Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија се умирити неће!  (Pročitano 18348 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Koji je bre šiptar imao kalašnjikov ili kašikaru 1980. godine???? Koji je bre šiptar tada imao minobacač da napadne milicijsko vozilo??? To su medijske manipulacije, tada su se međunacionalni odnosi svodili na tuče uz upotrebu vila, motika, sekira, noževa itd. Kućni pribor uglavnom.
Taj bre o cemu ti pricas.Evo sad upravo gledam film na sinemaniji u kojem pokazuje sta su siptari sve radili..Znas li ti bre koliko je u tom periodu za svreme tog nesrecnog Tita poubijano Srba i zasto su se onda Srbi dole bunili i protestvovali.Ti bre covece ne znas o cemu pricas.

Ja dobro znam o čemu pričam. Govorim o prenaduvanim medijskim manipulacijama koji su poslužili za unutarpartijski obračun sa šiptarskim rukovodstvom na Kosovu. To je počelo još u Stambolićevo vreme, tada je trebalo smeniti "staru gardu" (Fadilj Hodža, Ali Šukrija, Mahmut Bakali i ostala ekipa), a cilj je bio dovesti nove titove pionire koje je predvodio Azem Vlasi i Kaćuša Jašari.

Kosovski Srbi su tu iskorišćeni kao kolateralna šteta, tačno da je bilo međunacionalnih trzavica i incidenata, ali nije tačno da je to bilo rašireno i svakodnevno. Mnogo više šiptara je pobijeno u međusobnim svađama i krvnoj osveti, nego što je ubijeno Srba.

Dakle, Srbi su prodali Kosovo za keš, sve ostalo je prazna priča. To što manji broj Srba nije hteo da proda svoje, ili im niko nije nudio povoljnu cenu, ne znači da oni koji su otišli nisu dobro zaradili i ostavili svoje sunarodnike na cedilu.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ja dobro znam o čemu pričam. Govorim o prenaduvanim medijskim manipulacijama koji su poslužili za unutarpartijski obračun sa šiptarskim rukovodstvom na Kosovu.
Amo covece sta ti govoris.Problem Kosova je jos potekao od Prizrenske Lige.

Citat
Mnogo više šiptara je pobijeno u međusobnim svađama i krvnoj osveti, nego što je ubijeno Srba.
Ma koko da nije..Moj tata je dosao iz Peci i eno ga zivi u kuci u Baricu koja samo sto se nije srusila.Nikakv novac nije uzeo a moji su posle proterani odozdo.Brate ti i ne znas kako tvoje pisanje moze da vrdje ljudska osecanja.
Vise puta sam postavljao ovde tekstove o stradnju Crkve za vreme Komunista na Kosovu i Metohiji.Tito nije ugnjetavao Siptare vec ih je podrzavao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Ja dobro znam o čemu pričam. Govorim o prenaduvanim medijskim manipulacijama koji su poslužili za unutarpartijski obračun sa šiptarskim rukovodstvom na Kosovu.

Citat
Mnogo više šiptara je pobijeno u međusobnim svađama i krvnoj osveti, nego što je ubijeno Srba.
Ma koko da nije..Moj tata je dosao iz Peci i eno ga zivi u kuci u Baricu koja samo sto se nije srusila.Nikakv novac nije uzeo a moji su posle proterani odozdo.Brate ti i ne znas kako tvoje pisanje moze da vrdje ljudska osecanja.
Vise puta sam postavljao ovde tekstove o stradnju Crkve za vreme Komunista na Kosovu i Metohiji.Tito nije ugnjetavao Siptare vec ih je podrzavao...

Problem Kosova je nastao kad je apsolutno većinsko muslimansko stanovništvo anektirano Srbiji (sa sve teritorijom), protiv svoje volje. Muslimani su bili više od 2/3 stanovnika Kosova, od tog broja par postotaka etničkih Turaka u Prizrenu i okolini, sve ostalo šiptari.

Tad su počeli problemi, i sva je sreća što su Englezi 1913. godine stvorili državu Albaniju i time "zajebali" srpske osvajačke planove da anektira pola današnje Albanije, sa sve Tiranom, Elbasanom, Dračom itd. Ja ne mogu ni da zamislim u kakvim bi klanicama bila Srbija u zadnjih stotinak godina da su nam naši osvajači natovarili na vrat još par miliona šiptara preko onih na Kosovu.

