Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:31:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EU  (Pročitano 637579 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pazi boga ti al ste se našli jedan stavio nemacku zastavu,prica meni kako je ravnopravan  sa Nemcima(strašno) drugi mi objašnjava kako je Rumunija i Bugarska meka i medina upotrebljavaju reci koje ni sami ne razumeju,ja razumem kad Hrvat i Bošnjak imaju tako mišljenje o Srbiiji al "Srbin" to nerazumem.Nisam još video Hrvata i Bošnjaka da tako pljuju po svojoj državi,to samo ima kod Srba,svaka nam cast zato i jesmo tu gde smo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pazi boga ti al ste se našli jedan stavio nemacku zastavu,prica meni kako je ravnopravan  sa Nemcima(strašno) drugi mi objašnjava kako je Rumunija i Bugarska meka i medina upotrebljavaju reci koje ni sami ne razumeju,ja razumem kad Hrvat i Bošnjak imaju tako mišljenje o Srbiiji al "Srbin" to nerazumem.Nisam još video Hrvata i Bošnjaka da tako pljuju po svojoj državi,to samo ima kod Srba,svaka nam cast zato i jesmo tu gde smo...
Eto a ti nam poboljsavas prosjek kada mi neznamo a ti znas onda...kada bi ti dosao pa nama rekao ajde zasto netreba Srbiji EU i zasto ljudi u Njemackoj nisu ravnopravni a u Srbiji to jesu itekako...ja znam da ja se ovdje skolujem,radim,zaradjivam i dobijam posao kao i svaki drugi covijek koji ovdje radi bitno je kakva ti je diploma koju nosis iz skole ili zanata ....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile Smile Svaka ti cast...Ja sa tobom i nemam problema,ja govorim o Srbima...Nego reci mi šta ima na Nemackom forumu?kako stoje Turci jesul pretekli Srbe?
« Poslednja izmena: 10. Maj 2007, 23:12:56 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Turci kao turci imaju svoje zajednice imaju 30.000 samo kebab radnica...ja neznam koliko je tebi poznato ali u Njemackoj one partije politicke koje se zalazu za istjerivanje stranaca ili da se prvo zaposljava Njemci neprodju ni konzensus da udju u parlament....toliko o tome kako njemci razmisljaju...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znam kako razmišljaju,da mogu vratili bi Adolfa na vlast, al nece moci ove noci ,samo je Turaka 5 miliona + ostali malo teze bi to išlo,ostaje im samo da gutaju knedle i glume demokrate,ocigledno nisi malo dublje pricao sa nemcima pogotovo kad malo popiju kad ih pitas sta misle o brkici 80% misle da je rano poceo ....Što se mene tice Danke Deutschland...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Znam kako razmišljaju,da mogu vratili bi Adolfa na vlast, al nece moci ove noci ,samo je Turaka 5 miliona + ostali malo teze bi to išlo,ostaje im samo da gutaju knedle i glume demokrate,ocigledno nisi malo dublje pricao sa nemcima pogotovo kad malo popiju kad ih pitas sta misle o brkici 80% misle da je rano poceo ....Što se mene tice Danke Deutschland...

Vidim rasutras se sa ciframa gdje zive samo 5 miliona turaka damije znati..ali ajde necemo dalje ti kazes eto jedva bi cekali Hitlera ali nesto nece im NDP ni konsensus da predje cudno to ali nema veze idemo dalje..Srbija u EU...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Parivodić: Evropska unija je prioritet Srbije
Autor: Tanjug - FoNet | 11.05.2007 - 16:29

Više od 70 odsto građana Srbije snažno želi pridruženje Evropskoj uniji, a istovremeno 70 odsto srpskih studenata ne može slobodno da putuje u Evropu, izjavio je danas u Zagrebu ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom Milan Parivodić.
Ministar Parivodić je kao šef delegacije Srbije na samitu šefova država i vlada zemalja Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEECP) rekao da je regionalna saradnja glavni prioritet i da proces saradnje ostaje najznačajniji okvir u jugoistočnoj Evropi. Parivodić je u tom smislu podržao integraciju infrastrukture, trgovine i drugih područja i posebno istakao značaj Zone slobodne trgovine u Centalnoj Evropi (CEFTA). Srpski ministar je među glavne probleme u regionu, naveo, i položaj izbeglica, i rekao da je važno da se o tome otvoreno razgovara.
Parivodić je primetio da je pitanje južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, na zagrebačkom samitu pokrenuto više puta i podsetio da je za Srbiju 17. mart 2004, s obzirom na na eskalaciju nasilja i rušenja koja su tada albanski ekstremisti sproveli u pokrajini, isto što je za SAD 11. septembar 2001. Ministar Parivodić je, takođe, odbio reči premijera Albanije Salji Beriša, koji je govorio o Kosovu u kontekstu velike Srbije, ističući da je pokrajina deo države Srbije.
- Koliko će uskoro biti albanskih država u regionu - dve, tri ili četiri, i da će to biti jedna velika Albanija, upitao je Parivodić svog kolegu.
Šef srpske delegacije naveo je i da je ekonomska situacija u Srbiji dobra i stabilna, kao i da je u 2006. Srbija imala najbrži razvoj privrede zabeležen posle demokratskih promena.
- Dobra vest je i da je postignut dogovor stranaka o demokratskoj vladi, zaključio je ministar Parivodić.

