Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 03:11:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EU  (Pročitano 637388 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ma necemo uci sve da i damo Kosovo,Ratka i Radovana...
Citat
Ma koji inat? Da se raspadnes? Pa vise od pola nacije nema taj inat.
Pa nije srpska nacija zasluzila da bude crna rupa na karti sveta.
Zasto? Da bi Nikolic i Kostunica vladali? Strasan inat da im ides na ruku
Šta bre pricas kakav Koštunica kakav Nikolic pa Sloba pre,nemoj ti ko oni što su mislili da su mašine krive zbog nezaposlenosti, u pitanju je nešto sasvim drugo a to se nemože u dve reci objasniti...
Pa ja vidim da si ti objasnio inatom. To resava problem koliko vidim u tvojoj kosmoviziji.
U pitanju je zivot sedam miliona ljudi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa ja kako,daj mi molim te objasni što su se toliko upeli da nam uzmu Kosovo,što to su to od nas bolji Rumuni,Bugari itd,veruj da bi mogao ovako do zore...pa ja sta to sve nego da izazove inat....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa ja kako,daj mi molim te objasni što su se toliko upeli da nam uzmu Kosovo,što to su to od nas bolji Rumuni,Bugari itd,veruj da bi mogao ovako do zore...pa ja sta to sve nego da izazove inat....

A po cemu nisu to Rumuni i Bugari bolji...naravno da imaju probleme i te zemlje koje su sada u EU ali barem sve od sebe daju da im zemlja ide naprijed i nevide u svakoj zemlji koja je sa zapada jednog neprijatelja kao sto neki politicari u SR to vide...nema inata i nitko Srbe ne ugrozava a daleko je to da sa Kosovom vas netko ucjenjuje...za Kosovo,haag,Slobu nisu ni EU a ni Rusija ni SAD krivi nego Srpski politicari koji kao i danas neznaju kako i gdje da upravljaju na pravi nacin...ovo je najbolji pokazatelj ovo sto se u skupstini desava..mozes se ti inatiti ali od toga ti neces imati nista a druge ljude to nemari ili zemlje,od inata se nemoze zivjeti.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nisu bolji ni po cemu bio sam i kod jednih i kod drugih,bio sam i u toj tvojoj Nemackoj rekao sam ti nisu me nicim odusevili a ako ti misliš da su za ovo stanje krivi Srpski politicari onda u redu, neslažem se nimalo,a sad da se vracam toliko unazad da bi ti svatio razloge zbog cega nam se sve to desava nemogu suvise dugo bi trajalo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Pa sta te ima tko oduseviti ili ne...za sigurno je da te zemlje koje si spomenuo imaju bolji polozaj u svijetu nego tvoja zemlja i tu se trebas pitati zasto...u svakom slucaju oni naprjeduju dok Srbija gubi povjerenje od nacija koje u Srbiju najvise ulazu i to sigurno nije Rusija ili Kina...

I kazes nisu bolji ni po cemu ali nisu ni gori..jedino to sto oni kada idu za Srbiju netrebaju vize da uzimaju a Srbi za Rumuniju i Bugarsku moraju..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dobro i sta sad ?oni su i dalje Bugari i Rumuni i ti tvoji ih nevole isto tako kao i nas Srbe i Turke ja da sam  htio da zivim tu gde si ti ja bi tu i ostao a to sto misle da smo mi neki zecevi ili stali pa nam nude stap i sargarepu kod mene samo stvaraju inat,a ti kad ti je toliko tu dobro i kad si ravnopravan sa ostalim u Nemackoj ajde onda na njihov forum pa malo tamo diskutuj o pravima recimo Turaka itd...Znas dobro da si tu niko i nista,ja sam radio kao sportista u Nemackoj imao strašnu platu i to je sve,100x mi je bolje u ovakoj Srbiji nego u toj kvazi demokratiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ma slusaj, svi su oni najgori. Oni u stvari nisu ljudi. Ljudi su samo neki Srbi. Oni koji nose krstace i kokarde. Svi su ostali govna najobicnija, pederi.
Cista sirotinja koja se prodala Evropi. Nemaju dostojanstva.

