Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:05:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EU  (Pročitano 631990 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Znam da nisam jer tebi to verovatno ne treba.
Samo sto si u uzasnoj manjini.
Takvi kao ti su najbolji. Sede kuci i brane drzavu i tekovine Smile Smile Smile

E pa vidis imao sam prilike da zivim na strani i tada sam i formirao misljenje koje imam... Smile A sta ti radis? Ides po svetu i lobiras za nas??? Smile

Jako je zanimljiv tvoj nacin polemike - sta god na neko napise, a u suprotnosti je sa tvojim stavom - zna se tvoj sledeci odgovor - "ostaci Milosevicevog nasledja, rezima..." kako god...

I jesi u pravu sto se ovog tice - jesam u uzasnoj manjini... nisam politicki ostrascen, ne posmatram stvari jednostrano i ne dajem odgovore na temu "Srbija u EU" u stilu "sta mislim da je dobro za moju guzicu"...

Nisam ja kriv sto Milosevicev rezim postoji u najizopacenijem obliku danas.
Evropa se ujedinila iz ekonomsko politickih razloga.
Politicki su, da se jednom zauvek prestane sa ratovima kojih je bilo na stotine na evropskom tlu.
Ekonomski su, da se obezbedi bolji zivot svakoga tako sto ce na otvorenom trzistu naci svoj smisao rada i zarade.
To ti primitivno nazivas 'dupe'. Reci svakom od milion nezaposlenih, da ne gleda svoje dupe, kada moze tamo negde da zaradi najmanje 800 do 1000 evra, a za sezonske radove jos i vise. Neka sedi ovde i vice slogane. Zivela Srbija, Ne damo Kosovo. Od toga ce mu se paucina skupiti na d*tu.
To sto stalno pominjem rezim, je zbog toga sto ti je uvrnuo mozak, a pripadnik si naroda koji ima i Evropsku kulturu i bio na njihohovom civilizacijskom nivou. Kazem bio, jer si sada daleko od njih i bices jos dalje za par godina, dok cekas da te usrece Kostunica, Dinkic i ostali gulanferi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ne usreci ce me tvoj Cedomir Jovanovic... sa svojom kulturom i visokim obrazovanjem !!!  Smile

I ja za razliku od tebe ne pripadam nijednoj politickoj opciji tako da to sto meni kazes da mi je "uvrnut mozak" i kojekavim imenima govori mnogo o tebi... Ti se zalazes za demokratiju i vrednosti koje postuje civilizovano drustvo, a u sustini si izuzetno primitivan i kad nemas sta da kazes umes samo da "blatis" i vredjas... tipicno LDP-ovski, sta drugo da kazem...

800 - 1000 evra je mnogo za Srbiju, sta je to u jednoj zemlji u EU?

A ceka nas EU, cim udjemo, tih milion ljudi ce odmah da nadje posao...
Ili si mozda mislio da nase intelektualce saljes da ciste WC-e? Objasni o kojim sezonskim radovima pricas...

Citat
...na otvorenom trzistu naci svoj smisao rada i zarade...

Sta znaci ovakva uopstena recenica, molim te...

A to da gledas samo svoje dupe, to tvrdim i dalje... I tu sam mislio samo na tebe i tebi slicne, nemoj da izvrces...

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Sta znaci ovakva uopstena recenica, molim te...

A to da gledas samo svoje dupe, to tvrdim i dalje... I tu sam mislio samo na tebe i tebi slicne, nemoj da izvrces...

