovako samo daješ materijal govnarima koji jedva čekaju da pljunu po Srbima i Srbiji. (što se odmah vidi).
Naravno da nemaš motiv da privređuješ, kada umesto pečenice, moraš deci da daš paštetu ili švarglu. Ali to je greška u sistemu, a ne u ljudima. Zajebi te kretenske teorije o osobinama etniciteta, koje su svojstvene fašističkim opcijama kao ldp...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Tema! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Qtek 小米
Па владика Јован је жестока лопужа. Само у Охриду је купио стан од 85 хиљада евра. Братац има људи који неке ствари знају боље од тебе који си више од 500 километара удаљен од места дешавања.

А то око немања националног идентитета.. шта се дешава са српским националним идентитетом? Јел си ти свестан да су Македонци већи Македонци (иако још увек не могу да се договоре шта је то Македонац) него што су Срби Срби? Можеш ли да сконташ да смо ми прсли тотално, и да су Македонци што се тиче националног јединства по одређеним питањима миљама испред нас? Џаба нама сва та славна историја кад не може да нам дође из дупета у главу да смо постали обично говно и да то ваши партнери из ДСа не планирају да промене. Ал добро то је твој проблем што као партијски пијун не конташ да џаба скичиш о шатро национализму кад твоје вође већ 2 деценије џабалебаре убирајући посланичке плате и то захваљујући таквима као ти.

Дакле о Македонији боље немој, јер немаш ни промил потребног знања, ни о прошлости а ни о тренутном стању. Мисим ти кажеш да се у Македонији прича српски језик.. па шта даље да нормалан човек полемише са тобом Smile
Одговор је овде
http://forum.burek.com/makedonijia-t478253.new.html#new
да не би даље скретали са теме, која гласи Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 15:29:37 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
škorpi, nemoj mnogo da kenjaš, jer moj ćale se ubija od rada već 35 godina, a ja nemam ni raspali yugo. Zato  Smile

nije narod neradan po prirodi. Još je Arčibald Rajs rekao da su Srbi navikli da im porobljivač sve oduzme, pa su navikli da rade i stvaraju minimalno. Ali te okolnosti su se davno promenile. Onaj ko za uzvrat, na uložen rad bude adekvatno plaćen, dobije materijalnu sigurnost i neke osnovne uslove za egzistenciju, jasno da će biti motivisan da radi više. ovako samo daješ materijal govnarima koji jedva čekaju da pljunu po Srbima i Srbiji. (što se odmah vidi).
Naravno da nemaš motiv da privređuješ, kada umesto pečenice, moraš deci da daš paštetu ili švarglu. Ali to je greška u sistemu, a ne u ljudima. Zajebi te kretenske teorije o osobinama etniciteta, koje su svojstvene fašističkim opcijama kao ldp...

Moderatori, nemojte selektivno da uređujete forum.

Navedeni citat je uvredljiv (ja ga doživljavam kao uvredu upućenu direktno meni) i sročen prostačkim rečnikom, pa ako već brišete odgovore na uvrede, onda obrišite i ovo citirano uličarsko balavljenje.

U suprotnom ću morati da ponovim isti odgovor koji sam već napisao.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
едит: пресељено на тему о Македонији..
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 15:39:12 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pa ako se ti prepoznaješ u -
Citat
govnarima koji jedva čekaju da pljunu po Srbima i Srbiji
, onda ti baš i nemaš kredibilitet da nešto tražiš.... ja nigde nisam napisao tvoj nadimak, niti me ti zanimaš.

daleko je uvredljivije reći za jedan narod da je neradan, posebno što je moja porodica oduvek bila radnička.

to su ldp-ovske, fašističke ideje
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Srbi nisu neradan narod vec nece da rade za mizerne pare , dokaza ima kako po Nemackoj tako i po ostalim svetskim destinacijama gde se Srbi cene kao radan narod !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ontopic -

