Није ваљда, а ја мислио да јеТадић искрен према народу. Недавно је изјавио уочи подношења кандидтуре да Србија улази у ЕУ са Косовом у својим границама
Srbija se vec odrekla Kosova cim je pristala na bezvizni rezim bez Kosova. Samim tim je i dala poruku preostalim Srbima na Kosovu da se brze bolje isele odatle. Nema nikakve jedinstvene drzavne strategije prema samoproglasenoj vladi Kosova i drzavama koje ga priznaju. Sve se svodi na povlacenje ambasadora na mjesec dana i onda ga vrate nazad. Umjesto da urade isto sto je Kipar uradio kada su Turci proglasili samostalnost, uveli paket ekonomskih mjera da ih finansijski uniste...ovi nasi se natezu ko neodlucne babe, krenu pa stanu. I ko ce ih na kraju shvatiti ozbiljno?
Србија се Косова одрекла, кад је пустила оне штакоре да јој се накоте на њеној земљи. Ово што се дешава задњих двадесетак година је обична завршница.
Тамошња дешавања су одавно ван наше контроле.
Што се тиче кипарског примера, није то пуно другачије. Грци су протерани са северног дела, имовина им је окупирана, десетине хиљада Турака се доселише из саме Турске. Грчки део је данас званично у ЕУ, турски је изостављен. Међутим кључна разлика је што су Турци спремни на уједињење. Да ли би Шиптари на то пристали?
На крају, све и да они пристану, поставља се питање, да ли смо ми за суживот са два и кусур милиона Шиптара, који се притом коте попут глодара?
« Poslednja izmena: 09. Feb 2010, 16:38:16 od DuKiM57 »
Људи није битан Тадић, него бирачко тело ДС-а, због којег је Србија већински против нато савеза. Праве присталице ЕУ не постављају услове, они се не коцкају, погледајте комшије у окружењу и код нас ЉДП, то су прави европејци.
А Тадић ће доћи у ситуацију не да бира само КиМ или ЕУ, већ и ДС или ЕУ. Ти јадни људи су изманипулисани, али ускоро ће доћи тренутак када ће морати да преломе, или да погазе своју реч или да остану иза својих ставова.
Србија брани КиМ, тако што одбија нато и еу тамницу народа.
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.
ja ti mou rec da od bosnjaka niko u tadicu ne vidu neku uzdanicu, xajd da si spoemno cedou jovanovica, a po meni tadic moze u isti kos i sa milosevicem,seseljeom, kostunicom, cosicem itd...svi su oni isti
Ja ostajem pri stavu da takozvana BIH prva udje u EU. Mada niko od Srba u Tihicu , Silajdzicu , Izetbegovicu Jr. ne vidi neku uzdanicu , oni mogu u isti kos sa Izetbegovicem Sr. , Cengicem , Ganicem , Tunjom .. svi su oni isti ... .. Udjite u EU sa Dodikom na celu , tako je najbolje .
« Poslednja izmena: 09. Feb 2010, 16:50:38 od Lepi_Bora »
Hahaha, covece u kom tripu ti zivis.. aj reci mi kako cemo vratiti Kosov?
Ја о томе нисам ни говорио. У овом тренутку није битно како ћемо вратити КиМ, већ да ли ћемо се одрећи КиМ. Ако се одрекнемо КиМ, зашто наши душмани не би тражили још више, т.ј. даље разбијање Србије.
Очигледно је, да је народ против натоа и да је зато нато идеја овде код нас мртва и да смрди као најгора лешина. Али очигледно је и да народ жели у ЕУ, али не по сваку цену, већ да има један услов који ЕУ неће прихватити, а то је да уђемо заједно са КиМ и да никако не смемо да признамо ту лажну државу.
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.
Људи није битан Тадић, него бирачко тело ДС-а, због којег је Србија већински против нато савеза. Праве присталице ЕУ не постављају услове, они се не коцкају, погледајте комшије у окружењу и код нас ЉДП, то су прави европејци.
А Тадић ће доћи у ситуацију не да бира само КиМ или ЕУ, већ и ДС или ЕУ. Ти јадни људи су изманипулисани, али ускоро ће доћи тренутак када ће морати да преломе, или да погазе своју реч или да остану иза својих ставова.
Србија брани КиМ, тако што одбија нато и еу тамницу народа.
Neka nam Vjerica Radeta spremi neki napitak, pa da konacno progledamo. Jebt stvarno vam nema spasa.
Kocмет је шиптарски, то треба да схватимо ма колико се то нама не свиђало, јер тренутно није у нађој моћи да било шта радикално ту променимо. Сви су изгледи да га у наредних 100 година нећемо повратити, ни милом, ни силом. А у некој будућности је све могуће, наду не треба губити, точак историје се окреће, временом се царства рађају, достижу врхунце и нестају. Ко зна какав ће бити однос снага на Балкану и у свету, рецимо у 22. веку.
Што се тиче признања, то се још увек од нас експлицитно не тражи. Не траже се ни многе друге ствари, па их режим слепо и беспоговорно извршава. Тако да не треба да чуди да кроз неколико година након добре психолошке припреме и додатног отупљења сећања народа, Србија призна Космет, рецимо као последњи услов за улазак у ЕУ. Тај услов ће нам свакако бити постављен, народ ће прогутати ту горку пилулу јер ће бити сервирана уз "слатку" ЕУ...