Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 23:21:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EAU?  (Pročitano 49271 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Citat
direktor kosmosa

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Nije dugo trebalo da  pokažeš kako si zapravo razmeženi kompleksaš kome briznu suze čim mu se naruši samooobmana da su njegove tirade, inače pune opštih mesta, prepričavanja naklapanja iz nepouzdanih medijskih izvora i nebuloznih nagađanja, zapravo aksiomi.

Smile

Srce malo povredjeno, nemoj ovo lično da shvataš ti si samo kolateralna šteta toga što je manje ljudi na forumu pa sam te primetio, jer podsetiću te kad si došao ovde i na temi o izborima glumio vučićevog fana pola teme, a onda doživeo transformaciju i krenuo da glumiš Vučićevog protivnika, a uzgred te svi mazali go**ima, ja se nisam bavio tobom jer sam video da se radi o nekoj izgubljenoj duši. U ove dve teme sam te izvrnuo na postavu jer mi brate bilo dosadno, a obožavam da zadrmam kavez tim teoretičarima majka Rusija, evroazijska unija čisto da vidim šta tu ima ispostavi se obično kao u tvom slučaju da je sve prazno i da nema ništa. Smile

Citat
Previše si glup, ostrašćen i ograničen da shvatiš zašto je taj čovek najgori mogući protivkandidat mafiji.

Zasto bi se neko i suprotstavljao mafiji? Mislim, pokuso je neko pa je dobio metak. Glupo je razmisljanje da mos nesto protiv mafije nego mos samo uz njih. Putin je ozakonio njihove strukture koje su nastale tamo kad je pocelo da skripi sredinom osamdesetih, kad je pocela korupcija kojoj niko nije mogao da stane u kraj i na kraju, gde su sve strukture bile umesane. Putin je to aminovo jer ga ne bi bilo da je pokusao da ih izigra. A Moma je tu beznacajna simbolika, vredna par redova u bulevarskoj stampi i opstem kukanju pojedinaca. Crna Gora gura u NATO a Trump pokazuje gde je kome mesto i to je to, dok Rusi vlasnici nekretnina se nadaju da ce ulaskom u NATO zbog garantovanijeg mira cene njihovih nekretnina jos vise porasti...

Ma ja tipujem da se radi o nekom malo starijem čoveku, a čini mi se da ima neke veze sa CG ili živi dole ili je poreklom odtamo pa nesrećnik to emotivno doživljava jer ne mogu jebote da verujem da nekome moram da objašnjavam zašto je Momir loša ideja.

A što se tiče Rusa pa dovoljno ti govori činjenica o kakvoj se tu gluposti radi da na moj komentar da tajkuni imaju 500 milijardi bogatstva, ljudi se uvrediše, kaže nemoj neistine da širiš oni imaju više Smile znači ne palimo se samo na Rusiju i vojsku nego i na tajkune da imaju više, to su stepeni ludila koje je nemoguće razumeti.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Smile
Srce malo . Smile

Пиктограми и фегетски вокабулар  у твојим емотивним постовима су знак велике душевне боли и растројства насталог услед болних мацола које си искусио.