Sa takvom ironijom mozes samo za sebe da govoris o Evropi a ne o milion nezaposlenih. Velika vecina ni ne moze da komunicira kao mi, jer nema para da kupi jedan PC. Nemamo mi milion intelektualaca, a ako vec tako govoris o ciscenju WC-a, onda znaj da mi imamo i stolare, izolatere, varioce, zidare,metalce rotacionase, elektricare, kuvare itd, da ne nabrajam. Ako ne znas sta je trziste onda ja ni ne znam zasto pricam sa tobom.
Srbija u Evropi znaci da idu i zaposle se punim pravom, sklapaju ugovore (licne), placaju poreze itd itd.
Pogledaj sa kojim primitivnim sarkazmom pitas za koga lobiram?
Da nije foruma u nekom direktnom razgovoru bih se izbljuvao.
Dakle ti ne verujes da ima jedana mali broj Srba koji sami sebi nalaze posao?
Tesko, jer svaki put kada idem, treba pismo, viza komplikacije. Kada konacno uspem, na svakom koraku neko pita, jel znas nekoga ovog ili onog profila?
Znam, kako ne, al ne moze da dodje, jer ceka da ga Velja svinjar uvede u Evropu.
To je tragedija koju im ti zelis.
A ja bih zeleo da kada sam negde, ima sto vise mojih zemljaka.
Sto se tice lobiranja, stvarno ne znam kako da ti odgovorim?
Govorim, citam, pisem engleski i nemacki. Iskljucivo kao samouk, bez ijednog casa nekog kursa.
15 godina svakodnevnog ucenja, po malo. Eto, prst Vatikana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
To da im ja kao zelim nesto lose, a ti sve najbolje, to ti tvrdis... ja verujem da ti verujes da jeste tako...

A po recniku i po ponasanju, Velja svinjar je ocigledno tebi mnogo blizi, iako se ti tako ne deklarises...

A diskusija izmedju nas jeste uzaludna... po principu "ko o cemu, baba o ustipcima" ti ponavljas jedno te isto, navodis sam neke primere da bi sam izvuko neke zakjlucke i imam utisak da i diskusiju ne vodis sa mnom... prema tome, evo jedna tacka . i uzivaj....
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Hvala, drzacu se uzivacije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
dulisha, ti hoces da kazes da srbiji ne treba EU???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Osvestite se ljudi, mi hocemo ili necemo, moracemo.
hajde hipoteticno da necemo. Gordi, ponosni, smrdljivi, gladni sedimo na sred rvrope i prkosimo.
A svi ostali udju. Znas koliko ce pasosa imati kvazipatriote? Po desetak.
Desice se onaj nestanak Srba ali na drugi nacin. Stope se sa drugima.
I ko ce to dozvoliti?
Eno daj Boze da se Srpska digne na nekom visokom nivou, a ne vidim zasto ne bi.
Pa svi ovi prekodrinski komesari, sto sada vrsljaju po Srbiji i izigravaju velike patriote otici ce tamo.
Da srbuju i da ih srozaju.
Nema sansi da ne udjes, pa kroji se druga istorija Balkana, zar ne vidis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

Vec sam napisao sta mislim o tome. Protiv stavova nekih ljudi nemoguce se je boriti...

Btw, shkorpionche opet si izlupao gluposti... Hrvati nisu u EU, pa mogu da putuju gde hoce i da se zaposle i bilo sta... to moze i bez EU...

Hocu da me ti i shkorpionche ubedite da mi treba... ajde tako na primer...
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 14:57:35 od dulisha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Vec sam napisao sta mislim o tome. Protiv stavova nekih ljudi nemoguce se je boriti...

Btw, shkorpionche opet si izlupao gluposti... Hrvati nisu u EU, pa mogu da putuju gde hoce i da se zaposle i bilo sta... to moze i bez EU...