Što se tiče vređanja osećanja, ponoviću još jednom. Kosovo je prodato za keš.  Žao mi je ako te istina vređa, ali ja znam i radio sam sa mnogo kosovskih Srba i svi su mi rekli da ih niko nije prisilio, jedva su dočekali da prodaju imanje i da pobegnu iz one bede i teškog života. Ipak mi ovde raspravljamo o Kosovu koje je vazda bilo najzaostaliji i najnerazvijeniji kutak Balkana.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Citat

Citat

Problem Kosova je nastao kad je apsolutno većinsko muslimansko stanovništvo anektirano Srbiji (sa sve teritorijom), protiv svoje volje. Muslimani su bili više od 2/3 stanovnika Kosova, od tog broja par postotaka etničkih Turaka u Prizrenu i okolini, sve ostalo šiptari.

Ово није тачно.Није их било ни близу 2/3.И друго гомила тих је такође постала муслиманска пред њиховим ножекањама,јер су им Турци дозволили да раде шта хоће.Што рекоше Срби кад је војска умарширала на Косово 1912.,да сте сачекали још коју годину ниједан не би остао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Ово није тачно.Није их било ни близу 2/3.

Bilo ih je tačno toliko. I to prema popisu stanovništva iz 1921. godine koji su radili Srbi (odnosno kraljevina), a ne šiptari.

Žalim slučaj, ali činjenice su takve kakve jesu. Oni su dole bili većina i naravno da su pravili probleme u državi u koju su uvučeni protiv svoje volje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Citat
Bilo ih je tačno toliko. I to prema popisu stanovništva iz 1921. godine koji su radili Srbi (odnosno kraljevina), a ne šiptari.
Ma ne znaš ti, za 9 godina su se udvostručili.  Smile

Kad jedna manjina postane većina na deo teritorije jedne države, pre ili kasnije doći će do "nesporazuma" veštačkog ili prirodnog porekla.
I  to je prirodno. Treba im izaći u susret...bez oružja ako može.

Kako su Vojvođanski Srbi hteli izdvojiti iz Ugarske, tako i Albanci hteli iz Srbije. Svi su imali svoj razlog.
Otišla Vojvodina, otišo Kosovo
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Tad su počeli problemi, i sva je sreća što su Englezi 1913. godine stvorili državu Albaniju i time "zajebali" srpske osvajačke planove da anektira pola današnje Albanije, sa sve Tiranom, Elbasanom, Dračom itd.
A dakle Muslimani tu ako su Srbi osvjacki narod?Srbi osvajacku narod,o cemu ti to pricas..
Citat
Žalim slučaj, ali činjenice su takve kakve jesu. Oni su dole bili većina i naravno da su pravili probleme u državi u koju su uvučeni protiv svoje volje.
Kako bez svoje volje,pa oni su svojom voljom dosli u Srbiju.Ta zemlja je tu bila pre nesgo sto su oni uopste doslu tu. I na koji nacin su oni to postali vecina?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k310i
Niko nikada nece moci da mi objasni kako je moguce da Srba nema tamo gde su oni navodno vrsili zlocine...Srbi se proglasavaju za zlocince a oni svuda nestaju..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Citat
Niko nikada nece moci da mi objasni kako je moguce da Srba nema tamo gde su oni navodno vrsili zlocine...Srbi se proglasavaju za zlocince a oni svuda nestaju..
Zločina je bilo i sa strane Srba i sa  strane Albanaca. Ništa nije crno-belo: nema loših momaka-dobrih momaka.
To je isto kao "šta je bilo prije: jaja ili koka?"
Kad pitaš Srba: "Albanci su počeli"...
Kad pitaš Albanaca: "Srbi su počeli"...

Srbi su imali vojsku i miliciju, Albanci su imali većinu i NATO, što je dovoljan razlog da Srbi polako nestaju.

I moramo priznati da je Kosovo otišlo...oni koji su priznali kao državu, oni neće poništiti svoju odluku...oni koji još nisu priznali, možda neće nikad, možda  će za koju godinu...
Kosovo je trenutno na "ničijoj zemlji"...oni ne pripadaju Srbiji već 10 godina, otkad ni jedna srpska institucija ne funkcioniše tamo.

I šta bi Srbija radila sa Kosovom i 2.5 mil Albanaca kad bi se vratila? Ne verujem da bi se Srbi masovno vratili, ili bi Albanci masovno odselili u Albaniju, pa demografska karta bi opet izgledala slično kao sad, i sve bi se počelo ispočetka.

« Poslednja izmena: 24. Nov 2009, 01:19:20 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.