Baroso: Članstvo u EU treba zaslužiti

Predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Baroso je danas izjavio da lideri zemalja Jugoistočne Evrope moraju raditi na reformama, kako bi zaslužili članstvo u Evropskoj uniji.
- Možete biti sigurni da će EU uvek biti na vašoj strani, kako bi vam pomogla u tom nastojanju. Ali, to je, na kraju, vaša odgovornost, rekao je Baroso na samitu zemalja Jugoistočne Evrope u Zagrebu.
Baroso je uputio "posebnu poruku" Beogradu: da bi srpski lideri i narod trebalo da odluče "da li žele da se vrate
nacionalističkoj i izolacionalističkoj prošlosti ili krenu ka evropskoj i naprednoj budućnosti".
- Danas je vaš region na raskršću, birajući između članstva u EU i povratka izolaciji, moguće i metežu, ocenio je
Baroso na samitu, javlja AP.
Baroso je izjavio da EU "u potpunosti podržava" plan specijalnog izaslanika Ujedinjenih nacija Martija Ahtisarija o nadgledanoj nezavisnosti Kosova.
U narednom trogodišnjem periodu EU planira da izdvoji 2,7 milijardi evra kao finansijsku pomoć integracijama i reformama na Balkanu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Vidim rasutras se sa ciframa gdje zive samo 5 miliona turaka damije znati
Ajde se potrudi pa ceš videti da je 5 miliona,a onda nadam se jedno demokratsko izvinjenje ili ako hoceš demokracisko..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Citat
Vidim rasutras se sa ciframa gdje zive samo 5 miliona turaka damije znati
Ajde se potrudi pa ceš videti da je 5 miliona,a onda nadam se jedno demokratsko izvinjenje ili ako hoceš demokracisko..

Vidis Rinaka ja za tvoje godine mislio sam da si imalo konkretniji ili barem malo vise razuma da imas....demokratsko izvinjenje netrebam ja tebi davati nego ti meni a to sto ti malo znas o stvarima sto pricas to je druga prica,ja o necemu sto neznam necu da pricam a evo tebi statistika

Ausländische Bevölkerung am 31.12.2006 nach Geschlecht für die am häufigsten vertretenen Staatsangehörigkeiten            
Staatsangehörigkeit   Insgesamt   Männer   Frauen   

Türkei      1 738 831    920 861    817 970   
Italien     534 657        315 432    219 225   
Polen        361 696    175 275    186 421   
Serbien und Montenegro*)    316 823    165 910    150 913   
Griechenland                             303 761    165 159    138 602   
Kroatien                               227 510      111 826      115 684   
Russische Föderation                  187 514           75 327          112 187   
Österreich     175 653    93 182    82 471   

http://www.destatis.de/themen/d/thm_bevoelk.php

Modovi oprostite za nas off ali eto zelim nekome da dokazem ako misli da je u pravu a tesko je u zabludu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Milivojević: Kasni primena zakona
Autor: Beta | 12.05.2007 - 14:45

Generalni sekretar Evropskog pokreta u Srbiji Ksenija Milivojević tvrdi da od oktobra prošle godine u Srbiji nije donet nijedan zakon i da zbog toga kasni primena niza zakona.
Milivojevićeva je agenciji Beta rekla da kada je reč o potpisivanju Sporazuma i stabilizaciji i pridruživanju Srbije sa EU veliki broj zakona je donet još pre nego što su pregovori sa Evropskom unijom počeli, kao i posle, tokom trajanja pregovora.
- Ono o čemu je ostalo da se pregovara su tehničke runde, pa za samo potpisivanje Sporazuma nije dramatična situacija. Međutim, tokom same primene, a s obzirom da bi primena krenula veoma brzo, tu bi parlament i Vlada Srbije morali brzo da rade da bi se nadoknadilo izgubljeno vreme, kazala je Milivojević.
Ona je objasnila da broj propisa u "aki komuniteru" svake godine uvećava i da je za Srbiju bolje da što brže i sistematičnije usklađuje svoje propise sa EU.
- Što se brže potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju brže će se nadoknaditi gubitak vremena, u suprotnom ulazimo u sivu zonu, odnosno u veliki problem kada je reč o procesu evropskih integracija, navela je Milivojević i istakla da je mnogo važnije kad se rade procene Evropske komisije kako se usvojeni zakoni sporovode, jer nije dobro da zakon ostane "mrtvo slovo na papiru".
- Kada je reč o sprovođenju zakona tu imamo dosta loš rejting, s obzirom da su mnogi zakoni usvojeni, ali nisu uspešno primenjeni, navela je ona.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:31:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.