Rumuni su veoma stabilna zemlja sa 24 miliona stanovnika. Proslo je skoro 20 godina od kada su zbacili komunizam i ucinili velike korake napred.
Sela su se neverovatno izgradila od kada su izasli iz njihovih kolhoza i poceli da rade svoju zemlju.
Ceska, Slovacka, Madjarska su jos razvijenije od Rumunije.
Svi oni idu u jednoj stabilnosti laganim koracima napred. To je mirovni projekat. drzave ne trose vise ogromne svote na vojske i narocito ne ratuju.
Izgleda da mnogi nisu putovali, pa sude po onome sto su bili. Ponavljam proslo je 20 godina.
Oni su svi daleko odmakli od Srbije. A bili su Ruske gubernije, to sto hocemo i mi malo da budemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Dobro i sta sad ?oni su i dalje Bugari i Rumuni i ti tvoji ih nevole isto tako kao i nas Srbe i Turke ja da sam  htio da zivim tu gde si ti ja bi tu i ostao a to sto misle da smo mi neki zecevi ili stali pa nam nude stap i sargarepu kod mene samo stvaraju inat,a ti kad ti je toliko tu dobro i kad si ravnopravan sa ostalim u Nemackoj ajde onda na njihov forum pa malo tamo diskutuj o pravima recimo Turaka itd...Znas dobro da si tu niko i nista,ja sam radio kao sportista u Nemackoj imao strašnu platu i to je sve,100x mi je bolje u ovakoj Srbiji nego u toj kvazi demokratiji...
Vidim ja dovoljno si dugo se bavio njemackom i njenim zivotom i bugarskom i rumunskom pa da znas kako je kod njih...ja imam ista prava kao i svaki njemac ovdje to je razlika izmedju zapada i Srbije,tu se gleda kome mozes da uvalis novac pa da te ubaci u neku firmu ili da imas rodjake koji te mogu ubaciti,tu znanost nista neznaci nego upravo obrnuto...vecina studenata koji su zavrsili faksove po Srbiji rade neke nize poslove od svojih ili bjeze na zapad u kojem stranci vrijede po tebi manje od jedne nule....a Rinaka nebrini se majke ti gdje ja chatujem i pisem i na kojem sam forumu...otvori svoj forum pa onda samo prijatelje tu pozivaj a druge neistomisljenike baniraj...i kakvi zecevi i sargarepa pa jeli vama kriva EU sto imate politicare poput Kostunice,Nikolica,Vucica pa cak i ovaj Tadic izgleda pomalo izgubljen....to ste vi krivi...po tebi kako pricas je super u Srbiji cvijeta biznis i ljudi ekstra zive Svicarska nr.2....ali daleko je Srbija jos od bilo kakve EU...
Samo znam vi bi Europski standart ali ne Europu...cudno razmisljas ti...bio sportista pa ti se nije svidjelo uz ekstra novac pa si se vratio... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@Tiger
Ovde treba da se zavrsi sa polarizacijom. Inace sto se tice ekonomske situacije, treba 5 godina da budemo u vrhu po proizvodnji hrane.
Argumentovacu ti: za razliku od drugih zemalja, Srbija je bila stotinama godina domacinska zemlja sa malim domacinstvima. To vazi i za Vojvodinu i narocito za uzu Srbiju, koja je u sustini bogatija od Vojvodine.
Ovde trziste uvek postoji, na ovaj ili onaj nacin.Ono bi u normalnim uslovima odmah proradilo.
Za razliku od Rumuna i ostalih ovde i sam znas da su ljudi imali svoju zemlju i sve ostalo.
nemaju gde da investiraju, pa zato dizu ogromne kuce i ogromne grobnice 9kao primer)
Ovde je problem sto ce svako uvodjenje standarda biti propraceno da to Solana uvodi a ne potreba za boljim.
Pa prema tome, ovde ce uvek biti hleba, ali fali edukacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
@Tiger
Ovde treba da se zavrsi sa polarizacijom. Inace sto se tice ekonomske situacije, treba 5 godina da budemo u vrhu po proizvodnji hrane.
Argumentovacu ti: za razliku od drugih zemalja, Srbija je bila stotinama godina domacinska zemlja sa malim domacinstvima. To vazi i za Vojvodinu i narocito za uzu Srbiju, koja je u sustini bogatija od Vojvodine.
Ovde trziste uvek postoji, na ovaj ili onaj nacin.Ono bi u normalnim uslovima odmah proradilo.
Za razliku od Rumuna i ostalih ovde i sam znas da su ljudi imali svoju zemlju i sve ostalo.
nemaju gde da investiraju, pa zato dizu ogromne kuce i ogromne grobnice 9kao primer)
Ovde je problem sto ce svako uvodjenje standarda biti propraceno da to Solana uvodi a ne potreba za boljim.
Pa prema tome, ovde ce uvek biti hleba, ali fali edukacija.

Pa naravno da je Srbija od samog Boga dobila to bogatstvo kao sto ima cijela Srbija a to je plodna zemlja,ja samo zelim reci dok druge zemlje u okruzenju grabe za buducnoscu Srbija se okrece u krug...i da biti ce uvijek kruha samo zalosno je to da si ljudi nemogu nista vise priustiti nego jednog zivota koji nepruza bas dosta luksuza..ja znam samo da ova politika koja se vodi neskodi politicarima nego samom narodu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 03:11:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.