Нездраво је да се бавиш мноме тако опсесивно, иди боље научи нешто пре но што се упустиш у дискусију која се претвори у твоје болно понижење.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2017, 11:03:45 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Ruski oligarsi su planski napravljeni, ako bi to tako moglo da se kaze, ja ne bi znao drugu terminologiju da smislim. Prosto receno kad je KGB negde sredinom 80ih, a mozda i nesto ranije, skapirao da sa (ruskim)komunizmom Rusi ne mogu pobediti zapad, doneta je odluka da se predje na kapitalizam. Zato je trebalo stvoriti i kapitaliste, a Rusi nisu bas imali vremena, a ni nacina u sustini, da ih sad stvaraju onako kako su stvarani na zapadu. Znaci ceo proces koji je tekao od Gorbacova zakljucno sa Putinom je indukovao i kontrolisao KGB sa ciljem da od Rusije napravi velesilu konkurentnu zapadu. Ovo sto prica Maradic nema veze sa zivotom, da je Putin prosto legalizovao pare mafiji. Kompletna infrastruktura KGB u Rusiji je opstala i zato je haos uspostavljen u vreme vlasti Gorbacova i Jeljcina, maltene potezom pera ukinut dolaskom Putina na vlast. Upravo je ta ocuvana infrastuktura KGB omogucila i bila poluga kojom je to postignuto.
Problem sa ovako generisanom privrednom elitom je u tome sto elitu nije stvorilo regularno trziste, poslovne ideje i slicno, nego sto je stvorena politickom voljom, pa je poslovna sposobnost takvih oligarha vrlo upitna. Ono, Rusi se trude, nije da se ne trude, da im kompanije budu sto bolje, al jbga kad ti kupis Mazov kamion ganc nov i uz njega ide dzak rezervnih delova, jer skoro svaki treba da se popravlja odmah u startu. Gro ruskih tajkuna zavisi od kesa koji drzava zaradi prodajom nafte jer je i dalje gro privatnih kompanija na ovaj ili onaj nacin vezan za drzavnu sisu. Ruski problem je sto bi kapitalizam bez demokratije, kao i mi u ostalom, a to ce tesko ici i da ikad postane konkurentno na svetskom trzistu. Zna se da ja nisam pobornik kapitalistickog drustvenog uredjenja, ali ono je neostvarivo bez demokratije, i to ce Ruse ostati da kara do daljnjeg ako su vec resili da pobede protivnika njegovim oruzjem. Uostalom, imali smo i temu o tome, da uz neosporan intelektualni dar ruske nacije i obilje resursa Rusija ne moze da postigne visok standard gradjana i velika ulaganja u vojsku.
Zasto ideoloski Rusi nisu neka sustinska alternativa zapadu je isto po meni vazno pitanje, jer mislim da je SSSR ideoloski imao daleko veci prostor za "sigranje" na globalnoj mapi od danasnje Rusije. Vecinu ljudi na svetu boli qrac dal je svet unipolaran ili ne, al im itekako igra dal imaju 8-casovno radno vreme i slobodan vikend, i primanja od kojih mogu da finansiraju kupovinu gajbe i izdrzavanje dece.
Al na kraju krajeva sve je to nebitno za nas, mislim na unutrasnje uredjenje Rusije i njihove zablude, ako su zablude ... Kljucno pitanje za nas je dal je EAU trziste pogodan i dovoljan prostor za razvoj nase ekonomije. Ja mislim da jeste, i da bi u privredi okrenutoj EAU daleko vise naroda moglo da radi neki koristan posao, a ne da ceka milostinju od drzave u vidu izmisljenog ili neodrzivog radnog mesta.
Jbga ... ljudi idu za svojim odrzanjem, i ako to znaci da se partijski zaposljavaju, onda ce tako i biti, kao sto je to bilo i za vlasti prethodnih vlasti koje su Srbiju politicki i ekonomski okrenuli EU trzistu za koje najveci deo stanovnistva prosto nije sposoban da radi.
Sad ... ovde ima ljudi koji tvrde da bi nas zapad istog momenta izolovao, pominjase neke protokole ... priznajem da nisam dovoljno informisan da bi pisao na tu temu, u svakom slucaju, ako je tako ... tj da nemamo slobodan izbor EU ili EAU, onda nase prikljucivanje EU treba nazvati pravim imenom. Kad se tako nekome prikljucujes, onda to rodjaci nije udruzivanje, nego aneksija tj okupacija, sta je kome vec adekvatniji izraz za nas "evropski put".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Dosadan si mi ne mogu više da te gazim ipak mi te nešto žao, nisi ti kriv što si tako ograničen, šta ćeš. Nego nam nisi rekao za mesec jun hoćeš li biti Vučićev fan ili žestoki protivnik režima? Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Ruski oligarsi su planski napravljeni, ako bi to tako moglo da se kaze, ja ne bi znao drugu terminologiju da smislim. Prosto receno kad je KGB negde sredinom 80ih, a mozda i nesto ranije, skapirao da sa (ruskim)komunizmom Rusi ne mogu pobediti zapad, doneta je odluka da se predje na kapitalizam. Zato je trebalo stvoriti i kapitaliste, a Rusi nisu bas imali vremena, a ni nacina u sustini, da ih sad stvaraju onako kako su stvarani na zapadu. Znaci ceo proces koji je tekao od Gorbacova zakljucno sa Putinom je indukovao i kontrolisao KGB sa ciljem da od Rusije napravi velesilu konkurentnu zapadu. Ovo sto prica Maradic nema veze sa zivotom, da je Putin prosto legalizovao pare mafiji. Kompletna infrastruktura KGB u Rusiji je opstala i zato je haos uspostavljen u vreme vlasti Gorbacova i Jeljcina, maltene potezom pera ukinut dolaskom Putina na vlast. Upravo je ta ocuvana infrastuktura KGB omogucila i bila poluga kojom je to postignuto.
Problem sa ovako generisanom privrednom elitom je u tome sto elitu nije stvorilo regularno trziste, poslovne ideje i slicno, nego sto je stvorena politickom voljom, pa je poslovna sposobnost takvih oligarha vrlo upitna. Ono, Rusi se trude, nije da se ne trude, da im kompanije budu sto bolje, al jbga kad ti kupis Mazov kamion ganc nov i uz njega ide dzak rezervnih delova, jer skoro svaki treba da se popravlja odmah u startu. Gro ruskih tajkuna zavisi od kesa koji drzava zaradi prodajom nafte jer je i dalje gro privatnih kompanija na ovaj ili onaj nacin vezan za drzavnu sisu. Ruski problem je sto bi kapitalizam bez demokratije, kao i mi u ostalom, a to ce tesko ici i da ikad postane konkurentno na svetskom trzistu. Zna se da ja nisam pobornik kapitalistickog drustvenog uredjenja, ali ono je neostvarivo bez demokratije, i to ce Ruse ostati da kara do daljnjeg ako su vec resili da pobede protivnika njegovim oruzjem. Uostalom, imali smo i temu o tome, da uz neosporan intelektualni dar ruske nacije i obilje resursa Rusija ne moze da postigne visok standard gradjana i velika ulaganja u vojsku.
Zasto ideoloski Rusi nisu neka sustinska alternativa zapadu je isto po meni vazno pitanje, jer mislim da je SSSR ideoloski imao daleko veci prostor za "sigranje" na globalnoj mapi od danasnje Rusije. Vecinu ljudi na svetu boli qrac dal je svet unipolaran ili ne, al im itekako igra dal imaju 8-casovno radno vreme i slobodan vikend, i primanja od kojih mogu da finansiraju kupovinu gajbe i izdrzavanje dece.
Al na kraju krajeva sve je to nebitno za nas, mislim na unutrasnje uredjenje Rusije i njihove zablude, ako su zablude ... Kljucno pitanje za nas je dal je EAU trziste pogodan i dovoljan prostor za razvoj nase ekonomije. Ja mislim da jeste, i da bi u privredi okrenutoj EAU daleko vise naroda moglo da radi neki koristan posao, a ne da ceka milostinju od drzave u vidu izmisljenog ili neodrzivog radnog mesta.
Jbga ... ljudi idu za svojim odrzanjem, i ako to znaci da se partijski zaposljavaju, onda ce tako i biti, kao sto je to bilo i za vlasti prethodnih vlasti koje su Srbiju politicki i ekonomski okrenuli EU trzistu za koje najveci deo stanovnistva prosto nije sposoban da radi.
Sad ... ovde ima ljudi koji tvrde da bi nas zapad istog momenta izolovao, pominjase neke protokole ... priznajem da nisam dovoljno informisan da bi pisao na tu temu, u svakom slucaju, ako je tako ... tj da nemamo slobodan izbor EU ili EAU, onda nase prikljucivanje EU treba nazvati pravim imenom. Kad se tako nekome prikljucujes, onda to rodjaci nije udruzivanje, nego aneksija tj okupacija, sta je kome vec adekvatniji izraz za nas "evropski put".