Naravno da se SNS i njen lider može diskreditovati na više nivoa, pitanje je samo, da li glasati za njih, kao manje zlo, ili čekati da se pojavi neko treći... ne znam koliko fore mi imamo za čekanje...

aktuelna vlada, sastavljena od kriminalca dinkića, od ministra policije koji u jednom beogradskom restoranu večera sa poznatim kriminalcem, od premijera koji se ne pita aman baš ništa... ovo svakako treba menjati
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6230

Problem ovog naroda je veliki i to je interne prirode.
Ovaj narod je neradan.
Nove generacije su edukovane po meri danasnjih komunista: partija ce vam da sise.
Ovaj narod je nekvalifikovan. Sve sto vidis da strajkuje nemaju pojma vola u dupe da ubodu.
Oni koju to znaju vec su se udomili.Napolju, unutra nije vazno.

Bravo, majstore.  Smile

Ne sećam se da sam pročitao bolju definiciju današnje Srbije i srpskog društva. Ubo si suštinu, kratko i jasno.

Još na ovo dodaj političare demagoge i populiste koji se uvlače u dupe nesposobnjakovićima i imaš siguran put u propast. Ne može da omane.
Kakav narod, takvi politicari. Ne treba ti mnogo skole da vidis Dinkiceve eksperte.Zasto mislis da je Dusan Pertovic ustupio mesto Malovicki? Nije znao ni da govori. Mladja je sklonio onog Vladimira Ilica, jer osim motor razvoja, drugi ekspertski termin nije naucio u 6 godina bavljenja politikom.
Sta kad profesor Zec, prestane da krese Jorgovanku? Ko ce da je uci? Opet cemo u pampas: buducnost nam je u Juznoj Americi.A profa je strucan, naci ce bolju jebulju za poducavanje.
Bre ljudi shvatite jednu stvar: nema te privrede da mozes da organizujes, bez institucije otkaza.
A bez propisne organizacije posla, nema R od razvoja. Planing, ti je 90% proizvodnje. Citavi softveri se prodaju na netu iz planinga. Najprostiji softver Primavera, kosta 3000 dolara.Obocno odrzavanje pogona.
Ko ce to da ti radi? Toma kurton, Vucic, nojevo dupe i Jorgovanka pampas?
Hteo Jesic u Indjiji nesto po tom pitanju, centar za sisteme uptavljanja, ali bato bolje neka trazi da bude prvi kosmonaut nego sa Mrkom, Mladjom, Pajticem, Veljom, Vojom da o tome prica.
Odmah postao nepodoban.

@radulac
Pusti zrtve komunizma ( mislim ja nazivam to i dan danas). Takvih primera cu ti dati koliko hoces.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 15:50:37 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pa kako to ? DS su kriminalci, SNS su kurtoni.... Jorgovanki nisi imao šta da prigovoriš pa si izmislio sa kim se prca. Amerika ti je očajna, Rusija još gora... pa lako je biti pametan na taj način, pljuvati po svemu. Ne bi me ni zanimalo po kome pljuješ, ali nemoj da uzimaš ceo narod u usta i da ga kvalifikuješ kao ovakav i onakav, jer
1. nisi kompetentan
2. kao što rekoh, to su fašistički maniri

što se mene tiče, poštovaću onoga ko makar jednom napiše "uradimo to i to..." a ne onoga ko piše "sve je sranje".
to mogu i ja i svako drugi na forumu, da ispljujemo sve živo. ali pljuvati po celom narodu ili državi, to mogu samo pederi iz ldp-a, a ja sam stekao utisak da ti nisi od njih. možda sam se zajeb'o...

p.s. a ti, osobo iz beogradske opštine, mislim da je jedini član na forumu koji ima slična gledišta tebi, ovaj - http://forum.burek.com/p765335/Muska-Karleusa/
mogao bi njemu da se obratiš ako ti nešto nije jasno
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 15:59:58 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 493 494 496 497 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 17:01:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.