Hocu da me ti i shkorpionche ubedite da mi treba... ajde tako na primer...
Hajde da ti prodjem na mladost. Jos ces nauciti.
Hrvati mogu da putuju, ali ne mogu da sklapaju punim pravom radne ugovore. Njih treba neko da mu 'napravi' papire.
On ne moze kao Rumun da ode i prijavi se da radi normalno.
Prosto: treba gazdi zidar, Rumun stupa na rad odmah, Hrvatu treba gazda da napravi papire, dozvole itd. Hoce qrc. Kad ima Rumuna. Jel ti jasno?
Ni ne znam status, mozda je Hrvatska pridruzeni clan pa ima neke olaksice, kazem neke.
Ozenis se Nemicom, kao Evropljanin imas pravo na Nemacki rezident odmah, a Hrvat mora da ceka dok se papiri ne obave a ponekad nikada.
Ako imas rezident imas sva prava kao Nemac. Rezident, odnosno si njihov stanovnik.
Lupate neke stvari, a ocito ne znate sta je sta. Pa ste zbunjeni.
Svakako da ne treba Evropa. Imas inzenjere, imas dobre direktore, imas kadar, makroekonomiju ces sam, gordo podignuti, verovatno ce Dulisha da ide na javne radove, pa ces proizvoditi kvalitetne stvari tako da ce svi da odjebu evropu i da kupuju od tebe.
Ostalom svetu ces reci: ostavite te kurtone, kupujte od mene.
Jebes Mercedese i njihove BMW, ja imam Jugo.
Dok u svetu preko noci hvataju kriminalce, ne stigne ni kuci da stigne posle pocinjenog dela, ti ces da dajes obavestenja: traga se za njim
 Smile Smile Smile
Sirovine ces prodavat za djabe, a bices ponosan.
Srbi ce ti odlaziiti, sve vise i vise 'out', a ti ces ostati sa ovima kojima evropa ne treba.
Od silnog patriotizma, bar 30% ima strane pasose. A jos 50% pitaju kako i ja da to dobijem?
O cemu ti pricas i koja pitanja postavljas jel znas?
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 15:48:19 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Hajde da ti prodjem na mladost. Jos ces nauciti.

Priznajes da si ranije jeo govna, dobro.

Hrvati mogu da putuju, ali ne mogu da sklapaju punim pravom radne ugovore. Njih treba neko da mu 'napravi' papire.
On ne moze kao Rumun da ode i prijavi se da radi normalno.
Prosto: treba gazdi zidar, Rumun stupa na rad odmah, Hrvatu treba gazda da napravi papire, dozvole itd. Hoce qrc. Kad ima Rumuna. Jel ti jasno?

Nije mi jasno. Hrvat ce da radi za manje pare, prema tome gazda ce lagano da odjebe Rumuna. Ovo je argument protiv.

Ni ne znam status, mozda je Hrvatska pridruzeni clan pa ima neke olaksice, kazem neke.

To se zove "bela sengen lista". Za sve si cuo, za to nisi. Jako interesantno...

Ozenis se Nemicom, kao Evropljanin imas pravo na Nemacki rezident odmah, a Hrvat mora da ceka dok se papiri ne obave a ponekad nikada.

Treba svi da zenimo Nemice da bi bili ravnopravni gradjani Evrope?!?  Smile  Smile  Smile  Smile

Ako imas rezident imas sva prava kao Nemac. Rezident, odnosno si njihov stanovnik.
Lupate neke stvari, a ocito ne znate sta je sta. Pa ste zbunjeni.

Da bi imao "rezident" tj. "stalno boraviste" posto nisi ucio srpski negos samo engleski i nemacki u poslednjih 15 godina, moras da se prijavis odakle god da dolazis. I Spanac mora da ceka papire ako hoce da zivi u Nemackoj "za stalno".
Zbunjen jesam, za nekog ko jede govna kao ti ocekivao bih da bar zna o cemu prica.

Svakako da ne treba Evropa. Imas inzenjere, imas dobre direktore, imas kadar, makroekonomiju ces sam, gordo podignuti, verovatno ce Dulisha da ide na javne radove, pa ces proizvoditi kvalitetne stvari tako da ce svi da odjebu evropu i da kupuju od tebe.
Ostalom svetu ces reci: ostavite te kurtone, kupujte od mene.
Jebes Mercedese i njihove BMW, ja imam Jugo.

Samo ti znas sta ovo znaci... Hoces da kazes da cemo mi da pravimo BMW?!?! Hoces ti da kupis fabriku, Ceda, ili sta???

Dok u svetu preko noci hvataju kriminalce, ne stigne ni kuci da stigne posle pocinjenog dela, ti ces da dajes obavestenja: traga se za njim
 Smile Smile Smile

Ovo nema nikakve veze sa EU...  Smile

Sirovine ces prodavat za djabe, a bices ponosan.
Srbi ce ti odlaziiti, sve vise i vise 'out', a ti ces ostati sa ovima kojima evropa ne treba.
Od silnog patriotizma, bar 30% ima strane pasose. A jos 50% pitaju kako i ja da to dobijem?
O cemu ti pricas i koja pitanja postavljas jel znas?

Na pitanja koja ja postavljam odgovor od morona nije moguce dobiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:05:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.