ne da nisu mogli pobediti zapad...

nego ja zapadni model nastao kao nusprodukt tog modela...kao jedina varijanta koja je konkurentno sposobna...

i oni kad su videli da gube...oni su svim sredstivam nastojali da uruse sssr iznutra...

medjutim kao i svaki stos to moze da prodje samo jednom...

tako da...loptica je sa vase strane sad... Smile

rat...ukratko...
« Poslednja izmena: 27. Maj 2017, 14:29:30 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Citat
Ma ja tipujem da se radi o nekom malo starijem čoveku, a čini mi se da ima neke veze sa CG ili živi dole ili je poreklom odtamo pa nesrećnik to emotivno doživljava jer ne mogu jebote da verujem da nekome moram da objašnjavam zašto je Momir loša ideja.

Nije Moma losa ideja vec nikakva  Smile

Citat
A što se tiče Rusa pa dovoljno ti govori činjenica o kakvoj se tu gluposti radi da na moj komentar da tajkuni imaju 500 milijardi bogatstva, ljudi se uvrediše, kaže nemoj neistine da širiš oni imaju više Smile znači ne palimo se samo na Rusiju i vojsku nego i na tajkune da imaju više, to su stepeni ludila koje je nemoguće razumeti.

Pa ovce i jesu za sisanje, da nije tako ne bi recimo Trump postao predsednik. I ironicnom smislu imamo to vec u obradjeno u Alan Fordu sa likom Supehika...

