Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srećković(SPO): Ulazak u NATO u interesu Srbije  (Pročitano 24630 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

2.za razliku od tebe,ja bar znam da razlikujem nuklearnu raketu od nuklearne bojeve glave,i znam deset puta vise od tebe o tenkovima.
i da dodam jos nesto-prilicno si se zajebo i sam pokazao svoju glupost,jer Ruski Spetsnaz pripadnici ne voze tenkove,niti PVO sisteme.  Smile
Auh, dje si ti to imo obuku sa nuklearnim bojevim glavama il si "osama" obaro avione  Smile
Ti si neki opasan specnac  Smile
hehe...
sad posto je u skripcu,a s druge strane nikada ne bi sebi dozvolio da prizna gresku(valjda misli da cu da stavim u potpis,ili da ce neko da mu se smeje),odma prelazi na ironiju...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mos staviti sta oces u potpis, ionako si "specijalac"  Smile
A sad, curik na tema: Srbija i NATO
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ma nije nemoguce ostati na kalasu...mislim da poljska jos uvek koristi kalas, ali je to privremeno.
Mislim da je nas kalibar 7.62mm a po nato standardima ne sme valjda da prelazi 5. nesto mm
Uglavnom sve i da zadrzimo nase staro oruzje za pocetak komunikacije bi nam pretrpele ogromnu modernicaziju (IFF vodeca uloga)

Mađari, Rumuni, Česi, Slovaci, Bugari koriste kalašnjikove u kalibru 7.62 mm.

Ne postoji jedinstveni NATO standard za municiju koji moraju da koriste nove članice, to je netačna priča. Odavno sam o ovome pričao sa Zemuncem. Ne postoji naredba ili dokument kojim se nalaže državi koja ulazi u NATO da menja kalibar. Svako koristi ono što ima u zalihama..IFF mora da se menja i zbog Partnerstva za mir.

Inače, kalibar 7.62 mm je nedovoljno precizan. Izraelci više ne koriste kopije kalašnjikova Galil upravo iz tog razloga. Puška je preglomazna, suviše trza. Od vojnika se očekuje da bude precizan a ne rasipa rafale na sve strane kao u vreme bitke za Berlin. Zato su prešli na američki M-4 sa kolimatorskim nišanima. Mada je moj favorit nemački G-36 koji je kupljen za našu specijalnu brigadu.

Priča koja je puška najbolja je smešna. To je kao i kod automobila ili mobilnog telefona. Svako ima svog favorita i sve je to subjektivno.

« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 01:41:26 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ulaskom u NATO srbija bi morala ne samo da polako zameni sve svoje oruzje da bude prema NATO standardima (preskupa avantura  Smile ) ,nego bi i celu svoju armiju morala da prilagodi potrebama NATO a ne sopstvenim . dakle , mi bi imali par brigada koje bi morale da budu spremne da budu upucene na "vruce tachke" koje odrede amerikanci i njihove gazde - a istovremeno bi bili nesposobni da zashtitimo nash narod u RS od muslimanskih i hrvatskih pretnji ,jer zaboga ,to su nam saveznici  Smile  Smile

naravno da bi to znachilo i precutno odricanje od kosova - na kosovu su NATO trupe koje su i donele sadashnji status , ii koje priznaju da je kosovo nezavisna drzava. prema tome , nemoguce je i razmishljati da bi se mogla povesti bilo kakva akcija protiv "saveznika" ,narochito ako u dogledno vreme i kosovo prime u NATO (ima naznaka) .
Nema potrebe menjati oruzije, jedino ako drzava ima para za oruzije pa da lobira kod amer kupovinom oruzija i onda bi ovi pricali bajke o srbiji.
Ako si primetio vezbu Diplomac, pokazivali su vezbe koje koristi UN tako da smo vec poceli pristupanju NATO-u.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cak i ako se bude menjao kalibar, to ne znaci da se oma mora kupovati nesto strano koje "Zastava" ne bi mogla da proizvede.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Јел зна неко бројеве о томе колики је био војни буџет пре 5. октобра

Пошто неки воле да гуде како је "војска уништена," а претпостављам да је садашњи буџет од милијарду долара много виши него у периоду извојевања победа 1992-1999.

« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 03:37:15 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
I ja mislim da se zivelo od stare slave, dosta toga je bilo dosta novo 1991 godine a devedesetih plate ionako nisu bile velike ko danas, al mislim da su cifre zamagljene, jer dosta sredstava je islo u BiH i SAO a knjizilo se na Srbiju. Al ionako devedesetih se nije kupovalo nista novo, nijedan tenk, avion ili PVO sistem, ujedno slabo da se nesto i modernizovalo, videlo se kako je avijacija docekala `99 godinu. Dosta sam siguran da se sada vise izdvaja
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
Cak i ako se bude menjao kalibar, to ne znaci da se oma mora kupovati nesto strano koje "Zastava" ne bi mogla da proizvede.

Pa mi odavno već proizvodimo jurišne puške koje su derivati starog dobrog kalaša, i to po NATO standardu. U kalibru 5.56 mm. I prodajemo ih čak. Zemljama članicama NATO. Čak i municiju 5.56 mm izvozimo...

Da li je iko pokušao da se informiše o mogućnostima i proizvodima naše namenske industrije???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mislim da sto se tice najmanje pesadijskog oruzja, Srbija moze to da pokriva. Jasno, tu su i uniforme a prave se tu neki i topovi i oklopna vozila. Modernizovani M 84 moze da ostane jos deceniju... Avijacija i PVO je skupa igracka a tu ni JNA nije mogla da se pokriva iz domace industrije u potpunosti. Mornarica otpada, kao i sve pripadajuce stvari vezane za slanu vodu sto zatvara jako veliku rupu u budzetu.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
Mislim da sto se tice najmanje pesadijskog oruzja, Srbija moze to da pokriva. Jasno, tu su i uniforme a prave se tu neki i topovi i oklopna vozila. Modernizovani M 84 moze da ostane jos deceniju... Avijacija i PVO je skupa igracka a tu ni JNA nije mogla da se pokriva iz domace industrije u potpunosti. Mornarica otpada, kao i sve pripadajuce stvari vezane za slanu vodu sto zatvara jako veliku rupu u budzetu.

Suština je u tome da je budalaština da smo obavezni da kupujemo američko oružje. Toj tezi u prilog ide i šarolikost modela oružja u vojskama članicama NATO.

Bivše istočnoevropske zemlje su zadržale veliku većinu oružja sovjetske proizvodnje, a zamenu vrše svaka prema svojim potrebama i mogućnostima. Mađarska i Češka su tako, uz svoje MIG-ove, kupile švedski Gripen, Nemci su deo svojih istočnonemačkih MIG-ove zamenili Eurofighterima, itd...

I zamena oružja i opreme se obavlja zbog tehnološke zastarelosti istog, a ne zbog toga što to neko drugi zahteva od nas. A i tada smo slobodni da uzmemo ono što zadovoljava naše potrebe i mogućnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.