Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:45:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EU  (Pročitano 632501 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@dulisha, nemoj vise da si pisemo.
Ti si stvarno izasao iz rupe koja se zvala Jugoslavija i sad si 45-oj.
Ne mozemo stvarno da razgovaramo cisto iz razloga sti ti je recnik recnik maloumnika, i dajes unapred kvalifikacije. Ako bih ti poslao belu poruku na kojoj ne pise nista, tvoj um je takav da moras nesto da mrzis pa bi to shvatio kao: opet jedes g*na itd.
Ti samo mislis da nisi proizvod najnazadnijeg drustva sto je nekada u svetu postojao. Sine ti par idejica, nesto sto svi ostali vec vekovima znaju i shvatis odjednom da si pametan tako sto ti se cine ostali glupi.
Izvrces reci, ja ne znam za Hrvate koji im je status, a ne za belu Shenghensku ili tako. Dakle zlonameran si.
Zena, komsinica, pre nedelju dana platila neku kaznu u Italiji, sa hrvtaskim pasosem, jer je mogla samo tri meseca, pa se vratila pa nije napustila i takos to.
Platila 300 evra kazne Slovencima. Dakle to ti je to sto Hrvati imaju: sedite nam ograniceno i vracajte se u lijepu.
Za Evropljane to ne vazi.
Tebi pojam rezident je nesto strano i onda sta da pricamo?
Tesko Evropi da takvi kao ti stignu da joj pametuju. Bolje sedi kuci. lepse je Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Zena, komsinica, pre nedelju dana platila neku kaznu u Italiji, sa hrvtaskim pasosem, jer je mogla samo tri meseca, pa se vratila pa nije napustila i takos to.
Platila 300 evra kazne Slovencima. Dakle to ti je to sto Hrvati imaju: sedite nam ograniceno i vracajte se u lijepu.

Nije mi stran pojam nego kazem da postoji rec u srpkom jeziku. Ova nije.
A vec sam ti rekao - ako hoces stalni boravak (duze od 3 meseca), i da si Spanac moras da se prijavis u Italiji i da cekas papire. Ali ti ne citas, ti samo seres.
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Nije mi stran pojam nego kazem da postoji rec u srpkom jeziku. Ova nije.
A vec sam ti rekao - ako hoces stalni boravak (duze od 3 meseca), i da si Spanac moras da se prijavis u Italiji i da cekas papire. Ali ti ne citas, ti samo seres.
Na srpskom se to kaze, stalni boravak, a za stalni boravak svi traze 'odobrenje za stalno nastanjenje' ili napusti, pa se vrati.
To vazi i kod nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Na srpskom se to kaze, stalni boravak, a za stalni boravak svi traze 'odobrenje za stalno nastanjenje' ili napusti, pa se vrati.
To vazi i kod nas.

Bas tako. Vidis da se slazemo.  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Što pre,to bolje... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Što pre,to bolje... Smile
Ne moze biti sto pre, jer ce izvesno vreme proci dok se skroji nova karta Balkana.
Na zalost, ona se kroji nasim odugovlacenjem ali ne i uticajem.
Oni sto su zacrtali to ce i biti. Vec dva puta, smo pobedjivali na terenu, a oni su onda bombardovali. Nema odstupanja.
A mi to nikako da naucimo.Rumuni vec kupili Bor.Pravi vezu: Rumuni, Vlasi, Bor. Vlasi se vec sada podsecaju da su Rumuni. Smile Smile Smile
Tako cemo biti gologuzi, pa cemo prodati nekima firme iz Subotice sa Madjarskim pedigreom.Lupam, ali tako ce biti.
Niko ne razmislja, da cemo mirnim putem nestati.
A neeeee, gresim. Branice nas Toma Nikolic sa Seseljevim likom na majici. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ne moze biti sto pre, jer ce izvesno vreme proci dok se skroji nova karta Balkana.
Na zalost, ona se kroji nasim odugovlacenjem ali ne i uticajem.
Oni sto su zacrtali to ce i biti. Vec dva puta, smo pobedjivali na terenu, a oni su onda bombardovali. Nema odstupanja.
A mi to nikako da naucimo.Rumuni vec kupili Bor.Pravi vezu: Rumuni, Vlasi, Bor. Vlasi se vec sada podsecaju da su Rumuni. Smile Smile Smile
Tako cemo biti gologuzi, pa cemo prodati nekima firme iz Subotice sa Madjarskim pedigreom.Lupam, ali tako ce biti.
Niko ne razmislja, da cemo mirnim putem nestati.
A neeeee, gresim. Branice nas Toma Nikolic sa Seseljevim likom na majici. Smile Smile Smile

Hoćeš reći da Čeda ne bi prodavao???? Kakva je ovo glupost????

Čeda ne samo što bi prodao sve državne firme, nego i javna preduzeće (tipa vodovod, toplane i sl.) koje nikako u većinskom delu ne bi smele da padnu u ruke jednom čoveku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ma nije ovde rec o Cedi. Nisam ja mislio da ce me Ceda braniti. Znam ja ko su moji branioci! Tomo, Vojo, Vuci i svinjari. A ima ih jos : Druze Vojo samo reci, letecemo kao metci. Druze Tomo samo zovi, letecemo ko orlovi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Пријатељу, уз Чеду одосмо голог дупета међу Турке...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Пријатељу, уз Чеду одосмо голог дупета међу Турке...

Možda neko to i hoće... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:45:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.