Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:17:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Bosna je Srpska...
iz X vijeka dolaskom srpskih plemena
krunisanjem Tvrtka I Kotromanica
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska Bosna  (Pročitano 27644 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ups..ja uduplira ovo..nije bilo namjerno..izvinjavam se moderatorima..neka sklone ako treba..pritisno sam pogresno dugme.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
cijela je amerika pripadala indijancima a sada žive u rezervatima
ti u prošlost ideš onoliko godina unazad koliko tebi paše,
o veliki stručnjače i poznavatelju
Objasni mi onda cija je Bosna? Jel Hrvatska, Bosnjacka, ako Srbi nisu nikad presli Drinu. Da vidim koliko ces se vratiti u nazad...
eh pa vlado nemogu ja da kontriram tvoje argumente koji su beznazdeni. jbga sada...nemozes reci da je bosna srpska samo zato sto zive srbi u njoj, to vec prelazi na ono "velika srbija", gdje ima srba tu je i srbija..znaci po toj nekoj teoriji oni gastarbajteri iz srbije sto zive i rade u njemackoj ce moci za jednu 1000 godina proglasiti teritoriju na kojoj oni zive srpskom jeli su oni tu dosli i razmnozili se, a nemaju nikakvo pravo ...glupost cista..
Ne mozemo tako gledati na teritoriju i ljude. Po ovoj teoriji svi mi Sloveni na Balkanu smo gosti i sve nas treba protjerati u Aziju, a Ilirima vratiti zemlju...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja ne mogu vjerovati kako ti razmišljaš
gledaj da te nešto naučim:

1.bosna je bila (u prošlosti) svačija, ko je god na tim prostorima vladao njegova je bila
2. nema veze čija je bila, bitno je čija je sada a sada je hrvatsko-srpsko-muslimanska i to je činjenica i to je jedino bitno u cijeloj toj priči, čija je sada, pusti više prošlost 
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Sada je 49% Srpska, 35% Bosnjacka i 16% Hravatska... Imas li jos patanja? Znaci zakljucujemo temu o tome da Srbi nikad nisu presli Drinu...  Smile

1.bosna je bila (u prošlosti) svačija, ko je god na tim prostorima vladao njegova je bila

Ali ponajvise Srpska... Ocito je da sam dokazao da su Srbi itekako bili prisutni u Bosni i ne samo to... mnogo vise...

JOB COMPETED!!!
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 14:02:04 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
opet ne kužiš.

srbi tj. srbija kao država nikada nije u svom sastavu imala teritorije preko drine niti je ikada njima upravljala
čuj ima srba i preko oceana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
da postoji, bosna bi sad bila americka.
ali posto ne postoji, ne znam o cemu vi to.... Smile

nego, cija je sad sfrj? ne cujem nesto puno o njoj posljednjih godina. ti bi umorni to mogao znati.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
opet ne kužiš.

srbi tj. srbija kao država nikada nije u svom sastavu imala teritorije preko drine niti je ikada njima upravljala
čuj ima srba i preko oceana

Jel to pocinje novi posao...Smile
Kakve to veze ima ljeba ti... Jel postoji u Bosni Srpska drzava i samo je pitanje vremena kad ce se pripojiti Srbiji...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sada je 49% Srpska, 35% Bosnjacka i 16% Hravatska... Imas li jos patanja? Znaci zakljucujemo temu o tome da Srbi nikad nisu presli Drinu... Smile

Ali ponajvise Srpska... Ocito je da sam dokazao da su Srbi itekako bili prisutni u Bosni i ne samo to... mnogo vise...

JOB COMPETED!!!

koliko posto muslimana ima u bih?

tebi je sve pitanje vremena, ti ili živiš u prošlosti ili u budućnosti, nekako te najviše sadašnjost jebe

možda je pitanje vremena kada će i grenland biti srpski?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Sada je 49% Srpska, 35% Bosnjacka i 16% Hravatska... Imas li jos patanja? Znaci zakljucujemo temu o tome da Srbi nikad nisu presli Drinu... Smile

JOB COMPETED!!!

koliko posto muslimana ima u bih?

tebi je sve pitanje vremena, ti ili živiš u prošlosti ili u budućnosti, nekako te najviše sadašnjost jebe

možda je pitanje vremena kada će i grenland biti srpski?

2 Miliona muslimana, 1 460 000 Srba i 0,5 miliona Hrvata... S tim da Srbi zive samostalno u jednoj drzavi, a ovi ostali u drugoj...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile čija je onda bosna? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:17:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.