Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија у ЕУ, тек када призна косово  (Pročitano 4244 puta)
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Није ваљда, а ја мислио да јеТадић искрен према народу. Недавно  је изјавио уочи подношења кандидтуре да Србија улази у ЕУ са Косовом у својим границама
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Srbija se vec odrekla Kosova cim je pristala na bezvizni rezim bez Kosova. Samim tim je i dala poruku preostalim Srbima na Kosovu da se brze bolje isele odatle. Nema nikakve jedinstvene drzavne strategije prema samoproglasenoj vladi Kosova i drzavama koje ga priznaju. Sve se svodi na povlacenje ambasadora na mjesec dana i onda ga vrate nazad. Umjesto da urade isto sto je Kipar uradio kada su Turci proglasili samostalnost, uveli paket ekonomskih mjera da ih finansijski uniste...ovi nasi se natezu ko neodlucne babe, krenu pa stanu. I ko ce ih na kraju shvatiti ozbiljno?

Србија се Косова одрекла, кад је пустила оне штакоре да јој се накоте на њеној земљи. Ово што се дешава задњих двадесетак година је обична завршница.

Тамошња дешавања су одавно ван наше контроле.

Што се тиче кипарског примера, није то пуно другачије. Грци су протерани са северног дела, имовина им је окупирана, десетине хиљада Турака се доселише из саме Турске. Грчки део је данас званично у ЕУ, турски је изостављен. Међутим кључна разлика је што су Турци спремни на уједињење. Да ли би Шиптари на то пристали?

На крају, све и да они пристану, поставља се питање, да ли смо ми за суживот са два и кусур милиона Шиптара, који се притом коте попут глодара?
« Poslednja izmena: 09. Feb 2010, 16:38:16 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Qtek 小米
Људи није битан Тадић, него бирачко тело ДС-а, због којег је Србија већински против нато савеза.
Праве присталице ЕУ не постављају услове, они се не коцкају, погледајте комшије у окружењу и код нас ЉДП, то су прави европејци.

А Тадић ће доћи у ситуацију не да бира само КиМ или ЕУ, већ и ДС или ЕУ.
Ти јадни људи су изманипулисани, али ускоро ће доћи тренутак када ће морати да преломе, или да погазе своју реч или да остану иза својих ставова.

Србија брани КиМ, тако што одбија нато и еу тамницу народа.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Гамбинo

Hahaha, covece u kom tripu ti zivis.. aj reci mi kako cemo vratiti Kosov?
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

ja ti mou rec da od bosnjaka niko u tadicu ne vidu neku uzdanicu, xajd da si spoemno cedou jovanovica, a po meni tadic moze u isti kos i sa milosevicem,seseljeom, kostunicom, cosicem itd...svi su oni isti Smile

Ja ostajem pri stavu da takozvana  BIH prva udje u EU. Mada niko od Srba u Tihicu , Silajdzicu , Izetbegovicu Jr. ne vidi neku uzdanicu , oni mogu u isti kos sa Izetbegovicem Sr. , Cengicem , Ganicem , Tunjom .. svi su oni isti ...  Smile .. Udjite u EU sa Dodikom na celu , tako je najbolje .  Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2010, 16:50:38 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Qtek 小米

Гамбинo

Hahaha, covece u kom tripu ti zivis.. aj reci mi kako cemo vratiti Kosov?

Ја о томе нисам ни говорио. У овом тренутку није битно како ћемо вратити КиМ, већ да ли ћемо се одрећи КиМ. Ако се одрекнемо КиМ, зашто наши душмани не би тражили још више, т.ј. даље разбијање Србије.

Очигледно је, да је народ против натоа и да је зато нато идеја овде код нас мртва и да смрди као најгора лешина.
Али очигледно је и да народ жели у ЕУ, али не по сваку цену, већ да има један услов који ЕУ неће прихватити, а то је да уђемо заједно са КиМ и да никако не смемо да признамо ту лажну државу.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Pa kako da udjemo zajedno kad nemamo nikakvu vlast dole.. o cemu ti pricas.. Kosovo je posebna drzava..

Mi cemo uci u EU kao sto je uradio i skoro ceo istocni deo evrope.. ne razumem zasto smo mi posebni pa da ne ulazimo...

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Људи није битан Тадић, него бирачко тело ДС-а, због којег је Србија већински против нато савеза.
Праве присталице ЕУ не постављају услове, они се не коцкају, погледајте комшије у окружењу и код нас ЉДП, то су прави европејци.

А Тадић ће доћи у ситуацију не да бира само КиМ или ЕУ, већ и ДС или ЕУ.
Ти јадни људи су изманипулисани, али ускоро ће доћи тренутак када ће морати да преломе, или да погазе своју реч или да остану иза својих ставова.

Србија брани КиМ, тако што одбија нато и еу тамницу народа.
Neka nam Vjerica Radeta spremi neki napitak, pa da konacno progledamo. Jebt stvarno vam nema spasa.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Mi cemo uci u EU kao sto je uradio i skoro ceo istocni deo evrope.. ne razumem zasto smo mi posebni pa da ne ulazimo...

Tako je . EU  samo nas ceka , zato i zaostaje . Moramo pozuriti -  cuo sam da je Uzice vec uslo .  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Kocмет је шиптарски, то треба да схватимо ма колико се то нама не свиђало, јер тренутно није у нађој моћи да било шта радикално ту променимо. Сви су изгледи да га у наредних 100 година нећемо повратити, ни милом, ни силом. А у некој будућности је све могуће, наду не треба губити, точак историје се окреће, временом се царства рађају, достижу врхунце и нестају. Ко зна какав ће бити однос снага на Балкану и у свету, рецимо у 22. веку.

Што се тиче признања, то се још увек од нас експлицитно не тражи. Не траже се ни многе друге ствари, па их режим слепо и беспоговорно извршава. Тако да не треба да чуди да кроз неколико година након добре психолошке припреме и додатног отупљења сећања народа, Србија призна Космет, рецимо као последњи услов за улазак у ЕУ. Тај услов ће нам свакако бити постављен, народ ће прогутати ту горку пилулу јер ће бити сервирана уз "слатку" ЕУ...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.