Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 13:37:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Bosna je Srpska...
iz X vijeka dolaskom srpskih plemena
krunisanjem Tvrtka I Kotromanica
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska Bosna  (Pročitano 27795 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
majke ti zašto imaš u potpisu zastavu federacije? to sam te već odavno htio pitati?
Nije to zastava Federacije BIH, nego Bosne i Hercegovine. Ja ne bjezim od toga da zivim u BiH... To za mene nije provokacija. Sta vise mislim da je BiH najljepsa drzava na svijetu i volim je... i postujem i cuvam i zato zelim da otkinem i sacuvam njen najljepsi dio...
Trabunjaj na drugim forumima... ovdje su ljudi malo zreliji i raspravljaju o ozbiljnijim starima, a ne o pricama za malu djecu.
"Stjerana u uzak prostor između Hrvata i Muslimana, može u rekordnom roku biti oslobođena od srpske okupacije... " Smile

Radije se malo raspitaj i informiraj o događajima iz 1995., pa zaključi tko prodaje pričice za malu djecu  Smile

Ili pogledaj samo malo bolje kartu, ako imaš imalo vojnog iskustva!
Tvoji komentari mi izgledaju djecije. Vjerujem i svim nesrbima na ovom forumu. Mi ovdje raspravljamo o cinjenicama koje su bile i koje se mogu desiti, realno, a ne o kojekakvom ratu koga niko ne zeli i zbog koga smo vecinom podjeljenih misljenja na ovom forumu. Kazace ti se jednom samo...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
VLado,imam jedno pitanje za tebe.Zasto se u Srbiji prica ekavica a u Bosni,CG,i HR prica ijekavica...eto posto neznam ni kako je se to razvilo ni zbog cega daj ti molim te objasni to ako znas...Hvala
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Ne znam ni ja detaljno, probaj na google... Znam samo da je jekavica u Vojvodinu dosla iz Ugarske i Hrvatske i da je prihvatila cijela Srbija. Sto i kako stvarno neznam... Ovo sam negdje procitao i znam 100% da je tacno. Pitacete me kako iz Hrvatske? Neznam stvarno...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
sha pricas bolan?
srpski jezik su ustase dobili da koriste kad su austro-ugari bili ovde! a da se narod ne bi bunio nazvan je srpsko-hrvatski
u matici hrvatskoj je pisalo na prvoj strani sto je napisao Ludwig Kaj - Hrvatski jezik nije nista sem srpskog napisan na latinici!
a ijekavica je staro srpsko pismo, novi zavjet je pisan na ijekavici! a ekavica je novokomponovanan Smile hoce srbijanci da budu baje a mi iz bosne veci srbi od njih Smile
verovatno jer smo osetili rata itd itd itd Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
svi Srbi su pisali ijekavicom sto dokazuje i sveto pismo prevedeno na srpski jezik. Ekavica je novijeg datuma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
to sam napisao, Smile ali posto nisi citao nema veze Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Ne ne nisi me razumio... Nisam mislio na jezik. Mislim da je ekavica vezana za naglasak i nacin govora... zbog toga... Ma pronacu vec neki izvor.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 22:55:13 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
Ne ne nisi me razumio... Nisam mislio na jezik. Mislim da je ekavica vezana za naglasak i nacin govora... zbog toga... Ma pronacu vec neki izvor.
ma znam bolan bolan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kasnije dolaze Turci i Srbija više niti ne postoji na kartama Europe! Hrvatska plača krvav danak u ratovima s Turcima, ali NIKAD nije okupirana do kraja!
Pa moguce da nije okupirana do kraja kada nikad nije ni postojala.
Inace turci su stigli do Beca a kako su to uspeli? Mozda je postojala neka zaobilaznica do Beca da se ne ide preko hrvatske (oblasti). 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Turci su do Beča došli preko Mađarske.

Da si bar jednom u životu počitao neku ozbiljniju knjigu, osim propagandnog materijala, onda bi znao da su svi turski ratni pohodi na zapad za svoj krajnji cilj imali Beč, i da su svi turski ratni pohodi na zapad išli najpogodnijim putem - ravnicom . dakle, preko Mađarske.

I Turci su došli do Beča, doživjeli poraz i vratili se natrag. Dakle, nisu osvojili sve između Turske i Beča.

Ali opet, da bi to znao, trebao bi pročitat nešto i pogledat kartu...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 13:37:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.