Citat
Zato je trebalo stvoriti i kapitaliste, a Rusi nisu bas imali vremena, a ni nacina u sustini, da ih sad stvaraju onako kako su stvarani na zapadu.

Pa od cega ce ih stvoriti? Iz nicega? Svi ti oligarsi nisu nikli tek tako vec su se samo malo transformisali. Ranije su drzali snabdevanje stanovnistva sa sve oskudnijim trzistem i naravno korupcijom, posle su se samo presaltali i izisli na svetlo dana.

Citat
Prosto receno kad je KGB negde sredinom 80ih, a mozda i nesto ranije, skapirao da sa (ruskim)komunizmom Rusi ne mogu pobediti zapad, doneta je odluka da se predje na kapitalizam.

Da su to nesto ozbiljno planirali ko sto pricas, uradili bi transformaciju ko Kinezi, ne bi cekali da zemlja propadne do dna, toliko da su slali Jelcinja, koji je morao da glumi pajaca po zapadu da mu daju kintu jer ga kuci ceka gladan narod na ulici...

Citat
Kompletna infrastruktura KGB u Rusiji je opstala i zato je haos uspostavljen u vreme vlasti Gorbacova i Jeljcina, maltene potezom pera ukinut dolaskom Putina na vlast. Upravo je ta ocuvana infrastuktura KGB omogucila i bila poluga kojom je to postignuto.

Valjda Putin eto potpiso papir pa kriza jednostavno nestala? Da vidim da to uradi bez tovara para i kredita koje je Jelcinj iskamcio na zapadu. Da se ne varamo puno, Jelcinj je postavio Putina na vlast i pristao da postane omrazena figura kod Rusa jer sto vise ljage na njega, Putin je popularniji. Da nije tako narod bi video u Putinu samo nastavak Jelcinove garniture.

Citat
Kljucno pitanje za nas je dal je EAU trziste pogodan i dovoljan prostor za razvoj nase ekonomije. Ja mislim da jeste, i da bi u privredi okrenutoj EAU daleko vise naroda moglo da radi neki koristan posao, a ne da ceka milostinju od drzave u vidu izmisljenog ili neodrzivog radnog mesta.

Sad, sta bi to u zemljama EAU mogo prodati sto ne mozes sad? Mailine? Da se ne zaludjujemo, ono sto Srbija proizvodi, te zemlje proizvode isto tako i jos jeftinije. Doduse, jos gore je u EU, al tu moze da se jos nekako parira jeftinom radnom snagom. Ali sa druge strane, mislim realno da u EU bas nema neke motivacije da se prime zemlje ko Srbija, Kosovo, Albanija i slicno. Realno gledano, neke sanse je tad imala samo SFRJ, da posle uvodjenja trzisne privrede udje tamo negde potkraj devedesetih u tadasnju zajednicu, o cemu se tada nesto malo pricalo. Sad, pisi propalo i uzalud se nadaj.

Citat
Gro ruskih tajkuna zavisi od kesa koji drzava zaradi prodajom nafte jer je i dalje gro privatnih kompanija na ovaj ili onaj nacin vezan za drzavnu sisu.

Pa tesko ocekivati neki napredak kad na TV-u stalno prikazuju Putina kako potpisuje nesto, kvalitet robe i konkurentnost se ne poboljsava dekretom, to vidimo na primeru SSSR-a

Citat
i oni kad su videli da gube...oni su svim sredstivam nastojali da uruse sssr iznutra...

medjutim kao i svaki stos to moze da prodje samo jednom...

Pa dovoljno jednom, SSSR-a nema vise na karti a nece ga vise nikad ni biti  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
Vam ne stidna, evropejci?  Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876

Razložan si i pismen momak ali imaj na umu da je sve to o čemu pričaš posledica niza sistemskih diskontinuiteta  u Rusiji koje je režirao i finansirao Zapad u nameri da je konstantno destabilizuje.

Što reče gnusobna babuskera Olbrajt - Nije u redu da Rusi Sibir imaju samo za sebe.

Tako da država koja poseduje 50% zaliha svega te je razvila kosmičko raketnu tehnologiju kojoj niko na planeti ne može da parira svakako ima dovoljno vremena i kapaciteta da postane globalno konkurentna na tržištu porodičnih vozila, mobilnih telefona, pelena ultra klase i svakojake kozmetike.

Kada o nekom izričete sud imajte na umu sve parametre a ne samo određene okolnosti izvučene iz konteksta.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2017, 18:33:06 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 23:21:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Srbija EAU

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.