Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da ce Srbija pristupiti EU u narednih 10 godina?
Da, jer je to jedini pravi izbor
5.3%  (3)
Da, jer imaju interes na Balkanu
5.3%  (3)
Da, jer cemo sve prodati za EU
12.3%  (7)
Ne, jer EU ima alternativu
19.3%  (11)
Ne, jer nas ne zele i samo nas zavlace
35.1%  (20)
Za 10 godina EU nece postojati
22.8%  (13)
Ukupno glasova: 57
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija sigurna na evropskom putu ... ili ne? (+ anketa za euroskeptike)  (Pročitano 16308 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Nego zasto mislis da ja verujem u tih 6k jevrica by power of France....
Mene nervira to peglanje prosecnim platama...prosek plate je ovoliki, onoliki...a u stvari malo ko vidi uopste taj prosek.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2013, 23:30:56 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Не кажем да верујеш у то али ако наводиш тај баналан пример и тиме покушаваш доказати да су и ове званичне плате далеко од просечних...А ја између тога не видим везу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Ne pokusavam ja dokazati nista, nego Blic pise 6k jevra, ti kazes zvanicno 2k jevra, pitas coveka koji radi tamo on kaze 1500-1800 jevra pa i manje...kome verovati  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Као што сам рекао још нисам видео тај чланак нити знам о чему је...

Ваљда знаш како се рачуна просек...ако је просечна плата 2000€ то не значи да не постоје људи који имају мање...

Ко има увид у цело радно тржиште и плате? Држава. Па ко је онда компетентнији од државе да да податке о просечној плати...сад ако неко не верује тим подацима, шта му ја могу...само не видим зашто би све државе лагале о просечној плати...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Prosecna plata kako ni racunaju ovde, je uzimanje cifre negde iz takozvane srednje klase na primer 2000 dolara i nekog bednika koji prima platu od 600 ili mozda 800. I podele to na pola, i to ti je prosecna plata.  Dakle to nije ispravna cifra, jer imas ljude koji zaradjuju vise, i imas ljude koji zaradjuju manje.

Не могу јаче је од мене...покушао сам се суздржати ал кад је лупио да је просечна плата у Америци 800-1200 долара контроле су попустиле... Smile
Ja ne znam jel tebi treba da se crta.

Izracunaj ti platu od na primer 10 dolara po satu.  Ok, ok.  10 dolara puta 40 sati nedeljno, je 400 dolara, 400 dolara puta 4 nedelje je 1600 dolara, ali to je pre nego sto ti uzmu poreze i osiguranje i kojekave dazbine, i ti fakticki dobijes oko 1200-1400 dolara, zavisno od drzave, osiguranja (ako ti to nude) itd. 

E sad, ovo je po najboljim okolnostima.  Sve vise i vise u Americi ti daju samo 31 sat da radis, jer tada se smatras poluvremeni radnik, pa ti vidi.
Ali vazno je da ti znas sta se dogadja u Americi i Evropi, kada si takav strucnjak, lepo idi i pocni da radis, i da vidis kako je lepo. 

@Inicio
Predstani da podjebavas.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2013, 18:00:46 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Колико се ја разумем у математику просек се рачуна тако што се сви износи саберу па се поделе са бројем износа....

Ако двоје људи зарађује 1000€ троје 1200€ петоро 1500€ а двоје 2000€ просечна плата је 1425€...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2013, 18:03:48 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Matematika je chudo.. Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Sve je to lepo ali prosek plate nije realan pokazatelj zarada...moja plata je daleko ispod proseka...ali prosek je ipak 45 iljada...
Drzava realno prikazuje kada rasclani taj prosek kasnije kroz regione...pa je taj prosek mnogo veci u Beogradu a mnogo manji u Nisu itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Колико се ја разумем у математику просек се рачуна тако што се сви износи саберу па се поделе са бројем износа....

Ако двоје људи зарађује 1000€ троје 1200€ петоро 1500€ а двоје 2000€ просечна плата је 1425€...
Ja ti kazem sta oni racunaju ovde, jer bili su senatori i guverneri hvatani u lazi, jer su manipulisali brojke.

Nego ja ti lepo kazem, pogledaj lepo cene svega sto sam nabrojao, pa ti mi kazi da je sve u redu i na nivou.
I pre nego sto skocis, i kazes, otkud amerima onda najnovije knjige, telefoni itd.  Seti se, da oni zive ovde ok kreditnih kartica. 
Ja odbijam da koristim to sranje, i zato ne dugujem nikome nista osim naravno smetenim lekarima. 
Dakle, ako zelis da zivis na velikoj nozi, imas da se zaduzis u bozju mater, i ja ne branim nikom da dodje, ni da pokusa, moj savet je uvek bio, da covek bude gastarbajter. DOdji, zaradi i vrati se kuci, to je najbolje. 
Sad, slozio se ti sa tim ili ne, je uopste nebitno. Ja govorim istinu, i nemam razloga da lazem ikoga.

Sad ja tebe pitam, odakle ti dolazis do zakljucka da je ovde standard bolji?

@cg ac
Ja vise ne znam sta treba da napisem da bi neko razumeo.  Nek ljudi veruju praznoj statistici i glupostima.  Samo se seti, Ameri su sleteli i na mesec ...
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Nego jel nama siguran ovaj put ka europi ili nije da ja vas pitam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.